Milhausek Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 (editace) A jak je to prosím se zmíněným zobrazením teploty oleje, v mém případě do jedné z prvních FL. Dík, Miloš Editováno: 6. Listopad 2012, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 zkus uživatele Ferda25 on ty FL budíky docela ovládá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Z Jablonce zdraví spokojený zákazník :-) Jasně, ferdovo vlákno už nějaký čas sleduji a časem ho asi poprosím (zobrazení druhé rychlosti, časem třeba vyřeší přesnou rychlost), ale mám to k němu daleko... Dík, Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Prosím vás , je možné v MFA zobrazovať teplotu oleja ako majú O2FL na maxidote ? Je to O2Tour 2011 , snímač teploty a hladiny oleja vo vani má - Longlife interval . Má to tento PC dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Nutné dát Maxi-Dot...tam je jen DOT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 a to obnáša? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Koupit někde face benzínové Maxi-Doty(otáčkoměr do 8000) se software 0400 a vyšším a přijet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 a nemusia tie budíky byť náhodou funglovky , tuším 2008 sa to lámalo . To je hodne roboty pre takú blbosť , náhodou nevieš či aspoň diagnostika vie ukázať teplotu oleja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To v budíkách nevyčteš. To jsou face budíky a tam není problém vyměnit za novější i immo zůstane fungovat a mohou být i použité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak jsem tu zase, MaxiDot už mám v autě a mám další otázku pro ty co už ho mají delší dobu. Chci se zeptat, proč se mi neukazují informace jako např. aktuální rychlost nebo teplota oleje jako se to ukazuje na faceliftových budících. To je problém budíků, nebo jednotky motoru, že to neposílá do budíků informace? A ještě detail ohledně toho tempomatu - proč se neukáže kontrolka po zapnutí tempomatu, když na budících evidentně ikonka tempomatu je připravená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Rychlost a olej ukazuji jen facelift budiky, maji i jiny design a vymena je narocnejsi, ale take ne nemozna. O ikonce tempomatu ti tu uz psali, do MR 2007 neukazuje, kdybys koupil novejsi budiky, tak bude fungovat. Sice tam je, ale to je tak vse co dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 To s tím tempomatem jsem pročetl, spíš jsem myslel jestli nějaký šikula nevymyslel jak to zprovoznit, když tam ta ikonka je a jak píšete, tak na novějších to funguje, takže to informace musí do MaxiDotu posílat, to samé s tou rychlostí a teplotou, nezkoušel někdo přehrát FW z faceliftových budíků já jsem totiž měnil polodot za maxidot a zase to měnit kvůli kontrolce se mi nechce a nové sice super, ale zase by nefungovalo IMMO, což taky nechci... Takže tak, prostě to nejde :kol-26:ale je fakt, že to je tam jen tak, rychleji auto nepojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Škoda, že jsi rovnou nesehnal novější s funkční kontrolkou tempomatu, ale není to zas tak důležitý nedostatek, dá se žít i bez ní. Dle mého se jinak zprovoznit nedá, prostě jen výměnou budíků. Ale třeba ano, v tom případě by to určitě zajímalo hodně lidí. S facelift budíky a immo by ti určitě poradil (no, spíš ti je nainstaloval) ferda25, ale pokud jsi teď udělal upgrade na MaxiDot, tak si to tak nech a facelift budíky si pořiď až časem s facelift autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Zdravím Vás, chtěl jsem požádat o radu ohledně nefunkčního maxidotu v Oct II (r.v. 2006). Tento maxidot fungoval doposud v pohodě, až do dnešního dne - kdy se na displeyi vůbec nic nezobrazuje - jako by se ani nezapnul. Uvažuji, zda to nemůže být např. pojistkou - lze to nějakým způsobem zjistit? Nebo jestli je na stejný okruh zapojeno ještě něco, čímž bych vyloučil chybnou pojistku. Děkuji za každou radu Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 na chvíli odpojit baterii možná se probere nastartovat jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zdravím, včera jsem to ještě cca po 1hodině, kdy přestal být funkční, zkoušel nahodit resp. nastartovat auto a nic. Dnes ráno je to již funkční - a to jsem s autem neudělal vůbec nic, pouze bylo v garáži. Takže problém vyřešen - přestože jsem závadu nezjistil. Přesto díky Vašovi za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Chcem si dať dorobiť budíky MAXIDOT a mam možnosť zohnať s číslom 1Z0 920 843F,Potrebuje zistiť čí sa dajú namontovať „prispôsobiť „ do mojej O2facelift, benzín1,2 TSI, MR2011 (vyrobená 7-8.2010). Terajšie budíky spalubným počítačom mám 1Z0 920 803K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 ahoj, dukladny navod na vymenu budiku s maxidotem jsem nenasel, proto zakladam toto tema. mam oktavku 2005 s polodotem. chtel bych si vymenit budiky za maxidot ( nez je vymenim, prepajim si jiny osvit - delal jsem to uz na Vectre co jsem mel predtim, je to snadne ). Pajeni mi problem nedela, to je snadne, ale nevim presne par veci: # Co koupit - jake budiky, budou fungovat vsechny, treba i po FaceLiftu ? , je mi akorat tak jasne ze nejlepe koupit taky benzinove a ne diesel... # Jak zjistit PIN budiku originalniho a i noveho? ( mam doma VCDS kabel, ale todle on asi neumi... ) # Kdyz vymenim budiky, budu muset menit klice? Neni imobilizer v budicich? diky moc za pomoc Breta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 ahoj, kdybych taky chtel maxidot, jake budiky mam koukat, mam 2005 1.6 FSi Address 17: Instruments Labels: 1K0-920-xxx-17.lbl Part No: 1Z0 920 910 B Component: KOMBIINSTRUMENT VD1 3560 Coding: 0003401 Shop #: WSC 29001 576 89778 VCID: 32610411AD34409 No fault code found. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Jdou tam narvat i pofacelift, ale umí to uživatel ferda25 mohu doporučit jasný na benzín benzínový PIN nebudeš v tomto případě potřebovat immo je v budíkách, nebudeš potřebovat jiné klíče 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ano ano cetl jsem par prispevku od ferdy.no kdyz bych bydlel v cesku, asi bych zkusil ferdu kontaktovat, ale bohuzel nebydlim... ( budiky mi ukazuji v milich/h ).Kdyby byl zverejnen navod jak na to, myslim si ze bych to zvladl sam...Jen ale takovy navod nekde sehnat...Nebo aspon vedet co vse budu potrebovat...vazne nebudu potrebovat PIN ? to mi prijde divnee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Pochybuju, už jenom proto že nemáš vybavení, nicméně šlo by to dle mého názoru i poštou, ale to se musíš domluvit s Ferdou25. Když bys mu poslal budíky pošle ti zpět nakonfigurovaný (teda aspoň myslím).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 musíš vypnout immo v jednotce motoru aby ti šly facelift budíky! jinak je tam nedáš!! musíš znát pin nových i starých budíků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.