Publikováno Září 17, 200718 r Kluci - odbornící, mám problém. Konečně jsem se rozhodl si svého žluťáska trochu vylepšit a sehnal si volant z ORS2 + airbag s ORS2 a po rozdělání a jsem přišel na to, že mají různé konektory :-( Měl jsem za to, že by měli být od MR 2006 na Fabii stejné s O2, ale "vedle jak ta jedle" Umíte mi s tím někdo poradit nebo tu svorkovnici předělat? Jsem momentálně bezradnej
Září 19, 200718 r Autor si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D
Září 19, 200718 r si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D
Září 20, 200718 r Autor si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal
Září 20, 200718 r si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč
Září 20, 200718 r Autor Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč Díky jo,možná se stihnu zvohnout
Září 20, 200718 r buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit,
Září 20, 200718 r Autor buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit, Díky kluci, tak už to mám hotový :-)
Září 23, 200718 r Autor jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ...
Září 24, 200718 r jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ... ilustrační foto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.