Publikováno Říjen 2, 200717 r Chtěl bych se zeptat jak často,nebo při jaké příčině by se měla provést diagnostika případné seřízení motoru.Mám najeto asi 43000km a na garančce auto nebylo.Problém s kontrolkama žádný,pouze při montáži LPG nežli se doseřídilo tak se rozvítila kontrolka motoru,ale po seřízení bohatosti je vše ok už 6000km.
Říjen 30, 200717 r Pokovaď ti nic nesvítí, tak to nech. U Fabie se rozsvítí kontrolka kvůli každé kravině. Pokud nic nesvítí, tak je vše OK.
Listopad 9, 200717 r No a mě taky nic nesvítí a přitom tam mám závadu čidla teploty vody a tak ho vyměním dřív než nastanou problémy. A takových věcí je spousta. Takže to, že nic nesvítí, si myslím, nic neznamená. Alespoň přečíst paměti závad po 43000km by neškodilo.
Listopad 9, 200717 r tak tak, přečtení paměti závad je také součást pravidelných prohlídek, takže minimálně jednou do roka by se mělo udělat.
Listopad 12, 200717 r pokial nic nesvieti je vsetko ok. ale cas od casu nezaskodi napojit auto na pocitac a mensia prehliadka. auto si urcite zasluzi napojit na pocitac aspon raz rocne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.