Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem tak prohlížel nový Nissan X-trail a když jsem si projel konfigurátor tak jsem zjistil, že v plnej palbě stojí cca 1 100 000 a za tuto cenu cca 1 100 000 jde pořídit i v taktéž plné palbě Octavia 4X4(Scout). Tak si myslím, že rozhodně by bylo rozumější ten Nissan, je to Japonec a větší, pohodlnější a bezpečnější. Co si o tom myslíte? Cena v maximální výbavě stejná, ale??? :kuk:

Scout je predrazenej,tot muj nazor, RSka TDI v plny nalozi me vysla v konfiguratoru na cca 950

Upraveno od kocht

Tak jsem tak prohlížel nový Nissan X-trail a když jsem si projel konfigurátor tak jsem zjistil, že v plnej palbě stojí cca 1 100 000 a za tuto cenu cca 1 100 000 jde pořídit i v taktéž plné palbě Octavia 4X4(Scout). Tak si myslím, že rozhodně by bylo rozumější ten Nissan, je to Japonec a větší, pohodlnější a bezpečnější. Co si o tom myslíte? Cena v maximální výbavě stejná, ale??? :kuk:

Teda ty se rouháš :aggressive:

lol

• Autor
Scout je predrazenej,tot muj nazor, RSka TDI v plny nalozi me vysla v konfiguratoru na cca 950

To jo, ale RSka zase nemá třeba elektrický sedačky a pár věcí tam asi taky bude.....

• Autor

Teda ty se rouháš :aggressive:

lol

Mam to jako chápat, že před škodovkou dával bych přednost nísovi??? No tak vidíš sám jak jsou ty škodovky natažený :feve:

• Autor

A je krásnej ten motor. 2.0 173 kobyl při 127 kw... kombinovaná spotřeba 7,4 ropy

Mam to jako chápat, že před škodovkou dával bych přednost nísovi??? No tak vidíš sám jak jsou ty škodovky natažený :feve:

Já si dělám prdel lol . Scout se mi líbí více. Ale za ty peníze je rozhodně asi lepší Xrail obzvášt jestli to chceš opravdu do terénu.

Podle mě je srovnávání Octavie a Nissanu ne zrvona nejlepší, jde o jiné typy aut, jediné co se dá možná srovnávat je výbava a cena, ale výkony jsou někde jinde.

To jo, ale RSka zase nemá třeba elektrický sedačky a pár věcí tam asi taky bude.....

To nebude tak tezky udelat

• Autor

To jo, to je fakt, ale myslel jsem pouze typy 4x4. Jasně, že RS bude rychlejší atd, ale todle jsem přímo nemyslel. Spíš jde o to, kdo by dal čemu přednost. Scoutík nebo X-trail... ;)

• Autor

To nebude tak tezky udelat

To nebude, ale zase se začne zvedat cena a ještě budeli to nové auto a budeš se v tom hrabat sám tak asi nejspíše přijdeš o záruku :)

• Autor

Jinak ono zase tolik ty elektrický sedačky v autech nejsou tak podstatný a důležitý.... možná když je to s pamětí a jezdí s autem více lidí, tak si každej nastaví svoje. To pak bude vhodné a užitečné.... ale ta cena

Mam pocit, ze tu absolutne neni co resit :)

• Autor

:laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif A já bych to řešil

Scout je off-road??? :kuk: :kuk:

• Autor

Ach bože kol104

• Autor
Scout je off-road??? :kuk: :kuk:

Jinak Scout není offroad, ale auto s pohonem 4x4 co má o něco větší světlou výšku a Nissan X-Trail taky není offroad nýbrž je to SUV ;)

Ach bože kol104

Srovnáváš all-road a off-road to je divný ne?

• Autor
Ach bože kol104

Srovnáváš all-road a off-road to je divný ne?

Nesrovnávám, pouze jsem říkal, že ceny v plných palbách jsou stejný... jestli není už teda lešpí Nísa... víš... To snad ani nejde srovnávat

Myslíš že je lepší off-road za cenu all-road? Tak to máš asi pravdu,ale já bych bral all-road protože off-road bych nevyužil. ;)

• Autor
Myslíš že je lepší off-road za cenu all-road? Tak to máš asi pravdu,ale já bych bral all-road protože off-road bych nevyužil. ;)

Na tom něco bude, ale hlavně ta bezpečnost.... ta je dost důležitá si myslím.

vzhledově se mi víc líbí Scout,nicméně bych si asi za tuhle cenu nekoupil ani jedno z nich 1100000 bych do auta asi nedal,možná tak za STíčko

A já bych to řešil

No z tyhle dvojky bych osobne fakt moc neresil, pekarina byla jasna volba, totiz Nissan :)

vzhledově se mi víc líbí Scout,nicméně bych si asi za tuhle cenu nekoupil ani jedno z nich 1100000 bych do auta asi nedal,možná tak za STíčko

No asi tak, kdyz si vemu, ze min stoji MB C nebo BMW 3er, tak ... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.