Šváb Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ve výbavě STYLE (nemám ostřik světel, nádobka 2l) je na palubce vidět kontrolka upozorňující na nedostatek kapaliny pro ostřikovače. Má někdo tento ukazatel fční a s jakou výbavou? Už jste někdo bádal, jak případně doplnit? Hladinoměr se dá sehnat v náhradních dílech, ale schéma zapojení a kam jsem zatím nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ve výbavě STYLE (nemám ostřik světel, nádobka 2l) je na palubce vidět kontrolka upozorňující na nedostatek kapaliny pro ostřikovače. Má někdo tento ukazatel fční a s jakou výbavou?Už jste někdo bádal, jak případně doplnit? Hladinoměr se dá sehnat v náhradních dílech, ale schéma zapojení a kam jsem zatím nenašel. Po namontování čidla do nádržky musíš natáhnot dráty do přístrojovky. Čidlo hladiny ostřiků je ve svorkovnici přístrojovky pin 30. Dál se musí (alespoň u oct. II to tak je) přes diagnostiku nastavit že čidlo je vestavěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Kolko take nieco moze stat? Teda cidlo a kabelaz? Myslis ze sa to da nastavit aj cez VAG COM s KKL kablom? Alebo len Hex CAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 hodte dotazna Profora .. on to vie spravit... sme sa snim bavili lebo mna to tiez stve . a to mam Maxik ... udajne cidlo je len ked mas vo vybave ostrekovace svetiel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 zaujimave.. na OII to nemam a dost ma to fakt stve.. vie to niekto dorobit na oktu?? zatial to riesim tak, ze dolievam pravidelne takmer kazdy vikend - pre istotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 zaujimave.. na OII to nemam a dost ma to fakt stve.. vie to niekto dorobit na oktu??zatial to riesim tak, ze dolievam pravidelne takmer kazdy vikend - pre istotu Asi pred 2 mesice jsem se ptal v orig. servisu kolik by chteli jen za tu kabelaz s praci. Dily ze si dodam. Rekli mi ze okolo 4000,-, coz jim nedam. Behem 14 dnu to budu dodelavat na Oct. II sam. Menil jsem ale celou nadobku za vetsi (i s cidlem a druhym cerpadlem) protoze jsem dodelaval i ostriky svetel. Doporucuju sehnat si vetsi nadobku i s cidlem a druhym cerpadlem (ja za ni dal 900,-) a ostriky svetel (ty jsem mel za 800,-) a dodelat to cele. Je to vyhodne hlavne kvuli tomu, ze si udelate kabelaz pri jednom. Programoval jsem to pres HEX-CAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mozes dat nejaky postup pripadne fotky? Ako si to robil? Tie ostreky by ma zaujimali...to su samovytahovacie? Alebo na pevno pridelane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) chlapi pozrite aj sem ... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=523599 Editováno: 18. Září 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Na teba je vzdy spolahnutie luky. Uz to mas teda namontovane? Sa mi zdalo ze profor ti to kupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) Na teba je vzdy spolahnutie luky. Uz to mas teda namontovane? Sa mi zdalo ze profor ti to kupoval... nie nie budem to urcite riesit ale teraz nie .. nevychadzaju mi prachy na blbosticky .... na buduci rok niekdey na jar sa mozno do toho pustim ak nebude treba nieco potrebnejsie ... teraz musim poriesit plechace a zimaky Editováno: 18. Září 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mozes dat nejaky postup pripadne fotky? Ako si to robil? Tie ostreky by ma zaujimali...to su samovytahovacie? Alebo na pevno pridelane? Ostriky uz mam zadelane jen je nemam zapojene takze fotky z prace nebudou. Jsou to ty vysunovaci. Je to jednoduche. Sundas naraznik. Z rubu jsou na narazniku naznacene otvory, jsou to takove obdelniky s kulatymi rohy. Odvrtas vrtackou a zacistis. Ja to zacistoval takovou malou frezou co mam na vrtacku a vysledek je jak z vyroby. Pak uz zbyva jen ostrikovace prisroubovat na predem pripravena mista (ja to daval na RS naraznik a tam to drzi drzaky mlhovek), zacvaknout z venku krytky (predpoklad je mit je nalakovane - dodaval mi je nalakovane i s ostriky BadyS), natahnout hadicky k cerpadlu, namontovat naraznik a je hotovo. Prace cca. na 2 hodiny. Podotykam, ze jsem to montoval na Oct. II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Dnes si idem pre vsetky suciastky co treba na kontrolu hladiny ostrekov. Cidlo /140 Sk/, Tesniaca gumicka /90Sk/, Konektor /290Sk/, Piny/70Sk/ + par metrov kablu. Jeden kontakt sa ukostri a druhy sa taha do budikov. Tam sa napinuje a odblokuje cez comp. Tot vsio. OI, Roomster, Superb a asi aj OII ma to iste cidlo. Cize cele to vyjde nejakych 600Sk. Namontuje to priemerne zrucny clovek bez problemov. Servisu by som 4000,- nedal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 chlapi, někde jsem dával návod na montáž ostřiků na FI, je to podobné, je to v sekci FI, ale já to dám i sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdar chlapi, měl bych jednu takovou otázku. Mám Maxíka a už se mi stalo od koupi asi 3 krát, že mi neukázal nízký stav hladiny vody do ostřikovačů a já jsem v půli cesty se raději musel vrátit a dolít. V manuálu jsem se dočetl, že by na to měl Maxík upozornit jak symbolem, pípnutím a ještě napsat hlášku. Mám výbavu Ambiente a bez ostřikovačů světlometů. Dík za radu, nechci s tím jít prudit do servisu, protože si nejsem jistý jestli to má ukazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ahoj ani mne to neukazuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Signalizace je POUZE s ostrikovacema. Pokud by byl nekdo, kdo by levne umel cidlo dodelat, necht me kontaktuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tak konečně mám vše na dodatečnou montáž ostřiků, přičemž toto se k tomu váže, takže pokud se mi podaří to namontit, tak udělám dokumentaci a dám vědět, zda by to šlo i bez ostřiků a co je potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) Jasne ze by to slo aj bez ostrekov. . staci tam snimac hladiny a je to .. akurat do povodnej nadrzky je potrebne vymyslet dieru a tak . .lebo tam nieje .. co na tej pre ostreky je . .. A inak sa mi zda ze sa predava aj nadrzka pre auta so signalizaciou ale bez ostrekov svetiel . .6Q0 955 453 P ... vyhoda v tej nadrzke co su aj ostreky je ze ma vacsi objem . . Staci tam tesnenie 7M0 919 382, a snimac hladiny 7M0 919 376 a nejake kable a piny . .a este pin do palubovky.. Editováno: 6. Říjen 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zkoušel jste někdo dodatečně umístit čidlo hladiny do původní (bez ostřiku světel) nádobky ze zadu ? Myslím po sundání podběhu,že by nemusel nárazník dolů :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Jak má fungovat když dochází kapalina v nádobce odstřikovačů? Jelikož mi došla kapalina v nadobce odstřikovačů, ale kontrolka mi nic nesignalizuje a ani maxidot nic nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 a máš tam čidlo v nádobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 To právě nevim. V jakém případě má mít čidlo? Někde jsem našel že prý čidlo má pouze když má navíc ostřikovače světel ale byly to staré články pro starší modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chillike Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 to cidlo maju len tie autaco si priplatkovo daju ostrekovace svetiel..inac tam nie je to cidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 To jsou zmetci, by se to hodilo takhle člověk neví kolik v nadobce je aby popřípadě mohl dolít. Máte ňáký fígl jak to zjišťujete kolik tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak to mě docela taky štve. Myslel jsem, že v nejvyšší výbavě to bude, ale taky jsem to nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.