Publikováno Březen 28, 200619 r uz som tuto temu nacal aj na inych forach ale skusim to este tu. mam 1,6 MPI Elegance s PP a s normalnym malym zelenym displejom. zohnal som si teda pristrojovy stit s MaxiDotom pre moj motor a...zistil som, ze to nie je take jednoduche. servis c. 1 (autorizovany): v zivote sme to nerobili, netusime co s tym, skuste konkurencny... servis c. 2 (importer): Nie je to az take jednoduche neda sa previest výmena panela pristrojov tak ako si to vy predstavujete je za potreby vymena aj RJ. Jedna sa o RJ palubnej elektroniky cena s výmenou cca 50000 Sk infomail SkodaAuto: dekuji za duveru, se kterou jste se obratil na vyrobni zavod. K Vasemu podnetu vsak muzu pouze sdelit, ze nedoporucuji uvedenou zastavbu. Vyrobni závod rovnez neposkytuje informace o zamenitelnosti jednotlivych dilu. Tzn., ze vsechny smluvni opravny pouziji pro opravu vzdy dil dle elektronickeho katalogu dilu Skoda, ktery byl pouzit ve vyrobnim zavode. S vyse uvedenym souvisi i informace technicke, ktere jsou soucasti dilenske literatury ke kazdemu vozu. Tato literatura je vsak i smluvnimi obchodnky placena, vc. potrebnych technickych skoleni a dilenskeho vybaveni, a proto ani tyto informace nemohu s Vami komunikovat. Mrzi me, ze Vam nemohu poskytnout priznivejsi odpoved. Takze som skoncil tak ze maxidot mam doma v skrini. viete mi poradit co s tym? moze ta dodatocna montaz niecomu poskodit (v budikoch je RJ imobilzera a neviem co este)? mam sa do toho vobec pustat? Resp., vedeli by ste mi odporucit nejaky servis, kde by si s tym vedeli poradit? Auto mam este nejaky cas v zaruke, tak by som bol rad keby bol skodovacky alebo aspon niekto, kto sa tomu venuje profesionalne. dakujem za rady
Březen 28, 200619 r Pokial dobre viem, tak jedina RJ, ktora je odlisna pre auta s PP a bez neho je podvolantova a nie je rozdiel, ci je PP klasicky alebo na MAXI dot. Podla mna su to kecy a pojde to pouzit. Jedine nastavit km a nakodovat imobilizer.
Březen 28, 200619 r O 2 by nemala mat imo v budikoch a pokial si mal PP od vyroby, tak el volantu menit nemusis... odkial si?
Březen 29, 200619 r Autor aj mne sa nezdalo, ze by sa mala menit ta riadica jednotka, skor mam dojem ze sa im do toho nechcelo. a tiez ked mi tvrdili, ze km sa nakodovat nedaju a vsetko je komplikovane a velky problem - zaujimalo by ma co by robili, ak by niekto budiky reklamoval v zaruke. inak som z Malaciek...
Březen 29, 200619 r Pokud mas motor 1.6MPI - budiky taky (+vse funkcni) a dokonce tam mas i malej (zelenej) PP tak v tom nevidim zadnej problem - prace na hodinku - prekod. klicu + nastaveni km a je to.... bude te to stat myslim max. 500,--1000,- podle toho jak kdo.....(Skoda urco ne..)
Březen 29, 200619 r ovidius - mas to uz vymenene? tiez si mal len ten maly displej, nie? je jeste ne ale znam plno lidi co meli ten zeleny maly a nyni uy maji Maxika - ja mam sestnactku ale fsi - to bude to sami... (ted mam taky malej zelenej PP) - zadnej problem bych v tom nevidel... az budes mit hotovo tak napis
Duben 1, 200619 r Autor este raz budem otravovat za ten maxidot podla datumu vyroby a motora by mal ist do mojho auta pristrojovy stit s maxidotom s cislom 1Z0 920 841 B ale ja mam doma: 1Z0 920 840 B ktory v tom katalogu ani nie je moze v tomto byt nejaky problem?
Duben 1, 200619 r presne tohle mi delali, 1.9TDI a vymena zeleny pristrojovky za "bilou" s maxidotem. vymena mozna je, delali mi to normalne v Porschi kde jsem auto koupil, ale pravda je, ze zadna prdel to asi neni, ale jde to. a cena 50tis? to bych se jim vysmal, meli by to zabalit, kdyz jen novy budiky stoji 17tis Kč.
Duben 1, 200619 r Autor Luke - kupoval si nove budiky od nich? mozno preto ti to vymenili a na mna vymyslali tu riadiacu jednotku...takze ti to v pohode funguje?
Duben 1, 200619 r este raz budem otravovat za ten maxidotpodla datumu vyroby a motora by mal ist do mojho auta pristrojovy stit s maxidotom s cislom 1Z0 920 841 B ale ja mam doma: 1Z0 920 840 B ktory v tom katalogu ani nie je moze v tomto byt nejaky problem? Obe cisla dielu ETKA pozna. Ale neviem aky je medzi nimi rozdiel...
Duben 2, 200619 r Autor v ETOSE ho pozna ako cislo ale neda sa najst v tom zozname nahr.dielov...neviem preco
Duben 2, 200619 r kvak: jj, koupeny jsou od nich. myslim, ze si zadnou ridici jednotku nevymysleli, co sem se s nima bavil, tak OII uz ma ridici jednotky skoro na vsechno. u me to mozna bylo snazsi, ze ty budiky byly panensky, jestli mas nejaky uz pouzity, tak se musi nakodovat s autem a s klickama, ale jde udelat naprosto vsechno. sam sem s tim mel dost vojeb, mel jsem auto nachipovany, pak jsem vymenil budiky a potom jsem potreboval dat puvodni soft do jednotky motoru a ouha. zalozni soft byl totiz jeste na puvodni budiky a s tema novyma nefungoval, takze se zablokoval immo. ale stacilo auto odtahnout do skodovky a behem chvilky jsem odjel. takze zalezi na sikovnosti techniku v servisu a ochote pracovat. stejny sem to mel i se signalizaci nezapnutejch pasu, nejdriv se cukali, ale nakonec odpojili jinak budiky fungujou bezvadne.
Duben 3, 200619 r kontaktujte AlesioP ten ma v aute tky prehozeno a uplne za jiny prajzy..... maxika dava za necely 4000,- - je new a praci rikal do hodinky.... a skoro zadaco..... vic vam k tomu nepovim
Duben 3, 200619 r Autor od neho som maxika kupil cena vyborna, dorucenie skoro az do domu...po tejto stranke absolutna spokojnost. ibaze evidentne ten pristrojovy stit uz v nejakom aute namontovany bol, takze ja som urcite novy nedostal...
Duben 3, 200619 r od neho som maxika kupil cena vyborna, dorucenie skoro az do domu...po tejto stranke absolutna spokojnost. ibaze evidentne ten pristrojovy stit uz v nejakom aute namontovany bol, takze ja som urcite novy nedostal... a kam ti ho vezl? nerikal ti kde namontovat? v MB nebo Pha (predpokladam ze je jeste nemas namontovan...) se ho zeptej - nejakej jeho znamej to pry dela za +-500,- a za malo casu me by to tez zajimalo..... pripadne napis kdo ti to namontoval....
Duben 3, 200619 r Autor predstava ze by som mal ist 300 km do Prahy a spat..neviem - v prvom rade na to nemam cas a v druhom by sa mi ta montaz celkom predrazila...mne to doviezol jeho (buduci) svokor ktory jazdi do BA, takze sme to vyriesili tak. mozno ze v CZ to nie je taky problem namontovat, v mojom okoli som zatial nenasiel nikoho. zhanal som radsej servis, predsa len by som nerad prisiel o zaruku. ale uz ma to nejako prestava cele bavit... a predstava ze by mal byt nejaky problem s imobilizerom alebo so vsetkym tym nakodovanim ma prilis netesi, ja potrebujem s autom jazdit a nie stat niekde pri ceste s blbo namontovanymi budikmi a volat odtahovku...preto radsej servis a nie niekoho v garazi s podomacky vyrobenym kablom, cim teda netvrdim, ze sa to v pohode neda aj takto a nechcem sa tym niekoho dotknut...pre mna su tie prachy co som dal do auta celkom dost a nemam rad ked sa tieto veci robia na kolene... a posledna vec. mam rad nove veci a a budiky, ktore mali byt nove, nove proste NIE SU, to ma dost nasralo. pointa: vsetko co do auta chcem treba objednavat hned a nie dorabat. veci na ktorych som setril aj tak davam dorabat a mohol som to mat v pohode, bez stresov a lacnejsie. poucenie do buducna...
Duben 3, 200619 r Kvak plne s tebou suhlasim.Tiez by som volil mat MAXIDOT,ale iba od vyroby a kedze som nebol ochotny si za to doplatit,tak sa musim uspokojit s klasickymi...
Duben 3, 200619 r Kvak plne s tebou suhlasim.Tiez by som volil mat MAXIDOT,ale iba od vyroby a kedze som nebol ochotny si za to doplatit,tak sa musim uspokojit s klasickymi... Jo tak to mate recht! radeji vse z vyroby..... no jinak doufam ze AlesioP = Bzuk ........ kva
Duben 3, 200619 r Uprimne mne mrzi , ze se takto o mne vyjadrujete. clovek chce s necim vyhovet a tohle za to ma. A s rovnai se Bzukem mne urazi.
Duben 3, 200619 r Autor pani, mne ide len o to ako ten maxidot natlacit do auta bez toho aby som s tym mal nejaky problem a nie tu s niekym zbytocne prist do konfliktu a uz vobec nie tu niekoho porovnavat alebo urazat, na to ja nemam najmensiu chut A vobec sa o tebe Allesio nevyjadrujem v zlom - bol si velmi ochotny, dohodli sme sa a dopravil si mi to az domov, za co este raz vdaka. ale ako som uz povedal, ocakaval som NOVE budiky...to je jediny problem. nic viac, nic menej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.