Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Jak to vidíte? Přežijí lité disky bez poškození zimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Jak to vidíte?Přežijí lité disky bez poškození zimu? Určitě ano,ale vybrat na údržbu jednoduchý model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Taky používám liťáky v zimě. Jen se musí pravidelně umývat a naprosto v pořádku. Dokonce se dělají speciální na zimu, mají lepší odolnost proti soli a jsou dělané tak, aby se lépe čistily. Takže jednoznačně liťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola. Editováno: 25. Září 2007, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 No já taky uvažuji o tom že nechám cez zimu elektrony,ponevač nemám plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Mel sem na v zime R16 ronal alu a prezili v pohode, akorat je musi clovek casteji mejt... ale zatim ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Taky letos pojedu poprvé na elektronech.Ale jestli bude zima jako loni tak v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 bezúdržbová povrchová úprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) bezúdržbová povrchová úprava Pěkný plecháče. Jinak jezdil jsem taky celou zimu na elektronech a OK jen to chce častější údržbu,ale letos jsem už pořídil plechy,protože mě nebaví vždy na podzim ta kalamita v pneuservisech a ceny přezutí jsou taky jinde. Olomouc přezutí OC letos na jaře 750kč. Editováno: 30. Září 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 bezúdržbová povrchová úprava Pěkný plecháče. Jinak jezdil jsem taky celou zimu na elektronech a OK jen to chce častější údržbu,ale letos jsem už pořídil plechy,protože mě nebaví vždy na podzim ta kalamita v pneuservisech a ceny přezutí jsou taky jinde. Olomouc přezutí OC letos na jaře 750kč. to já mám vždy dvě sady. letní - zimní stejně mám vždy letní o rozměr(o dva) větší než na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola. - no jsou pěkný. Jedno nazutí řetězů a je po litákach. Tak proto jedině plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Na zimu mam 15 tritony se kteryma sem octu koupil. Sou uz takovy trochu osuchany, ale na zimu dobry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola. - no jsou pěkný. Jedno nazutí řetězů a je po litákach. Tak proto jedině plechy. podle toho jake si koupis retezy.Bud nejake made in kaufland nebo ted novinka od THULE (vypadaj dobre ,maji gumove ochrany na rafky ) nebo taky od PEWAGU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola. - no jsou pěkný. Jedno nazutí řetězů a je po litákach. Tak proto jedině plechy. podle toho jake si koupis retezy.Bud nejake made in kaufland nebo ted novinka od THULE (vypadaj dobre ,maji gumove ochrany na rafky ) nebo taky od PEWAGU - jo jo pekný jsou, min 2500. Za 300 v Globu a slouží 4 zimy. Tak 8 krát za zimu použitý. Je pravda , že když koupím litý tak koupím i kvalitní retězy, ale jako vždy je to o ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Na litých kolech jezdím už tak čtvrtou zimu a pořád jako nové. Stačí jednou za čas zajet na vapku nastříkat nějaký čistič na elektrony a ostříkat. Jinak co se týče "speciálních" litých kol na zimu, tak jsem se bavil s jedním prodejcem a prý je to spíše jen taková malá blamáž pro zvednutí ceny. Ale zimní a letní lité kolo prý je jedno a to samé. Jinak na obrázku jsou elektrony co mají za sebou 4 zimy v akci Přezouvám jen pneumatiky. Alespoň mám pokaždé na sezónu dobře vyvážené kola. - no jsou pěkný. Jedno nazutí řetězů a je po litákach. Tak proto jedině plechy. podle toho jake si koupis retezy.Bud nejake made in kaufland nebo ted novinka od THULE (vypadaj dobre ,maji gumove ochrany na rafky ) nebo taky od PEWAGU - jo jo pekný jsou, min 2500. Za 300 v Globu a slouží 4 zimy. Tak 8 krát za zimu použitý. Je pravda , že když koupím litý tak koupím i kvalitní retězy, ale jako vždy je to o ceně. ne p za :prc:300 v globusu kde kde hned jdu koupit 40a prodavat je za 400 ne prdel ale zase jde o rychlosti montaze ale take o kvalite jestli te udrzi i na lede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ja jezdim v zme toto...Jsou to origo skoda 5x16" s mensim ET kvuli moznosti nandani retezu...Prej..Skodovka to tvrdi...Maji za sebou 2 sezony a jsou uplne v klidu..A to maji jeste vylestenej zalakovanej limec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Pánové, zima je za dveřmi a já , bohužel, musim odtrpět zimu na elektronech. No chci se zeptat jestli je potřeba elektrony nečím natřít? popř. se o ně nějak starat. umívání behem zimy beru samozřemostí. Jedná se mi o nějakou kosmetiku. Díky za typy!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Pánové, zima je za dveřmi a já , bohužel, musim odtrpět zimu na elektronech. No chci se zeptat jestli je potřeba elektrony nečím natřít? popř. se o ně nějak starat. umívání behem zimy beru samozřemostí. Jedná se mi o nějakou kosmetiku. Díky za typy!!!!!!!!!!!!! Já je na podzim natřel "Riwax star wax" a pak ještě jednou v průběhu zimy a Ok. Teď už jsem pořídil plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.