Tawy Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Vlastním OII 2009, rádio BLUES,aux od výrobce,přehrává bez problémů z telefonu i jiného zařízení, ale při zapnutí aux 2 krát CD je slyšet hlasité rušení (pískání).v autě je namontován bt hands free a všiml jsem si že mozek (krabička) je instalovaná přímo za rádiem v palubní desce. Může to mít souvislost? Nebo by mohl být problém jinde. Rušení je jak při vypnutém motoru tak i nastartovaném to platí i pro hands free. Jednoduše vždy Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timoteus Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Chcel som sa spýtať, práve som kúpil jazdenú Octaviu r. 2011 a mám v nej rádio SWING kde je možnosť pripojenia mp3 zariadenie pomocou AUX, ale nefunguje. Kábel je funkčný čisto nový. Viete nejak poradiť prosím vás ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Shaním kabel se zasuvkou, neproda někdo ? Když bych sehnal ten novej panylek kde je usb a aux pujde to do swingu ? Editováno: 9. Únor 2015, autor: Michal878 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 nevím jaký "panýlek" máš na mysli. Aux připojíš normálně, ale USB musí jít přes MDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 mam namysli toto : http://www.mihocar.cz/skoda-octavia-iii-konektor-usb-aux-5e1857367b/d-87185/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 (editace) to je z O3.... Aby fungovalo USB, tak potřebuješ ještě toto: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=339 a k tomu ještě propojku na USB Editováno: 10. Únor 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Tak na to kašlu Doděla sem aux, aby mi jel tak se to musí aktivovat přez vag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Zdravím všechny a měl bych jeden dotaz ohledně AUX citlivosti. Podle návodu k rádiu na straně 13, je popsaný , jak nastavit citlivost AUX vstupu. Jenže, ať hledám, jak hledám, tak povolit AUX tam je, ale nastavení citlivosti nikde. Dělám něco blbě, nebo to zrovna sw v mém Steamu nepodporuje? Jinak AUX funguje, ale slabě, proto bych chtěl polaborovat s citlivostí. Díky Opis návodu: Aktivace externího audio zdroje – Opakovaným stiskem tlačítka zvolte externí vstup zobrazením AUX IN.... Reprodukce se spustí automaticky po připojení zdroje. – Chcete-li nastavit vstupní citlivost v závislosti na výstupní úrovni signálu externího zdroje, stiskněte paměťové tlačítko . Ukončení reprodukce z externího zdroje – Stiskněte tlačítko nebo . Spustí se reprodukce naposledy zvolené rozhlasové stanice. – Stiskněte tlačítko , začne reprodukce CD. Nastavení vstupní citlivosti • AUX LEV 1 - vysoká úroveň, použití zejména pro notebooky; • AUX LEV 2 - střední úroveň, použití pro kazetové nebo CD přehrávače; • AUX LEV 3 - nízká úroveň, použití pro MP3 přehrávače. Poznámka • Vaše rádio nemá žádnou kontrolu nad nastavením výstupní úrovně externího zdroje. Mějte na paměti, že nejvyšší kvality reprodukce dosáhnete nastavením vhodné kombinace vstupní citlivosti a výstupní úrovně signálu externího zdroje (nejčastěji regulátory hlasitosti). Detailní informace o tomto nastavení získáte zejména z návodů k obsluze externích zdrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Kdo hledá, najde Volba AUX LEV tam opravdu je, je to označeno malou šipkou u předvolby 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredmuch Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 zdravim v cem je problem? setkal se uz nekdo s timhle? pri prehravani cez AUX mi zvuk neco prerusuje. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fredmuch Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 tak pani, dakujem, napokon to bola ta citlivost v AUX uz mi to ide viac ako skvele ste borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Zdravím, rozhodl jsem se zapojit si AUX do škody Octavie II, protože mě přestalo neustále vypalovat nové a nové cd, ale bohužel nevím jak na to a proto vás prosím o radu jak co kam a proč. Níže přikládám koupený kabel a schéma. Na internetu jsem našel jen podobné ale podle těch to bohužel nejde. Prosím o pomoc kam zapojit jakou barvu kablíku díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 To je Nexus, ne? Mělo by to jít minimálně místo CD changeru: jinak ptát jsi se měl zde: http://forum.skodahome.cz/topic/31698-aux-vstup/page-5?hl=aux alternativním řešením může být také toto: http://forum.skodahome.cz/topic/57967-mdi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Jak říkám, moc se v tom nevyznám a někde na internetu jsem našel že je to od výrobce blaupunkt. Omlouvám se, že jsem se zeptal v blbém tématu jsem tu nový a špatně jsem tamto téma pochopil a chtěl jen vyřešit problém. Jak říkám v těch zapojeních se moc nevyznám takže nevím jak to zapojit místo cd changeru popřípadě jak to pak spustit v rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 v tom schématu zapojení konektoru je CD (L,R a zem), ale nevím jestli se to pak nemusí nějak oživit nakodováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Takže černá bude zem, červený je kladný takže asi levá a bílý bude pravá, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 tuším, že levý je bílý, pravý červený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Pořád nereaguje, ani při změně kabelu podle vaší rady, zkusil jsem ještě objednat 18 pinový konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ahoj, skús to zapojiť takto. Je to síce zo streamu, ale malo by to sedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 a nemusí se to nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Dneska jsem byl na diagnostice a říkal mi, že mi tam nemá jaký kod přidat, že to tam buď už je, nebo ani nejde dát, že kdyby tam dal pro jiný model tak by to to radio stejně nevzalo. Ale zkusím to ještě podle too návodu, ale už jsem to tak tuším měl a nejelo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plackins Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Koupil jsem ten 18-pinový konektor zapojil a hned to jelo krásně. Jen ne pod možností aux ale jen pod AV, ale hlavní je že to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tůča Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Čau čau potřeboval bych radu mám výstup AUX v loketní opěrce koupil jsem si přechodku z aux na usb připojím do toho flashku a nejde nevíte někdo co s tím ??? Když do AUX připojím telefon tak to jde v pohodě tak nevím co je špatně :-/ a ještě posílám odkaz jak vypadá ta přechodka http://img.alibaba.com/img/pb/656/510/843/843510656_702.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 obávám se, že do AUX vstupu to nebude jen tak jednoduché hodit Flashku, byť přes redukci, telefon je v poho, ten se spustí jako přehrávač, ovšem Flashka je jen paměť. Aux vstup slouží k přehrávání externího zvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Tak tak, to nemuze nikdy fungovat. To by v te prechodce musel byt zabudovany MP3 prehravac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.