johnxx Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizard Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 V každém případě bych valil na geometrii. Co jsem se ptal v několika servisech, tak alespoň jednou ročně by člověk měl zajet na geošu. Hlavně pokud je krutá zima plná sněhových jazyků a výmolů. Pokaždé se to o něco rozhodí. A gumy se takhle dají zničit už po pár stovkách najetých km. Stojí to něco kolem 500 - 600,- Kč. Což je levnější než každý rok kupovat nové pneu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. A jaké máš rozměry pneu? Pokud máš široké gumy, tak se ty vnitřky sjíždí prostě víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misacek Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Sjíždí se mi na Octavce vnitřní části pneu na předních kolech, na zadek jsem se zatím nedíval.Měl bych asi zajít na geometrii, ze?Ale kamos mi rikal, ze to nebude geometrii ale tlumicama, ze uz budou hotovy, tak nevim,poradte. Určitě nejdříve na geometrii a rovnou se ptej, jestli to dělají: a) postaru lampičkama b ) přesným laserem. Ber jenom laserovou kontrolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misacek Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Nechci zakladat nove tema, protoze mam podobny problem, tak snad se nebude johnxx zlobit Sjíždí se mi predni prava guma vic jako leva strana, ale je sjeta rovnomerme po celem obvodu. Zadna vnitrni ani vnejsi strana, proste po celem obvodu! Jde to videt pouhym okem a to jak na letnich, tak i zimnich pneu.. Muze to byt snad tim , ze by prava strana brzdila vice nez leva? Ale pri brzdeni auto na stranu netahne a zase kdyby byla spatna geometrie, tak by pneu byla sjeta nerovnomerne.. Tak nevim, zkuste poradit.. Má nekdo nejake reseni, dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilver Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Asi nebude problém v odklonu, ale ve sbíhavosti Jeď na geometrii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilver Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Urcite zajdi na geometrii a pritom kontrola sbihavosti. byl si první Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts