Přejít na obsah

MaxiDOT


kvak

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Zdravím. Měl bych otázku. Mám Octavii 2 rok 2006. Původní rádio jsem měl Stream, teď jsem ho vyměnil za Swing, samozřejmě, že jsem tam dal i novou getwai jednotku. Vše funkční. Minulý týden jsem namontoval budíky s maxidotem a nechtějí mi zobrazovat audio. Maxidot budíky jsou s koncovým číslem 841D. Můžete mi prosím někdo poradit, aby zobrazovaly rádio. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte

Mám FL budíky

Ide nejako aktivovat menu na maxidote od columbusa, myslím tým nazev skladeb na maxiku, zapnul som BAP protocol a idem mi na maxiku iba navigacia

NA starych budikoch predface mi sli aj nazvy skladeb teraz uz nie, mam gateway Q, je to tým že musime meniť za novši gateway?

 

octavia II mr 2006 pred fl s FL budikmi

columbus so softom 5238

 

Dík za radu

 

Dušan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mám takový dotaz. Když natankuju uplně po okraj tak mi maxík ukáže dojezd 850km, po pár km mi třeba stoupne dojezd na 1080km a pak mi pár jízd ukazuje stejnou hodnotu a až do doby kdy se začne dojezd snižovat. A chci se zeptat proč mi hned od začátku neukazuje třeba tu hodnotu 1080 ale ukazuje zprvu nižší hodnotu. To bych pochopil kdyby mohl ukazovat třeba těch 850max a víc ne. Ale evidentně umí ukazovat i přes 1000km. A ještě jedna otázka, dá se maxík nějak nastavovat(ne přes vag?) manuál k autu nemám a mám octu 2 před facem , 2008. Díky moc za postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Z čeho myslíš že vypočítává dojezdovou vzdálenost? Podle aktuální spotřeby a ta se mění, proto po natankování plný nádrže ukáže nějakou hodnotu a např. po 50km jí zvýší když pojedeš nižší spotřebu třeba průměr 4,5l nebo naopak sníží při průměru 6l. Logicky to nemůže být nikdy stejný ani přesný a do půlky nádrže to nemá cenu vůbec sledovat.

2) Sedíš u netu tak si ze stránek škodovky stáhni manuál v .pdf, spousta lidí ho má v jazyce kterýmu nerozumí (i já :) ) nebo vůbec a tak používají .pdf nebo si koupí tištěnou verzi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak. Navic MaxiDOT nemuze vedet, kolik jsi tam natankoval. Kdybys tankoval jen po cvaknuti pistole, tak by to snad melo odpovidat. Ale pokud das az po okraj, pro palubak to logicky neni rozdil. Teda do te doby, nez hladina paliva v nadrzi neklesne na meritelnou uroven. Nebo nez to algoritmus v MaxiDOTu nejakym zpusobem vyhodnoti...

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za postřehy, je mi jasný že maxík zobrazuje ty hodnoty podle aktuální jízdy a pak i podle toho spotřebu,ale  jde mi o to že ještě tak 2 měsíce zpátky když jsem natankoval až po okraj mi maxík ukázal dojezd + - 1080km a ted když natankuju až po okraj mi ukáže 850 km. proč ta změna? A náhodou by někdo neměl odkaz na ten manuál? Já ho na netu hledal(asi neumím hledat ) ale nikde jsem ho nenašel:-(  díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, pokud jezdíš průměrně stejně tak je to divný ale, nedělo se s uatem něco neobvyklého? např. odpojený akumulátor, podle toho prvního postu mi to ale nepřijde až tak divný, neznám tvoje nájezdy, styl ani spotřebu. Manuál poslouží ke spoustě věcí, když sem ho hledal já tak sem klasicky použil strejdu Googla a selsky to do něj napsal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové díky za reakce a za ten návod. Jinak nevím že by byl odpojen a i kdyby ho odpojili v servisu tak mi to dělalo už před tím. Je pravda že je to víc jak měsíc zpátky co jsme jeli ke známým a auto jsem v pohodě zamknul,když  jsem ho chtěl druhý den odemknout tak to nešlo(baterky v dálkači byli OK) a když už jsem se do auta dostal tak po otočení klíčku jsem si všimnul že byli na maxiku rozladěné hodiny a svítila mi kontrolka-tuším volant(po nastartování už to bylo ok)tak sem si říkal jako by něco proběhlo ale nevím co? Ale stejně mi to maxík ukazoval jinak už před tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

V Praze určitě Rolbař cardiagnostik.cz MaxiDot samozřejmě zobrazovat Telefon umí, jde hlavně o jednotku HF aby s ním komunikovala ale s tím Rolbař taky pomůže a k autu, pokud je 06 rok výroby a 07 MR (modelový rok, což je důležitější jak rok výroby) tak to není facelift a před facelift, viz můj avatar ;)

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Odsuď určitě ne...už jsem je jednou u nich poptával a naštěstí si nechal vyfotit datový kabel k displeji...prodávají Maxi-Dot a mají jen DOT.  Jinak bezproblémovou montáž face budíků do předface O2 je nutné vždy ověřit dle konfigurace auta. Jde zejména o ASR jednotku, ale bohužel i některé verze ESP jsou problematické, ale pokud máš MR2007 a ESP tak není problém žádný.

 

Po krátkém hledání jsem našel:

http://aukro.cz/skoda-octavia-2-tachometr-s-maxidotem-i4418901899.html?source=mlt

 

Sice neumí teplotu oleje, ale to jde dořešit úpravou budíků.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...