olisoft Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 snimac je pod volantom, hovoria tomu aj "kruzok, kolecko" a rozne inak. Bolo to tu popisovane. Bez VAGu ale naozaj tazko povedat. Daj vypis a bude sa dat poradit (snad). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 dej to do servisu nebo k někomu co spravuje auta - sám to stejně asi nespravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dobrý den, po ujetí několika kilometrů začne svítit kontrolka ASR/ESP. Přitom systém i spínač na palubní desce je plně funkční. Na diagnostice nepíše žádnou chybu. V servisu jsou bezradní . Měl někdo podobný problém. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 co se na autě měnilo, než to začalo dělat??? načetli ti paměť závaz Motorové jednotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jj už se to tu řešilo nedostatek výkonu od motoru kvůli poruše rožne kontrolku esp bezradnost servisu nepřekvapí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 co se na autě měnilo, než to začalo dělat???načetli ti paměť závaz Motorové jednotky?? No na autě byla porucha - lambda sonda 1, která vykazovala poruchu vyhřívání. Sonda je vyměněná a kontrolka ASR/ESP svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jj už se to tu řešilonedostatek výkonu od motoru kvůli poruše rožne kontrolku esp bezradnost servisu nepřekvapí Omlouvám se jsem tady nový,budu hledat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 je závada v motorovce vymazaná je to ted bez chyb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 je závada v motorovce vymazaná je to ted bez chyb ? Závada je vymazaná,chyby žádné ale prokletá kontrolka svítí a svítí.Teď si dá načas,3-4 km a pak znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 svítí jen ESP nebo i ABS ? v budíkách žádná chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 svítí jen ESP nebo i ABS ?v budíkách žádná chyba ? Budíky O.K. svítí jen ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 a jen svtítí nebo i nefunguje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) Kontrolka jen svítí ESP funguje,to mám odzkoušené. Jinak na autě žádný problém,výkon,spotřeba,brzdí,svítí,jen ta prokletá kontrolka!!! Editováno: 4. Březen 2009, autor: carela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 nepojedeš okolo Prostějova že bych na to mrkl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Kontrolka jen svítí ESP funguje,to mám odzkoušené. Jinak na autě žádný problém,výkon,spotřeba,brzdí,svítí,jen ta prokletá kontrolka!!! mne to takto robil vadný spínač brzdovích svetiel, PC napsalo nevieruhodný brzdný tlak a taktiež niekedy nesvieli aj brzdové svetlá. Po výmene OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) nepojedeš okolo Prostějova že bych na to mrkl ? Pro Vaša : Díky za nabídku, kontakt máš v SZ Editováno: 4. Březen 2009, autor: carela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carela Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 PROBLÉM VYŘEŠEN - přehraný software a všechno O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Konecne som si urobil radost a kupil si Spider 17 na moju OIRS 2001. Spidery som nahodil na zdvihaku v garazi bez problemov. To je jasne. Na druhy den zacala svietit kontrolka ESP - ASR. System pocas svietenia nefunguje. Po par startoch zhasne. Opakuje sa to odkedy mam nove kola. Nechce sa mi verit ze to sposobili kolesa. Logicky mi to nejde do hlavy. Kontrolka rada zacne svietit ked je vlhko, resp. dazd, niekedy vsak nelogicky zacne svietit az na druhy den po dazdi ked auto cez noc stoji. Na vagu to vypisalo sporadicku chybu na snimači priečneho zrychlenia... ak sa dobre pamatam. Inak ABS a EDS su plne funkcne. Ak kontrolka nesvieti tak ESP facha. Ak sa kontrolka rozsvieti a dobre poprehanam auto a prebrzdim tak po naslednom starte uz nesvieti. Snimace otaciek na jednotlivych kolach VAG nediagnostikoval ako chybne. Este som sa nedostal pod auto aby som fyzicky skontroloval stav snimacov. Mam pocit ze ked svieti kontrolka ESP tak ABS sa spusta skorej ako inokedy. Ako keby malo zle informacie o rychlosti, resp. spomaleni. Je to logicke.... ale aj tak mi nejde do hlavy to, ze vplyv pocasia je prukazatelny. Kontrolka vzdy zacne svietit pri starte a nie za jazdy. Za jazdy to spravila iba raz. Inak vzdy len pri startovani. Celu zimu v sracke som s tym nemal problem. Az po vymene kolies to zacalo . Poistky a bezne veci som popozeral. A ted babo rad..... Dakujem za akekolvek logicke vysvetlenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik1 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Nemas nahodou rozne priemery pneu na prednej a zadnej naprave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Nemas nahodou rozne priemery pneu na prednej a zadnej naprave? nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Předem zdravim, mám O1 1.9 TDI 81KW 2001 V posledních dvou dnech se mi stává, že při plném sešlápnutí brzdového pedálu se mi rozsvítí kontrolka ESP a zůstane svítit. Když zastavim vypnu motor a pak opět nastartuji kontrolka nesvítí, ale jen doté doby než zase plně nezabrzdim. Neměl někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 chtělo by to načíst diagnostikou, ale kouknul bych se na brzdovej spínač může to dělat on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBLAHICZ1.9TDI Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 chtělo by to načíst diagnostikou, ale kouknul bych se na brzdovej spínač může to dělat on Tak dneska sem prošel všechny možný spínače, hlavně ten brzdovej, jak si psal a je po problému. Potom sem najel asi 50 km a vše ok. Co přesně to bylo ale nevim, tak snad se to už nebude ukazovat. Jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 brzdovej spínač je dvouokruhovej 1. pro světla 2. pro řj motoru ABS a ten pokud je špatnej hlásí to chybu nebo to prostě blbne protože ty brzdíš, ale jak nefungjue ABS je zmatený protože stoup tlak ale elektrický impulz nedostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pataspuschkin Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Zdravím, mam takový problém. Dnes mi začala blikat kontrolka ESP/ASR a jakoby ubírat plyn po průjezdu mírné levotočivé zatáčky a nebo při průjezdu kruháče. Pochopil bych to kdybych jel rychleji a prokluzovalo to. Zatím to dělá co jsem postřehl jen když zatáčím vlevo. Nevíte prosím čím by to mohlo být? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.