pentadius Vloženo 17. Září 2007 Vloženo 17. Září 2007 Kluci - odbornící, mám problém. Konečně jsem se rozhodl si svého žluťáska trochu vylepšit a sehnal si volant z ORS2 + airbag s ORS2 a po rozdělání a jsem přišel na to, že mají různé konektory :-( Měl jsem za to, že by měli být od MR 2006 na Fabii stejné s O2, ale "vedle jak ta jedle" Umíte mi s tím někdo poradit nebo tu svorkovnici předělat? Jsem momentálně bezradnej Citovat
pentadius Vloženo 19. Září 2007 Autor Vloženo 19. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D Citovat
mISHA Vloženo 19. Září 2007 Vloženo 19. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Citovat
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Vloženo 20. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal Citovat
Wittmann Vloženo 20. Září 2007 Vloženo 20. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč Citovat
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Vloženo 20. Září 2007 Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč Díky jo,možná se stihnu zvohnout Citovat
Jar_da Vloženo 20. Září 2007 Vloženo 20. Září 2007 buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit, Citovat
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Vloženo 20. Září 2007 buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit, Díky kluci, tak už to mám hotový :-) Citovat
pentadius Vloženo 23. Září 2007 Autor Vloženo 23. Září 2007 jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ... Citovat
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Vloženo 24. Září 2007 jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ... ilustrační foto Citovat
pentadius Vloženo 24. Září 2007 Autor Vloženo 24. Září 2007 ilustrační foto S tou světlou palubkou to taky nevypadá vůbec špatně Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.