jvrabel Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Nakoľko mám žltej farby tak jej hovorím ŽLTKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaMohyla Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 (editace) Tak té mojí říkám "Junior", a když opravdu předvede perfektní výkon, tak "slečna" Editováno: 2. Srpen 2020, autor: FrantaMohyla překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš z Malenovic Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Moje Fabia 1,2 HTP Junior, ročník 08/2002. Přezdívku má "Haťapka", a půjde vzhledově přestavět na verzi Classic. Sháním nárazníky v barvě vozu (hlavně přední, zadní snad půjde přelakovat) a pěkné LP dveře. Dotaz: montoval někdo dodatečně přední mlhovky? Alternátor je utáhne, ovšem chci je tam mít legální cestou, tak jestli si tím už někdo prošel. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Výzva dobrá, ale co by mělo být na mlhovkách nelegálního? :D Pokud to budou samozřejmě originální mlhovky, nikdo v tom ten problém ani hledat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Zpět k tématu, tady to není vlákno o mlhovkách 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš z Malenovic Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 před 11 hodinami, filllli napsal: Výzva dobrá, ale co by mělo být na mlhovkách nelegálního? :D Pokud to budou samozřejmě originální mlhovky, nikdo v tom ten problém ani hledat nebude njn, ale ani nevím, jestli je bylo možné na Junior namontovat, a jestli je můj vůz v minulosti měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 @Fanouš z Malenovic už jsem psal, že toto není vlákno na řešení mlhovek, pokračovat zde https://forum.skodahome.cz/topic/54710-předni-mlhovky-dodatečná-montáž/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.