jare Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat jak často,nebo při jaké příčině by se měla provést diagnostika případné seřízení motoru.Mám najeto asi 43000km a na garančce auto nebylo.Problém s kontrolkama žádný,pouze při montáži LPG nežli se doseřídilo tak se rozvítila kontrolka motoru,ale po seřízení bohatosti je vše ok už 6000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Keď to máš OK tak do toho nevrtaj! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Pokovaď ti nic nesvítí, tak to nech. U Fabie se rozsvítí kontrolka kvůli každé kravině. Pokud nic nesvítí, tak je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No a mě taky nic nesvítí a přitom tam mám závadu čidla teploty vody a tak ho vyměním dřív než nastanou problémy. A takových věcí je spousta. Takže to, že nic nesvítí, si myslím, nic neznamená. Alespoň přečíst paměti závad po 43000km by neškodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 tak tak, přečtení paměti závad je také součást pravidelných prohlídek, takže minimálně jednou do roka by se mělo udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 pokial nic nesvieti je vsetko ok. ale cas od casu nezaskodi napojit auto na pocitac a mensia prehliadka. auto si urcite zasluzi napojit na pocitac aspon raz rocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.