kamarad Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 http://novojicinsky.denik.cz/cerna_kronika...il20070907.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 To jako vazne? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Snad ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Si delas prdel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 to snad ne,, ..co se to na tech cestach posedni dobou deje.... ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Ach so. a rodine uprimnu sustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 kuaaa uplně mě mrazí, můj spolužák z VŠB :( :( kua vubec nevim co říct...................................super kluk, kamaráde měj se tam nahoře fajn :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Naposledy spatren na tomto foru 7.9.2007, 11:15 K nehode doslo podle novojicinsky.denik.cz 7.9.2007, krátce pred 13.00hod. Je mi to fakt hrozne lito, pral bych si, aby to byla jen blba sranda. Kurva, chlapi, jezdete opatrne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Ouuuuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 To je příšerné ! Ou podlé té fotografie to musela být velká energie Upřímnou soustrast pozůstalým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 co na tohle říct..... , jezděte všichni opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) NJ, nidko nikdy neví kdy se domů nevrátí. Tož ahoj. Editováno: 16. Září 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) preto opatrnosti nie je nikdy dost p.s.: preto chlapi serte na skusanie maximaliek a dokazovania komu to kolko ide je uplne jedno kto ma co pod kapotou. aj 1,0MPI ide dost rychlo na zabitie. nezabudat na jedno: HLAVNE BEZPECNE darazit do ciela v poriadku. Editováno: 16. Září 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Ty jo.Teď nevím,jestli je to on,komu jsem zařizoval Klimu do auta.Měl z toho radost jak malej.Budiž mu země lehká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 K tomu není co dodat.... Kluci a holky dávejte na sebe pozor,tyhle zprávy nerad čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Mladý chalan, škoda........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Myslím na něj celý den. I když jsem se s ním snad nikdy nebavil po icq ani SZ, dost mě to vzalo Projížděl jsem jeho témata zde na foru a je to děsný, když čtete jak sehnal světla a jak si s nima vyhrál a jak chtěl nárazník s ostřikem......... a ted je konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 jo cosby je to on. ze vseho mel strasnou radost, zil autem, miloval ho , kdyz si vzpomenu jak mi ve ctvrtek u me na zahrade ukazoval sve nove velké prave zrcatko a jak sme se jako obvykle spickovali ze tdi je kourici sunt a htp dobije svet., domlouvali se jak si nechame nastrikat kliky do barvy oba dva......chce se mi az brecet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 :( Co dodat... Při jízdě radši mysleme i za ostatní účastníky provozu - průser je hnedka hotovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Uprimnou soustrast rodine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Takovýhle zprávy se čtou hodně špatně Pro tyhle situace je fakt jedno co pod tou kapotou máš... Bezpečnost až na prvním místě chlapi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ufff nemilá zpráva...jezděte opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Kurva chlapi tiez zdoraznujem davajme na seba pozor a budme ohladuplny !!! Uprimna sustrast !!! odkaz pre Efika: maj sa v tom nebi dobre raz sa tam vsetci stretneme Ahoj Editováno: 17. Září 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.