Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No teoreticky by som sa jej nebal, aspon z toho dedukujem, ze predavajuci bez ostychu napisal je to nie je origo ale Made in CHina. Vsak dobry produkt moze byt aj z Ciny. Bohuzial vsak je tu vela "bordelu" z ciny. Ale s tym nic nenarobime.

Myslim si ze treba skusit.

je pravdou, alespoň co se týče PC a hardware, tak co je vyrobené v číně ma větší výdrž než vyrobené kdekoli jinde, snad to začne platit i v jiných odvětvích.

• Autor

je to fakt tezky,cena paradni x cina,muze to fungovat tak jak ma nebo taky po chvilce vubec

tezko rict

jen snad je plus to ze se fakt prodavajici neboji rict ze je od tam

Neměl bych strach. Hodně věcí by jsme se měli od Číny učit .

Čína prožívá veliký boom! ve všem. Pomalu i oni musejí jít s kvalitou nahoru. Ono se stačí podívat na jakoukoliv věc, a v 90% nebo i více je tam napsane Made in China.

Podle Skodovky, jsou auta, ktera vyroby v cine ze 40% z cinskych dilu. Pry maji ovsem naroky na kvalitu jako v Evrope. ...takze pokud je to z tohoto zdroje tak bych se toho nebal.

Když si vzpomenu jak jsem kupoval váhu před rokem, tak bych se toho taky nebál. Za prvé na to máte stejně záruku na dva roky, takže ji můžete reklamovat. A za druhé, já kupoval nejdřív taky bokovku a narazil jsem zrovna na vadný kus, tak jsem si připlatil a koupil jsem od Bosche a byla taky vadná. Takže můžete narazit na vadnej kus jak u originálu tak u číny. Ale ceny jsou trochu někde jinde.

tak ji otestujte a za rok dejte vědět

Taky bych se toho nebál. Pokud by to něco udělalo, tak určitě v záruční době a to se dá napravit. Jedině zkusit.

No nejdřív bych se podíval tady.

No nejdřív bych se podíval tady.

To je sice zajímavé, ale těžko říct, jaký je rozdíl mezi díly na náklaďák a na osobák a jestli tyhle díly jsou taky z Číny. Navíc je to z minulého roku a mohlo se ledaco zlepšit. Záleží asi na každém, co si na auto dá a jak to bude fungovat. Stane se že i originál díl může být vadný.

Skoro všechno je z Číny. Jen záleží na tom, jak přísnou mají výstupní kontrolu.

• Autor

muze vaha nejak motoru uskodit nebo ho poskodit kdyz bude spatna?

no nevím, třeba na touarega byla svolávačka na vadné konektory airbagů v sedačkách - made in china, prima akce, odevzdat auto, rozpárat koženou sedačku, vyměnit konektor ....

Maximalne ti auto nepojede nebo spis pojede ale bude mit slaby vykon jinak by ta vaha s autem nemela nic udelat.

No podle mě by mohl odejít i katalizátor. Když to má za studena špatnej chod, tak to i střílí do výfuku. A pokud se to v tu chvíli ulejvá a spaluje se benzín ve výfuku, tak je to hned.

• Autor
No podle mě by mohl odejít i katalizátor. Když to má za studena špatnej chod, tak to i střílí do výfuku. A pokud se to v tu chvíli ulejvá a spaluje se benzín ve výfuku, tak je to hned.

nevim jestli je to mozny jak pises ale nafty se to asi netyka ne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.