Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Už se tady opakuju nejmíň podesáté, ale znovu říkám, že xenony na fabii svítí špatně/nevyváženě/nevýrazně, nejsem s nimi vůbec spokojený a osvit/intenzita klasických světel na fabce je stejná ne-li lepší než u xenonů - měl jsem možnost to několikrát srovnat a je to tak. Je to sice jen můj subjektivní názor, ale je. :aggressive:

RomanKo: pohodička vidim že si to zmakol super a neni vidieť skoro žiadny rozdiel od origo, to je kul.

Väčšina členov PZ su len unesení z toho ako to svieti (vlastná skúsenosť...tiež som tŕpol ked ma zastavili ale ja som ostreky mal ok)

ked budeš HIDovať tak ma už zavolaj lol lol

Jasne profor! Ked objednam tu sadu, tak urcite privolam odbornika ako si ty. :) Mozme sa stretnut aj spolu s Igorom a dat to dohromady, co ty na to? Aspon nic nezbabrem. ;):palec2:

Som za a Igor bude tiež až bude mať čas :D

Všetko je to pekné,až na ten detail na svetlo.Je tam vedľa šošovky napísané bi-halogen.Škoda,že nie bi-xenon. :p :p :p

no tak neblaznite chlapi . aj ja chcem byt pri tom :-)

Bando, trosku inspirace - xenon v mlhovkach, HB4 vybojka, 6000 K.

post-9-1191096955_thumb.jpg

Ramon: A? Co si tym chcel povedat? Ze ked mu budu do oci svietit xenony, ze bude ten nadpis citatelny? :p

Jasne luky. :) Ak sa chce este niekto pridat...ste vitany. :) Zvolame skoda meeting ked si budem montovat xenony. Nebudeme potrebovat to ani fotozdokumentovat...staci ked si to kazdy pozrie nazivo, no nie? :smich:

Upraveno od RomanKo

Pekne pekne Maverick. :) Uz len mat mlhovky... ;)

no tak šup a zakup sadu a ideme na zraz BA !!!!!

Maverick: pekna inspirace....

RomanKo: zadny takovy, budete vsechno poradne dokumentovat... at z toho taky neco mame :);)

Ramon: A? Co si tym chcel povedat? Ze ked mu budu do oci svietit xenony, ze bude ten nadpis citatelny? :p

Určite bude.Je tam šošovka a tá ťa zboku neoslepí. :p Stačí sa pozrieť zblízka z uhla a určite to bude vidieť.Ale nechcel som tým povedať nič.Len som si všimol ako je Škoda auto vy..baná. ;):):p

Upraveno od ramon

No hej...mozno mas pravdu...ale nemyslim ze to budu riesit a podrobne skumat. Asi ani nevedia ze tam take nieco je napisane...a mozno nebude mat okuliare. ;)

Inak prave som objednal HID sadu H7 xenony s teplotou 4300K. V priebehu tyzdna sand dorazia amozme montovat. :)

No tak to jsem zvedavej na vysledek - tak to poradne zdokumentujte, foto, video, audio... :)

A uplne idealni by bylo nafotit nekde na stejnem miste za tmy svitivost soucasnych H7 a pak po prestavbe s xenonem, at to ma nejakou vypovidaci hodnotu! ;)

:palec2: skusim. ;)

Uz to bude? Uz to bude? :smich:;)

Este nieeee...najskor musia dorazit tie xenony...a to neviem kolko potrva

:)

Este nieeee...najskor musia dorazit tie xenony...a to neviem kolko potrva

:)

Tak co uz to bude??? :)

No podla spolocnosti TNT, by mi mali xenony dorucit pondelok. :) Tak uz sa neviem dockat... :) Will keep you informed...

No podla spolocnosti TNT, by mi mali xenony dorucit pondelok. :) Tak uz sa neviem dockat... :) Will keep you informed...

That´s great :palec2: Ted uz jen aby mel Profor otevreny servis a hura na to ;)-_-

Chlapci to su len ziarovky ?nerozumiem tej HID sade? Prosim poradte dakujem :)

čo na tom nerozumieš? čítal si všetky linky ktoré boli postnuté???? asi nie

čo na tom nerozumieš? čítal si všetky linky ktoré boli postnuté???? asi nie

cau profor.

vies niekomu sa asi nechce hladat pritom staci do googla napisat trebars hid sada http://www.google.sk/search?hl=sk&q=hid+sada&meta= a potom kliknut hned na prvy odkaz, ze reso ? lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.