jare Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Chtěl bych se zeptat jak často,nebo při jaké příčině by se měla provést diagnostika případné seřízení motoru.Mám najeto asi 43000km a na garančce auto nebylo.Problém s kontrolkama žádný,pouze při montáži LPG nežli se doseřídilo tak se rozvítila kontrolka motoru,ale po seřízení bohatosti je vše ok už 6000km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikino1 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Keď to máš OK tak do toho nevrtaj! :palec2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Fabia Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Pokovaď ti nic nesvítí, tak to nech. U Fabie se rozsvítí kontrolka kvůli každé kravině. Pokud nic nesvítí, tak je vše OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strojvůdce Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 No a mě taky nic nesvítí a přitom tam mám závadu čidla teploty vody a tak ho vyměním dřív než nastanou problémy. A takových věcí je spousta. Takže to, že nic nesvítí, si myslím, nic neznamená. Alespoň přečíst paměti závad po 43000km by neškodilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 tak tak, přečtení paměti závad je také součást pravidelných prohlídek, takže minimálně jednou do roka by se mělo udělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radec Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 pokial nic nesvieti je vsetko ok. ale cas od casu nezaskodi napojit auto na pocitac a mensia prehliadka. auto si urcite zasluzi napojit na pocitac aspon raz rocne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts