MELLO Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 To bys auto třeba pojmenoval: Maxmilián? Ty barbare... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 To bys auto třeba pojmenoval: Maxmilián? Ty barbare... to asi ne, musel bych najít nějaký jiný systém nebo bych pokračoval, třeba Kryštof II ikdyž jak jsem sháněl auto, tak jsem se někdy i bál toho, na jaký den to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ahoj Fabulka; Fabuška chudinka; něšťastníček, proč? Po třech týdnech od koupě dostala prdu na čumáček; je to i na fóru ( už je po opravě), ale tento týden nějaký závistivec mě klíči obešel přední a zadní dveře, zadní jsem rozleštil, ale na předních má jizvu jak Peyrac z Angeliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Moje je Sněhulka, ani nevím proč, Sněhurek je dost tak proč né něco jiného, když je bílá, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Moje je Hanička, bo Fabii si přála moje drahá polovička, tak jsem ji pojmenoval po ní....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Moje je Hanička, bo Fabii si přála moje drahá polovička, tak jsem ji pojmenoval po ní....... NENE NENE chtela peugeota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 NENE NENE chtela peugeota ale já ji převědčil, že Fabia je lepší, tak jí to přešlo a nyní si toho našeho krásného kombíka nemůže vynachválit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Fábijka ještě čeká na své jméno.. Ale O II je "květinka Niky" Jak mě to napadlo vám říkat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodabarat Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 ja ho volam kocabka alebo priblizovadlo lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drebin Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Mile svojí Fabii nazývám dvěstětrojka (za totáče §203 tr.z. - PŘÍŽIVNICTVÍ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Když nad tím tak přemýšlím .... Měli jsme nejdřív modrou Fábii, takže se říkalo "čím jedem? " Fábkou ... Pak si i máma koupila Fábii, tak byly doma dvě. Oslovení "pojedem Fábkou" už nějak nestačilo :-) Takže se jim říkalo barvama. Bud stříbrnou nebo modrou :-) Jinak ted máme Octavii II TDi a to je prostě chrochta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czfrankie Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Já mám loudu. Sdičko není žádný závoďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 no tak favorit byl fazol neboli fazol rider ....1000mb JE rosnička (podle barvy...pojmenovala babička) ....a fabie...tak tu jsem snad myslim ještě nepojmenoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Protoze je pulka auta nastrikana jednim odstinem zelene a druha pulka druhym (patrne bouchnute a lakyrnik netrefil origo barvu) a je to takova ta hraskova zelene tak dostal jmeno KLAUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Karel III. bude to dycky Karel,jenom když ju škádlím tak je to přemotorovaná bestie Jinak máme ještě bílou a to je kaňka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4Mpi black Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Já ji říkam krteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geralt66 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Naše Fabie se jmenuje Doris (po zmatené rybce z Hledá se Nemo), předchozí Felicie Žabikuch (byla zelená a kuchala nám pořád peněženku ) a ještě jsme měli škodověnku 100 MB a to byla Stařenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freestylle Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Moja fabca sa vola Čuňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomaS-BB Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Moja sa vola - mrzák, lolvalec, trojhrniec, kryplica, vrzák, wartburg a tak podla situacie ako sa hodi Ale inak ju mam rad a som s nou spokojny nadmieru Editováno: 21. Únor 2009, autor: TomaS-BB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Zajimavé názvy tady čtu a popravdě jsem ani nepřemýšlel jak bych ji pojmenoval...když se mě někdo ptá tak odpovídám že mám černou škodovku Ne fakt! Nedělám si prdel ale někdy řeknu černou Octávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 "princezna" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 sice nemam fábku, ale oktu a řikáme jí Krteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Naši říkáme Žluťásek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 moje je služebním označením "Koblížek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateseak Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kolega má Rudý říjen a druhý Stříbrného sršňa, Moje š120 byla Rudý drak a Fábia je Modrá střela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.