pentadius Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Kluci - odbornící, mám problém. Konečně jsem se rozhodl si svého žluťáska trochu vylepšit a sehnal si volant z ORS2 + airbag s ORS2 a po rozdělání a jsem přišel na to, že mají různé konektory :-( Měl jsem za to, že by měli být od MR 2006 na Fabii stejné s O2, ale "vedle jak ta jedle" Umíte mi s tím někdo poradit nebo tu svorkovnici předělat? Jsem momentálně bezradnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 si předělej konektor ze starého bagu. Zní to jednoduše ... Myslíš že to zvládnu a "neztratím" při následné montáži hlavu :-D hlavne to pak nezapomen vyzkouset :-D Asi mi to udělá kamarád elektrikář ze servisu ... Dnes uvídíme, jen doufám aby na to bezhlavě nekoukal Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Je to jednoduchý: Hned jak uvidíš, že se airbag nafukuje, tak uteč Díky jo,možná se stihnu zvohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 buď vezmeš dráty z původního volantu a sundáš původní konektor u airbagu (žlutý) a na místo něj dáš fialový od nového volantu - airbagu (musí se při sundání odaretovat tím žlutým středem), nebo přehoď druhé konce, tedy napasuj na konec drátů z nového volantu konektor z konce drátů původního - bacha na zapojení! ať si to nepomotáš, u přehození konektoru airbagu není co přehodit, Díky kluci, tak už to mám hotový :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 jeste froto jak to vypada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 jeste froto jak to vypada.... Bude dneska v sekci "Můj žluťásek", konečně ... ilustrační foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 ilustrační foto S tou světlou palubkou to taky nevypadá vůbec špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.