DDTddt.king Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Odchází mi alternátor u fábie, dává málo a po přeměřenáí v servisu mi řekli že bych si měl sehnat nový, neznáte někdo spolehlivou firmu která provádí repasy altíků za rozumnou cenu a je na ni spoleh ? kdyby to bylo v okrese benešov nebo v praze bylo by to super, díky za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Mám tu jeden zánovní na benzín,cena 1500 cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Mám taky jeden zánovní 90 A alternátor jen s prasklým tím bočním plastem,který lze přendat z toho tvého.Roudnice n.L. Tel 732854889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.