zdsamct Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 verili by jste takove vaze? http://sm.aukro.cz/item241023505_vaha_vzdu...ia_1_9_tdi.html co na ni rikate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 No teoreticky by som sa jej nebal, aspon z toho dedukujem, ze predavajuci bez ostychu napisal je to nie je origo ale Made in CHina. Vsak dobry produkt moze byt aj z Ciny. Bohuzial vsak je tu vela "bordelu" z ciny. Ale s tym nic nenarobime. Myslim si ze treba skusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 je pravdou, alespoň co se týče PC a hardware, tak co je vyrobené v číně ma větší výdrž než vyrobené kdekoli jinde, snad to začne platit i v jiných odvětvích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 je to fakt tezky,cena paradni x cina,muze to fungovat tak jak ma nebo taky po chvilce vubec tezko rict jen snad je plus to ze se fakt prodavajici neboji rict ze je od tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Neměl bych strach. Hodně věcí by jsme se měli od Číny učit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Čína prožívá veliký boom! ve všem. Pomalu i oni musejí jít s kvalitou nahoru. Ono se stačí podívat na jakoukoliv věc, a v 90% nebo i více je tam napsane Made in China. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Podle Skodovky, jsou auta, ktera vyroby v cine ze 40% z cinskych dilu. Pry maji ovsem naroky na kvalitu jako v Evrope. ...takze pokud je to z tohoto zdroje tak bych se toho nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 verili by jste takove vaze? http://sm.aukro.cz/item241023505_vaha_vzdu...ia_1_9_tdi.htmlco na ni rikate ¨RE: Co jsem se bavil s Hubalkem z DP tak pry zadna slava... von prodava origo nove sprave zabalene Bosch a pokud je problem tak i vymeni... coz je u Bosche problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Když si vzpomenu jak jsem kupoval váhu před rokem, tak bych se toho taky nebál. Za prvé na to máte stejně záruku na dva roky, takže ji můžete reklamovat. A za druhé, já kupoval nejdřív taky bokovku a narazil jsem zrovna na vadný kus, tak jsem si připlatil a koupil jsem od Bosche a byla taky vadná. Takže můžete narazit na vadnej kus jak u originálu tak u číny. Ale ceny jsou trochu někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 tak ji otestujte a za rok dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Taky bych se toho nebál. Pokud by to něco udělalo, tak určitě v záruční době a to se dá napravit. Jedině zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 No nejdřív bych se podíval tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 No nejdřív bych se podíval tady. To je sice zajímavé, ale těžko říct, jaký je rozdíl mezi díly na náklaďák a na osobák a jestli tyhle díly jsou taky z Číny. Navíc je to z minulého roku a mohlo se ledaco zlepšit. Záleží asi na každém, co si na auto dá a jak to bude fungovat. Stane se že i originál díl může být vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Skoro všechno je z Číny. Jen záleží na tom, jak přísnou mají výstupní kontrolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 muze vaha nejak motoru uskodit nebo ho poskodit kdyz bude spatna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no nevím, třeba na touarega byla svolávačka na vadné konektory airbagů v sedačkách - made in china, prima akce, odevzdat auto, rozpárat koženou sedačku, vyměnit konektor .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Maximalne ti auto nepojede nebo spis pojede ale bude mit slaby vykon jinak by ta vaha s autem nemela nic udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No podle mě by mohl odejít i katalizátor. Když to má za studena špatnej chod, tak to i střílí do výfuku. A pokud se to v tu chvíli ulejvá a spaluje se benzín ve výfuku, tak je to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No podle mě by mohl odejít i katalizátor. Když to má za studena špatnej chod, tak to i střílí do výfuku. A pokud se to v tu chvíli ulejvá a spaluje se benzín ve výfuku, tak je to hned. nevim jestli je to mozny jak pises ale nafty se to asi netyka ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.