MaxC Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Chtěl bych se zeptat jaká kapalina patří do serva Octavie I? v jakém množství a jak se tato kapalina mění. Řízení mi jde čím dál víc ztěžka a někdo mi doporučil výměnu této kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Druhá věc však je, jestli není vyběhané čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) nedávno se to tu řešilo včetně typů kapalin, stačí hledat např.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31154 Editováno: 20. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 taky mi šlo ztuha a stačilo dolít tu správnou kapalinu jak odkazoval rolbar...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.