Egi Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Crake: Komfortky sú 3 (centrál klasický a potom 2 typy pre diaľkový s rôznou frekveciou), podobne BSG sú 4 typy (hatch/kombi a ľavostranné/pravostranné riadenie). Pokiaľ viem, tak automatické zatvorenie okien ani strešného okna cez DO u FII/R nefunguje, toto funguje len u OII/SII. Pořád na to niko nepřišel? To je blbý, je to jedna z mála věcí, které mi opravdu chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak objavili sa u mna probelmy s dialkovym ovladacom /vystrelovak/ auto sa neda odomknut ... ovladac rozobraty, prestriekany kontakt sprejom a vsetko zase frci jak ma .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ja zas cekam kdy dojde baterka. mam ho skoro 3 roky a zatim ok. Snad to poznam ,ze bude mit "mensi" vykon a nebude fungovat z vetsi vzdalenosti. Pokud kresne naraz, tak to bude legrace. auto odemknu klicem, ale jak je to s imobilizerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Myslim, že imobilizér nepotrebuje napájanie v DO, lebo jeho kód sa načíta cievkou pomocou elektromagnetickej indukcie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 taky si myslim, ze IMO napajeni nepotrebuje. viz spoustu klicu od FEL, FAB1 atd., ktere nejsou dalkove a maji IMO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 I FII se dělá bez dálky pouze klíček. Dálkové ovládání pouze odemyká imobilizér vypne až klíč v zapalování. Ty dvě části jsou zcela oddělené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 ajo vlastne. Pravda. takze dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 jj .. ja mam Magicar takze z povodneho ovladaca som baterku vybral a v pohode. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Robim si o fabky Comming/leaving home a potreboval by som pomoc od tych skusenejšich čo trochu poznaju elektriku v FII, potrebujem najsť nejaky použiteľny signal odomknutia/zamknutia, rozmyšlal som nad stropnou lampičkou,lenže tam stale ostava nejakych 6V, ja potrebujem niečo jednoznačne kde bude po odomknuti nejaky impulz 12 alebo 5V. Da sa v tej zmesi kablov niečo take najsť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Da toto pouzit na DOTAHOVANIE OKIEN pomocou origo DO na FII????? http://www.autoalarmy.sk/katalog/snimace-a-prislusenstvo/ine-doplnky/interface-oct.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Myslíte, že by šlo do F II nainstalovat toto zažízení na funkci comming home??? http://www.vltava2000.cz/dennisviceni/goodsdetail.asp?strGoodsID=chs01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Robim si o fabky Comming/leaving home a potreboval by som pomoc od tych skusenejšich čo trochu poznaju elektriku v FII, potrebujem najsť nejaky použiteľny signal odomknutia/zamknutia, rozmyšlal som nad stropnou lampičkou,lenže tam stale ostava nejakych 6V, ja potrebujem niečo jednoznačne kde bude po odomknuti nejaky impulz 12 alebo 5V. Da sa v tej zmesi kablov niečo take najsť ? coming home a living home mozte spojazdnit velmi jednoducho a to tak - rozoberete soferove dvere, vnich je RJ centralu , myslim ze je to biely kabel s modrym pruzkom, po tomto kabli sa aj zamyka aj odomyka. pre zamknutie bezi kostrou 12V a odomknutie myslim len na 6V, staci si zohnat spinacie rele ktore zopina uz od 5V, potom z toho rele + kabel ktory je zopnuty len na tu sekundu od zam/odomk pouzijete na kondik ktory drzi ten + prud na cca 10sec. a z kondika potom dalsie rele ktore pouzijete ako silovy prud pre rozsvietenie svetiel a napojite napr na vypinac svetiel. kondik date taky aky velky potrebujete aby to dlhsie svietlilo. alebo pouzijete rovno toto : http://www.tssgroup.sk/katalog/m-03 - cena 2 euro ? akurat ze to pripojite aj na odomykaci impulz. nic hrozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Nazdarek, opravdu mi tato věc (comming home/leaving home) v mé Fábii hodně chybí. Už se to někdo pokusil nějak elegantně vyřešit? Bral bych to všema deseti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahoj, pomozte mi s tím, vyřešit tuto blbůstku....opravdu nikdo neví, jak to vyřešit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 nikdo neví jak to vyřešit aniž by si musel něco dokoupit. jinak tadyto můžeš použít zvlášť a budeš to mít(osobně s tím nemám zkušenosti a není to ani skrytá reklama) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Je mi jasné, že budu muset něco dokoupit Tohle řeší(asi) Comming/Leaving Home....ale existuje i něco, co by řešilo automatické zapínání potkávacích světel v tunelu a za tmy? Myšleno přepnutí z denních a zpět? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Ahoj kluci, prosím vás můžete mi poradit? Mám originál centrální zamykání,(Roomster r.v2009) ale pouze na klíč. Teď si chci připojit dálkové ovládání , ale nevím na které dráty to napojit a a hlavně kde. Nevím jakým potenciálem se to ovládá a jestli tam nemusí být ještě nějaký předřadný odpor. Pokud to někdo dodělával bude vědět a možná mi poradí. Jinak jsem tu projížděl forum a d.o. k F2 nebo R jsem nenašel.... nebo jsem se špatně díval. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 A v sekcii "Dodatečné montáže" si sa díval ? Je tam niekoľko tém ohľadom dodatočnej montáže DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Jo díval, ale nic pro R a F2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Tož , nikdo neporadí? To nikdo ještě nedodělával dálkový centrál? Klucí já to chcu otvírat na dálku jak u favoritu. Né klíčkem jak u roomstru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Tak zatím dálkáč leží doma.......poradte už někdo prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 A co to je za dálkáč - origo nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Není origo , je to nějaký Keetec. Origo je pouze centrální na klíč viz.první můj příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 tak tam raději dej origo komfortku na DO plus vystřelováky a máš pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 já už to mám doma...... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.