Draajea Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 zdravim, dnes jsem zajel ke kamaradovi, chteli jsme dat diody do prostoru klik, takze sme je museli napajet na elektriku k elktr. stahovani okynek, jenze skoncili jsme hned na zacatku...kamarad ma mondeo a tam nemusel sundavat cely tapecy, ale ve fabii I (hatchbag) to asi je nutny, odsrouboval jsem tri srouby ze spoda dveri, ale porad to drzelo na takovy ty operce pro ruku, jak je na ni ovladani el. okynek...no a nemohli jsme to proste sundat...vlezli sme na net, sem na forum a nasli sme navod od cosbyho, jenze ani podle toho sme to nedokazali udelat...tam pod tim madlem je takova dirka, do ktery sme strcili drat a tlacili ze spoda nahoru, taky nozem sme se to snazili dostat od dveri, ale proste to drzelo, tak asi po hodine sme toho nechali...muze mi prosim nekdo poradit, jak to sundat? treba i nejak ilustrativne naznacit:) dekuji mnohokrat=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 zdravim, dnes jsem zajel ke kamaradovi, chteli jsme dat diody do prostoru klik, takze sme je museli napajet na elektriku k elktr. stahovani okynek, jenze skoncili jsme hned na zacatku...kamarad ma mondeo a tam nemusel sundavat cely tapecy, ale ve fabii I (hatchbag) to asi je nutny, odsrouboval jsem tri srouby ze spoda dveri, ale porad to drzelo na takovy ty operce pro ruku, jak je na ni ovladani el. okynek...no a nemohli jsme to proste sundat...vlezli sme na net, sem na forum a nasli sme navod od cosbyho, jenze ani podle toho sme to nedokazali udelat...tam pod tim madlem je takova dirka, do ktery sme strcili drat a tlacili ze spoda nahoru, taky nozem sme se to snazili dostat od dveri, ale proste to drzelo, tak asi po hodine sme toho nechali...muze mi prosim nekdo poradit, jak to sundat? treba i nejak ilustrativne naznacit:) dekuji mnohokrat=) musíš mít ten drát vhodně naohýbaný a na konci zploštělý, aby s ním šla odehnout ta pacička co drží vršek madla. Chce to hodně zkoušet, na poprvé jsem se taky nemohl trefit. a nebo to prostě urvi a kup si nový plast - stojí cca 60 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 treba by mi to mohli sundat nekde v servisu nebo tak...pac jako my to zkouseli tak hodinu s tim dratem a jako je to docela slozity, kdyz tam nevidim a proste tam furt nejak poslepu smatram dratem...ten plast-takovy to madlo stoji zhruba 60 kc? tak to neni zas tak strasny...ale aby ho meli ve skode u nas... ale stejne bych to radsi sundal nejak bez poruseni, pac cekam taky na repraky, tak bych nechtel menit ty plasty pokazdy...chtel bych se to naucit sundat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 treba by mi to mohli sundat nekde v servisu nebo tak...pac jako my to zkouseli tak hodinu s tim dratem a jako je to docela slozity, kdyz tam nevidim a proste tam furt nejak poslepu smatram dratem...ten plast-takovy to madlo stoji zhruba 60 kc? tak to neni zas tak strasny...ale aby ho meli ve skode u nas... ale stejne bych to radsi sundal nejak bez poruseni, pac cekam taky na repraky, tak bych nechtel menit ty plasty pokazdy...chtel bych se to naucit sundat... no stím urváním je to spíš taková varianta pro choleriky :-) Musíš tím drátem nahmatat tu pacičku. Až to jednou otevřeš tak pochopíš co máš hledat a pak už to bude v pohodě. Chcete to zkoušet růrné varianyty naohývání toho drátu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ten drát musí být pevný, tvrdý. Já na to mám ohnutý šroubovák. Musíš zkoušet, jak to jednou sundáš a vokoukneš, bude ti to jasný a pak už to půjde jak na běžícím pásu. vypln_dvere.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 hm...takze proste strcim zespoda nejaky vhodny drat tou malou dirou a hledam tam nejakou pacicku, ktera je vlevo toho plastu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak nějak, tu packu musíš odehnout směrem ven z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak nějak, tu packu musíš odehnout směrem ven z auta. ja mel take na to ohnuty šroubováček,ja to delal napoprve pul hodky,bez se podivat nekam do obchodu a prohlidni si ten zobacek,pokud ti to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak nějak, tu packu musíš odehnout směrem ven z auta. ja mel take na to ohnuty šroubováček,ja to delal napoprve pul hodky,bez se podivat nekam do obchodu a prohlidni si ten zobacek,pokud ti to nejde to musel byt ale nejaky tenky a dlouhy sroubovak, aby se vesel skrz tu dirku a jeste dosahl az k ty pacicce=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak nějak, tu packu musíš odehnout směrem ven z auta. ja mel take na to ohnuty šroubováček,ja to delal napoprve pul hodky,bez se podivat nekam do obchodu a prohlidni si ten zobacek,pokud ti to nejde to musel byt ale nejaky tenky a dlouhy sroubovak, aby se vesel skrz tu dirku a jeste dosahl az k ty pacicce=) jo,jo,dlouhej,uzkej,mel jsem ho na stelovani bohatosti u starych s.120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nevím, jak sundaváte tapecy vy, ale já žádný zahnutý šroubovák nepotřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak se pochlub, jak sundáváš kryt madla? A nezatloukej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 já ho taky nepotřeboval vím,že se to nemá,ale hrubá síla zapracovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 No je fakt, že se to dá vyrvat silou a pokud plasty nejsou zkřehlý zimou, tak to občas ani nepraskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 No je fakt, že se to dá vyrvat silou a pokud plasty nejsou zkřehlý zimou, tak to občas ani nepraskne nic naštěstí neprasklo řeším tedka jinej problém,ale to tu nebudu rozebírat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Já jsem to poprvé zkoušel dlouhým šroubovákem a moc to nešlo, dlouho to trvalo než to povolilo. Podruhé jsem vzal pletací jehlici a povedlo se hned napoprvé. Editováno: 18. Září 2007, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tak ja si vezmu tu jehlici od babicky a zkusim to taky... doufam, ze to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 stačí svařovací elektroda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 nene staci silno zatahnout za to madlo smerem k ovladaci okynek a ovladac se nadzvedne a prstem to odtlacis a das von. naprosto bez naradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 stačí slabým nožíkem dloubnout mezi spodní díl a horní díl (nahoře ten menší), vyjmout ho trochu nahoru, pod něj zajede ten větší, tím se odjistí a v pohodě vyndá. Mam to tak natrénované a dneska mi sundat tapec trvá tak dvě minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 dyt rikam ze bez naradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 stačí slabým nožíkem dloubnout mezi spodní díl a horní díl (nahoře ten menší), vyjmout ho trochu nahoru, pod něj zajede ten větší, tím se odjistí a v pohodě vyndá. Mam to tak natrénované a dneska mi sundat tapec trvá tak dvě minuty tomu moc nerozumim...jaky tam je spodni dil a jaky vrchni? Jinak nozem sem do toho dloubal uz dost=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 na demontáž tapeců jsem měl pujčený umělohmotný klíny a tím to šlo uplně parádně, i ten plast na madle šel vyndat z boku a nemusel jsem nikam nic strkat. Navíc výhoda těch klínů byla že do plastů nedělají žádný zářezy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 koukám, že jste tady všichni nějaký šikovný. To když jsem onehdá ty plasty sháněl na vrakárně, tak všechny měly prasklý ten camplík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 velkej plast je ten kde das ruku. a ta jeho vrchna cast ked poriadne zatlacis dopredu proti tomu malemu plastu kde je cudlik otvarania okien tak ta velka cast vlezie pod malu cast a vytiahnes velku cast. tym sa ti spristupni na malej casti ten cudlik co musis zapacit aby si ju dal von. bez naradia, bez skrabancov, bez namahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.