danone Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 kde je ten cudlík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Ještě může být problém se zavzdušněním nádrže,mimochodem je tam ještě takovej čudlík ten když potlačíš tak si to foukne.... Čudlík na odvzdušnění?Bližší info please.Opravdu by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Mě taky:-) Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 (editace) Zdar, ten čudlík najdete v hrdle nádrže na levé straně (směrem ke kufru). Když natankujete plnou nádrž, tankovací pistolí zatlačte ten čudlík směrem do nádrže, odfoukne to a potom se tam vejde ještě pár litrů . Jinak jak psal Seler, s nulou se dá najet ještě pár desítek km . Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 28. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Přesně jak píše Pulper, ten čudlík tam je, já ho už na Octávce zamačkával při tankování kolíkem , ale asi to jde i tankovací pistolí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Kluci já to psal velmi opatrně s tím čudlem,aby neměl někdo pocit,že jsem zbytečně chytrý nebo z Vás dělám blbce Jinak je To přesně tak jak píše pulper,zkuste a uvidíte a dejte vědět o kolik jste tam dostali více nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 No ja som ho tam dnes nenasiel, asi som blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Tak tady jeden účet! Dojezd jsem měl ještě 20km! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdar, ten čudlík najdete v hrdle nádrže na levé straně (směrem ke kufru). Když natankujete plnou nádrž, tankovací pistolí zatlačte ten čudlík směrem do nádrže, odfoukne to a potom se tam vejde ještě pár litrů . Jinak jak psal Seler, s nulou se dá najet ještě pár desítek km . Ahoj Pavle,ten čudl není nebo je viditelný okem?Dostanu se k němu lehce třeba v garáži?Nerad bych ho někde hledal pistolí na pumpě víš.A ještě jedna věc.Když bych ho tedy úspěšně našel a zatlačil tak uslyším to odvzdušnění nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Tak tady jeden účet! Dojezd jsem měl ještě 20km! a 5 litru na zemi co? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 No ja som ho tam dnes nenasiel, asi som blbý A bradavku černošky poznáš?? Tak ten čudlík vypadá podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Tady foto chabé kvality.... Já ho vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) No super to je pomoc.Krásná práce.Tak ještě zopakuju ten můj dotaz pro Pavla. Když ho namáčknu a bude to zavzdušněné,tak uslyším něco nebo ne? Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Kluci hlavně pozor, pokud to budete při tankování mačkat, můžete to přelít.. Já se tam jednou s firemní CCSkou pokoušel nacpat o pár litrů víc, než se tam vejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 No super to je pomoc.Krásná práce.Tak ještě zopakuju ten můj dotaz pro Pavla.Když ho namáčknu a bude to zavzdušněné,tak uslyším něco nebo ne? Mě to fučí jako kráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 léto, 17" kola, hlavně dálnice 180-200km/h a spotřeba 7,2 dlouhodobá Teď 16" zima, 3 body a pokuta, rychlost do 160km/h a 6,7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Kluci hlavně pozor, pokud to budete při tankování mačkat, můžete to přelít.. Já se tam jednou s firemní CCSkou pokoušel nacpat o pár litrů víc, než se tam vejde .. Právě proto si myslím že bych to mohl udělat v garáži,ono si to odfoukne a pak by se tam mohlo vlézt více.Nepředpokládám,že by se to v zápětí hned zase zavzdušnilo takže by mohl být nějakou dobu klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Tady foto chabé kvality.... Já ho vidím Ja som sa na to pozeral ale mi to ako cudlík nepripadalo. Mozno tym ze bola tma a pumpa nebola moc extra osvetlena. Aj som do toho strkal tankovacou pistolou a nic tak som myslel ze to bude asi nieco ine. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 No super to je pomoc.Krásná práce.Tak ještě zopakuju ten můj dotaz pro Pavla.Když ho namáčknu a bude to zavzdušněné,tak uslyším něco nebo ne? Je to krasne slyset jak si to odfoukne a pak se tam jeste vleze, ale jedna vec je ta, ze pri tankovani uz potom musis tlacit na ten cerny cudlik pistoli porad a tankovat. Pokud to drzet nebudes tak to bude penit a vypinat pistol. Jak jsme uz psal mi tam bezne vleze celkem 62-63 l tolik co se pise ze ma Supik mit nadrz. Pri rozsviceni rezervy a hned tankovani tam dam cca tech 55-57 l a pokud je v nadrzi jeste 6-7-8 l tak to i tak vychazi na cca 62-63 l celkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) Přesně tak,není k tomu co dodat. Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) Jen muze trochu ovlivnit kolik se vleze do nadrze i rocni obdobi. V zime tam muzes dat o neco vice v lete kdyz je na slunku 40 st. tak pri vetsi roztaznosti nafty se vleze mene a je to i lepsi v lete neplnit az po hrdlo, protoze pak muze nafta vytekat pri roztahovani v nadrzi. Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Asi se to sem nehodí...Ale aspon to tady nebudu zasí...tematama: Buď sem blbej,nebo je možný že Superb v základu nemá dlouhodobou spotřebu??? Ať sem koukal jak sem koukal....Dlouhodobá nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarinace23 Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Mám 96Kw PD v pětistupnovém automatu postaveného na taxíka a město jezdím 7,3 mimo mesto 5,5 bez jakychkoliv problému, asi by se dalo laciněji ale ja si zase chci jízdu užívat aspon trošku. Podle mě na spotrebe kromě těžké nohy hraje velikou roli kvalita paliva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Tady mám nový účet za naftu. Dojezd 30km a natankování plné nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Mám 96Kw PD v pětistupnovém automatu postaveného na taxíka a město jezdím 7,3 mimo mesto 5,5 bez jakychkoliv problému, asi by se dalo laciněji ale ja si zase chci jízdu užívat aspon trošku. Podle mě na spotrebe kromě těžké nohy hraje velikou roli kvalita paliva! No.. není město jako město. Mám to stejné co ty ale po Brně jsem za 7.4 jel tak maximálně 3x za tu dobu co superba mám. Normálně město 8.5 -10.5, mimo město se dá za těch 5.5 ale musíš mít lehkou nohu. A to tankuji pouze kvalitní naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.