Harley1006 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) O reklamacich jsem zde jiz psal nekolik prispevku a ani nevim uz co vse se opravovalo a odstranovalo ať uz v ramci zarucni reklamace tak po mnou zpusobene havarii kdy to znackovy servis opravil a pak jsem resil dalsi pulrok to co opravili spatne, jen pro zpestreni se s vami podelim o tech novych par poslednich..... po te havarii mimochodem to byl naraznik,blatnik, svetla,mlhovky, drzak baterky a skrabnuty bok auta jsem po oprave prevzal auto a po te co jsem ho druhy den ručně umyl, tak jsem zjistil ze pribyl skrabanec na haupne, ktera byla pred opravou neposkozena a za podbehem leveho kola kde menili blatnik zapomeli dat ten ukoncovaci plast takze pri otevrenych dverich u ridice jsem videl dirou za blatnikem az na predni svetlo, pri te prilezitosti jsem si nechal dodelat senzor kapaliny v nadobce ostrikovacu ostriky svetel a park senzory vpredu. Pote co jsem prisel na tyto dve zavady ,radne jsem prosel auto a zkontroloval vse dukladne. Pribylo - nevymeneny drzak baterie, stale byl praskly, senzory vpredu ukazovali blizici se prekazku na radiu zrcadlove (prekazka v pravo zobrazena v levo), mezitim vypadlo ovladani privodu klimy do schranky pred spolujezdcem, zatekalo do interieru v nohou ridice a spolujezdce ,pri stahovani okenka praskalo ve stahovacce, u nich montovane tazne po zaprazeni vleku a zarazeni zpatecky stale piskali senzory, budik maxi-dotu maji od vyndani kvuli tomu senzoru hladiny co pripojovali ostipane hrany. Auto jim davam zpatky a za tyden pry se ozvou ze bude opraveno v ramci reklamace a zaruky. Po tydnu opet volaji, ze bohuzel opraveno neni, ale bohuzel potrebuji podpis pro pojistovnu ,protoze pri vymene Maxi-dotu za novy se technik zaprel o celni sklo a to prasklo, nasleduje vymena za nove na ucet servisu a 3 dny nato si auto odvazim.Bylo meneno na ucet servisu - Maxi-dot,celni sklo, lakovana haupna,drzak baterky,zavirani te klimy ve schrance,dodani toho krytu v blatniku. Doma nasledna kontrola - drzak baterky novy ,ovsem jediny sroub co drzi vduchovy filtr neni zasroubovany a pote co zkousim jestli filtr drzi mi ten zustava v ruce. Pokracuji v prohlidce ze 4 vnitrnich tapecu jsou utrhane 3 a to tak ze odstavaji a vrzou (od toho jak opravovali to zatekani,mimochodem zatekalo i v zadnich dverich) ,jeden z prednich senzoru zapadava dovnitr, auto opet putuje do servisu, nasleduje vymena 3 tapecu na ucet servisu, prelepeni vsech senzoru vpredu , dotazeni sroubu, vylesteni celeho auta a s omluvou predani zpet. Bylo konecne vse odstraneno, nicmene menim servis ,asi pochopite proc. Predstava ,ze mne ceka garancni prohlidka po dvou letech a neco by mi mohli zapomenout vratit do motoru (olej) do filtru (filtr) atd. nebudu riskovat. Tak to jen aby jste si nemysleli, ze ten vas servis je spatny....... Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 (editace) no paráda, jinak než lemplem se toho servisáka asi nazvat nedá. Už se těším na servis 120tis, který mě brzo čeká. A kdeže si to byl?, potřebuji vyměnit čelní sklo zadara... Editováno: 10. Říjen 2007, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Nechápu jen jednu věc.Jak se mohl při demontáží maxidotu opírat o čelní sklo.To mi nejde do hlavy.Tu musí být hadí muž nebo co.Trval bych na tom,ať mi to ukáže. :D Já jich vyndával už dost a jediné co mi nejmíň vadilo bylo sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dnes jsem jel do toho nového servisu s tím ,že mi začalo vybrovat auto a něco klepe směrem od motoru a při přejetí nerovnosti tam něco mlátí, před chvilkou mi volali, že jak prý někdo měnil držák baterky tak mu upadl nástavec na gola sadu a ten doskákal až do silentbloku nad převodovkou kde vymezil prostor a tim odstranil z provozu silentblok a veškeré pohyby převodovky a motoru šli tím pádem do karoserie, proto ty vibrace at. ten nástavec prý dostanu na pamatku,,,, neskutečné, že????? Asi bude servisu číslo jedna chybět položka v inventuře.... 1x gola nástavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 To je snad zlý sen...já se se svým servisem hádám kvůli každé hovadině, ale za tohle bych je snad zbil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 To je snad zlý sen...já se se svým servisem hádám kvůli každé hovadině, ale za tohle bych je snad zbil... A přinesl bych si na to i svoji golu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 No ještě, že já se se svým servisem dohadovat nemusím, nepamatuji si, že by mi něco udělali špatně. Je ale pravdou, že si u toho stojím. Teda do doby, než bude oprava trvat několik dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 No ještě, že já se se svým servisem dohadovat nemusím, nepamatuji si, že by mi něco udělali špatně. Je ale pravdou, že si u toho stojím. Teda do doby, než bude oprava trvat několik dní. To je právě tím, že u nich musíš stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 No ještě, že já se se svým servisem dohadovat nemusím, nepamatuji si, že by mi něco udělali špatně. Je ale pravdou, že si u toho stojím. Teda do doby, než bude oprava trvat několik dní. To je právě tím, že u nich musíš stát Přesně tak, to už mi stačí nechat si jen udělat razítko Škoda a můžu vše dělat a razítkovat doma v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Přesně tak, to už mi stačí nechat si jen udělat razítko Škoda a můžu vše dělat a razítkovat doma v garáži Já už jsem tak daleko, že i tažný jsem po nich předělával..včetně sundání nárazníku a elektriku..do té jsem je vůbec nepouštěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 JJ, tak koukám, to jsem tedy nebyl sám co měl velký problémy ze servisem a už jsem si připadal jako šílený despota a otrava, když jsem chtěl auto opravit a ne rozbít a upatlat sedačky a ulamovat packy a pod.... Už svojí krásnou koktulku nemám byla odcizena, a to jsem jí neměl ani rok. zpočátku naštvaný, ale teď už se těším na nové objednané autíčko, ale škodu už opravdu ne a ne . Tak jsem zvědav jak se bude chovat konkurence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 do čeho jdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 JJ, tak koukám, to jsem tedy nebyl sám co měl velký problémy ze servisem a už jsem si připadal jako šílený despota a otrava, když jsem chtěl auto opravit a ne rozbít a upatlat sedačky a ulamovat packy a pod.... Už svojí krásnou koktulku nemám byla odcizena, a to jsem jí neměl ani rok. zpočátku naštvaný, ale teď už se těším na nové objednané autíčko, ale škodu už opravdu ne a ne . Tak jsem zvědav jak se bude chovat konkurence. No, zas bych si přehnané naděje u jiných servisů konkurenčních značek nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 do čeho jdeš? Tak po dlouhé úvaze jsem si vybral: Focus Kombi Collection 1.6 Duratec 74 kW / 100 k 5st. manuální, spousta standardní výbavy a docela mě nadchlo spousta věcí, třeba záruka na 4roky/100 000Km a vyhřívané čelní sklo a hlavně cena, ta je super a to nemluvím o hodinovce v servisu ( Kč 480 – 600,-- bez DPH ) Není sice tak hezký jako OII, není tak pohodlný, ale to snad dožene jinde a především se nebudu bát co dnes upadne, zavrže nebo nepůjde. (můj pocit, můj názor) V případě zájmu můžu pro srovnání postnout cenovou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.