Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte.

V každém případě bych valil na geometrii. Co jsem se ptal v několika servisech, tak alespoň jednou ročně by člověk měl zajet na geošu. Hlavně pokud je krutá zima plná sněhových jazyků a výmolů. Pokaždé se to o něco rozhodí. A gumy se takhle dají zničit už po pár stovkách najetých km. Stojí to něco kolem 500 - 600,- Kč. Což je levnější než každý rok kupovat nové pneu.

Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte.

A jaké máš rozměry pneu? Pokud máš široké gumy, tak se ty vnitřky sjíždí prostě víc.

Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit :palec2:

Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit..

Určitě nejdříve na geometrii a rovnou se ptej, jestli to dělají:

a) postaru lampičkama

b ) přesným laserem.

Ber jenom laserovou kontrolu :palec2:

• 2 týdny později...
Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit :palec2:

Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit..

Má nekdo nejake reseni, dekuji :)

Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti.

Asi nebude problém v odklonu, ale ve sbíhavosti ;) Jeď na geometrii

Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti.

byl si první -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.