raob design airbrush Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ne v pohodě jen se tek ptám že to mám pořád česté na diagnostice ale jako pohon jde to bych poznal při rozjezdu na plno že by to nešlo, to jen tak se ptám, olej i filtr mám vyměněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 je uplne jedno kde bydlis jestli na plazi nebo v horach nebo v mirnym pasu....1,8T bez a s 4x4 je hodne velkej rozdil jak na suchu tak i na vlhku...tam budes na 4x4 obcas mozna i rad...ja jezdim se svoji 4x4 po brne max do 8 litru kdyz je hustej provoz, mimo mesto za 7 a dalky jezdim kolem 6.....a plyn zrovna nelechtam =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Já jsem si vždy myslel že 4x4 bez ESP se chová při připojení haldexu tak, že ustřelí prdel. To že se to hrne do zatáčky rovně by znamenalo, že jsou aktivovány uzávěrky diffů. Jinak měl jsem možnost se svést s Passatem 2,3V5 4x4 a je to mazec, nepodařilo se mi to auto přinutit k hrabání (na suchém asfaltu) a při průjezdu hodně ostrý zatáčky pod plynem mi octa začně hrabat (teda ne úplně ale bliká asr jak o život) a tohle nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 octavka s tím co píšete je naprosto super a dá se z ní udělat trvalá 4x4 chcete vedět jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 ako sa da spravyt trvla 4kolka podel sa snami o informacie. Aj ja mam O I 4x4 1.9 TDI moja spotreba pri normal jazde je 6-7 L. a to rad predbieham. Ale raz mi palubny pocitac ukazoval priemernu spotrebu 5,7 L na rovnej ceste ale to som isiel uplne pianko vsade 90km/h. Ozaj a este jedna otazka ako zistim ze moja octa ma ASR??? v technickom to mam napisane ale ako to zistim???? dakujem za vase rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 4x4 ma od vyroby ESP a ASR na objednavku? Zkus zahrabat a mela by ti probliknout kontrolka na budikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 pokud vím tak moje 4x4 má jen ESP a ABS, ASR tedy prokluz by byl uplně k ničemu když pak zabere haldex pokud se pletu tak mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 ano pleteš...ESP obsahuje i ASR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 4x4 to ma od vyroby??? Kamarat ma ESP nema 4x4 a na palubnej doske pod vystraznym trojuholnikom ma vypinac na ESP a ja ho tam nemam. Ale hadam ASR to ma ked to mam pisane v tehnicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 (editace) aha tak to dík za správu takže ESP je s ASR aha, dobré vedět jo tohle udělá trvalou čtyřkolku ale bez poškození haldexu, což uzamčení způsobuje http://www.sqsracing.com/produkt/314:406:haldex-regulator-controler-valve assembly-manual-mhr-mhrb_47.pdf Editováno: 9. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 já mám 4x4 combi a na tlacitku mam ESP a pod tim i ASR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 ja mam tiez 4x4 ale nemam tlacitko na ESP a ani na ASR . Ale ASR mam zapisane v technickom tak neviem co a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Takže ASR nemáš, bo to se musí dát v krizových situacích vypnout. Jinak pokud vím, tak 4x4 měly buď ESP (tedy i ASR), nebo nic. O funkci EDS nemluvím, bo ta tam je automaticky, jinak by bylo 4x4 k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Tak potom mam iba ABS. A preco mam ASR pisany v technicaku???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Tak to nevím, ale otestuješ to tak, že se postavíš na písek, bláto - nejlépe na led (ale ten teď těžko seženeš :-) a při razantním rozjezdu, při prokluzu kol ti musí otáčky jít dolů nezávisle na poloze plynového pedálu. Tedy plný plyn a otáčky přesto jdou dolů někde na 1000 otáček. A to je ASR, které nusí být vypnutelné, například na ledu a sněhu, kdy je prokluz nutný aby jsi se vyhrabal (resp. prohrabal na tvrdý podklad.....). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) jako já osobně bych neváhal a vzal 4x4 protože kdy je potřeba haldex se sepne ale když je to dvoukolka tak tam něco chybí, a na spotřebě to zas takový rozdíl není , já co to ted mám pernamentní 4x4 tak se mi zvýšila spotřeba asi zase o litr tak jezdím slušně 9-10 Editováno: 13. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 No pěkná spotřeba. Já byl dnes s mou 4x4 na otočku v Německu přes Krušné Hory po okresce (tam a zpět 120km) a spotřeba 7.9. To myslím jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.