Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už se tady opakuju nejmíň podesáté, ale znovu říkám, že xenony na fabii svítí špatně/nevyváženě/nevýrazně, nejsem s nimi vůbec spokojený a osvit/intenzita klasických světel na fabce je stejná ne-li lepší než u xenonů - měl jsem možnost to několikrát srovnat a je to tak. Je to sice jen můj subjektivní názor, ale je. :aggressive:

Vloženo

RomanKo: pohodička vidim že si to zmakol super a neni vidieť skoro žiadny rozdiel od origo, to je kul.

Väčšina členov PZ su len unesení z toho ako to svieti (vlastná skúsenosť...tiež som tŕpol ked ma zastavili ale ja som ostreky mal ok)

ked budeš HIDovať tak ma už zavolaj lol lol

Vloženo (editace)

Ramon: A? Co si tym chcel povedat? Ze ked mu budu do oci svietit xenony, ze bude ten nadpis citatelny? :p

Jasne luky. :) Ak sa chce este niekto pridat...ste vitany. :) Zvolame skoda meeting ked si budem montovat xenony. Nebudeme potrebovat to ani fotozdokumentovat...staci ked si to kazdy pozrie nazivo, no nie? :smich:

Editováno: , autor: RomanKo
Vloženo (editace)
Ramon: A? Co si tym chcel povedat? Ze ked mu budu do oci svietit xenony, ze bude ten nadpis citatelny? :p

Určite bude.Je tam šošovka a tá ťa zboku neoslepí. :p Stačí sa pozrieť zblízka z uhla a určite to bude vidieť.Ale nechcel som tým povedať nič.Len som si všimol ako je Škoda auto vy..baná. ;):):p

Editováno: , autor: ramon
Vloženo

No tak to jsem zvedavej na vysledek - tak to poradne zdokumentujte, foto, video, audio... :)

A uplne idealni by bylo nafotit nekde na stejnem miste za tmy svitivost soucasnych H7 a pak po prestavbe s xenonem, at to ma nejakou vypovidaci hodnotu! ;)

Vloženo
No podla spolocnosti TNT, by mi mali xenony dorucit pondelok. :) Tak uz sa neviem dockat... :) Will keep you informed...

That´s great :palec2: Ted uz jen aby mel Profor otevreny servis a hura na to ;)-_-

Vloženo

Chlapci to su len ziarovky ?nerozumiem tej HID sade? Prosim poradte dakujem :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...