vasekg Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Dobrý den, přestože jsem přečetl všechny komentáře k funkci Maxi Dot, mám v tom jednoduše bordel. Proto se omlouvám za pro vás možná hloupý dotaz. Před týdnem jsem koupil Oktávku po faceliftu rok výroby 4/2010. Má bíle podsvícené budíky s velkým černým displayem (bílé písmo). Prodejce inzeroval Maxi Dot, ale na tom prostředním displayi to stále zobrazuje jen asi 5 položek pořád dokola - průměrná spotřeba, dojezd, čas atd... MaxiDot se mi nijak aktivovat nepodařilo a po reklamaci mi prodejce oznámil, že se spletl a že to MaxiDot opravdu nemá. A já se ptám, co by mě stálo a jaké komponenty by byly potřeba pro rozchození MaxiDot? Je nutná výměna budíků? Nebo jen nějaký softwarový upgrade? Děkuji za odpověď Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 výměna budíků jako celku... a dal ti aspoň slevu? Ono tohle je u FL zavádějící, protžoe obyč budíky jsou s černým zobrazovačem a snadno se to zamění s grafickým displejem MAXIDOTu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasekg Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Aha....já tak trochu čekal, že právě podobnost těch budíků by pro mě mohla znamenat pouze nějaký software upgrade No nic, zase tak moc to nepotřebuji. Je to kupováno jako ojeté z programu Škoda Plus u Laureta Jelínek v MB. Obchodník se ke mě zase choval hezky v ostatních věcech, např. bezplatně vyměnili baterii poté, co jsem si stěžoval a další věci, takže to nějak nechci řešit. Koupil jsem (ťuk ťuk na dřevo) docela hezky vypadající a snad spolehlivé auto, takže nebudu dělat vlny. A děkuji za informaci! V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 ahoj chci se zeptat kolega ma octavii 2 r.v. 2007 před face.přestal mu ukazovat palivoměr tak koupil nové budiky s pinem a chce je přehodit.já jsem si přehazoval budiky na fabii1 a podle visu je postup přizpusobení podobny, nebo tam je nějaky fígl budiky jsou 1z0 920 812d staré i nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Mám dotaz ohledně přizpůsobení budíků. Včera jsem zkoušel přizpůsobit nové budíky s MAXIDOTEM do mého auta. Auto je rv.2005 nové budíky rv.2007. Jenomže přestože mám správný PIN, nedaří se mi je přizpůsobit. Můj postup: - kanál 25 přizpůsobení - bezpečností přístup (zadám 5-ti místný PIN - kód přijat) - otevřu přizpůsobení, na budících se rozsvítí "přizpůsobování imobilizeru aktivní" - počkám 2min. než se budíky přepnou do "imobilizer aktivní" - poté dávám kanál 050, měním PIN na původní, ukládám, ukončuji, vypnu klíč min. na jednu minutu. Ale po opětovném zapnutí se pod kanálem 081 do měřených hodnot nedostanu a budíky jsou pořád přístupné pouze pod původním PINem (z toho usuzuji, že ke změně nedošlo). Na zahraničních fórech jsem zjistil, že tento problém řeší víc lidí, ale nikdo nikde nespal, jestli se mu nějak přizpůsobení povedlo. Údajně budíky od 2007/7 už tímto způsobem přizpůsobit nelze. Je to pravda? případně je nějaká cesta, jak i novější budíky přizpůsobit ke staršímu autu?Díky všem za reakce, za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 napiš číslo dílu, potažmo index 842 (x), pokud máš H, tak jsou to FAZIT budíky a tam už to přes pin opravdu nepůjde, což ale není počítám tvůj případ. A jak se to pak dělá? vypne se immo úplně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart78 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Chlapi, kámoš si koupil OII RS před FL a maxík mu ukazuje "Žádný záznam". Na přepínání páčkou nereaguje, otevřené dveře signalizuje. Věděl by někdo co to může znamenat a proč nejde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Není problém u mě budíky vyřešit(ty z roku 2007 do MR2005). Když nereaguje na páčku tak nebude zřejmě páčka nakódovaná jako ovládací pro budíky nebo bude v gateway nastavené nesmyslné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 A zkouseli jste ty bocni tlacitka i pridrzet, nebo jen mackat? Pokud jste to nezkouseli, tak jedno z nich pridrzte, objevi se menu a v nem vyberte myslim hned prvni moznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Mám dotaz ohledně přizpůsobení budíků. Včera jsem zkoušel přizpůsobit nové budíky s MAXIDOTEM do mého auta. Auto je rv.2005 nové budíky rv.2007. Jenomže přestože mám správný PIN, nedaří se mi je přizpůsobit. Můj postup: - kanál 25 přizpůsobení - bezpečností přístup (zadám 5-ti místný PIN - kód přijat) - otevřu přizpůsobení, na budících se rozsvítí "přizpůsobování imobilizeru aktivní" - počkám 2min. než se budíky přepnou do "imobilizer aktivní" - poté dávám kanál 050, měním PIN na původní, ukládám, ukončuji, vypnu klíč min. na jednu minutu. Ale po opětovném zapnutí se pod kanálem 081 do měřených hodnot nedostanu a budíky jsou pořád přístupné pouze pod původním PINem (z toho usuzuji, že ke změně nedošlo). Na zahraničních fórech jsem zjistil, že tento problém řeší víc lidí, ale nikdo nikde nespal, jestli se mu nějak přizpůsobení povedlo. Údajně budíky od 2007/7 už tímto způsobem přizpůsobit nelze. Je to pravda? případně je nějaká cesta, jak i novější budíky přizpůsobit ke staršímu autu? Díky všem za reakce, za typy. Pokud máš 842D, tak ty přes PIN jdou, pokud máš 842H, tak ty nejdou - dělají se jiným způsobem. Není problém Chomutov nebo Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Dobrý den, přestože jsem přečetl všechny komentáře k funkci Maxi Dot, mám v tom jednoduše bordel. Proto se omlouvám za pro vás možná hloupý dotaz. Před týdnem jsem koupil Oktávku po faceliftu rok výroby 4/2010. Má bíle podsvícené budíky s velkým černým displayem (bílé písmo). Prodejce inzeroval Maxi Dot, ale na tom prostředním displayi to stále zobrazuje jen asi 5 položek pořád dokola - průměrná spotřeba, dojezd, čas atd... MaxiDot se mi nijak aktivovat nepodařilo a po reklamaci mi prodejce oznámil, že se spletl a že to MaxiDot opravdu nemá. A já se ptám, co by mě stálo a jaké komponenty by byly potřeba pro rozchození MaxiDot? Je nutná výměna budíků? Nebo jen nějaký softwarový upgrade? Děkuji za odpověď Vašek Ono i ty negrafické budíky jsou svým způsobem maxidoty Případně grafické budíky mám - ukazují i teplotu olege. Přizpůsobení není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Můžeš nám objasnit jak negrafické budíky(Doty) jsou vlastně Maxi-Doty??? Co to je za blbost....DOT = obyčejný palubní PC(niv víc neumí), Maxi-Dot = palubní PC s více funkcemi + zobrazení rádia, navigace, telefonu + nastavování funkcí vozu..To je jako když tvrdíš, že něco umíš a ono to pak tak není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 On myslel, že stejně ty klasické DOTovské zobrazují stejné informace jako Maxidotové. Samozřejmě, když nemáš Navi neboli origo rádio a komfortní funkce, tak ti bude maxidot navíc zobrazovat otevřené dveře na displeji. Budíky Low s palubním PC, nebo dle tebe DOT, budou standardnímu uživateli stačit. Budíky High jsou taková machrovinka a nutnost, když máš Origo Navi a komfortní funkce v autě. Budíky Premium jsou barevné a udělají stejnou službu jako Budíky High. Škodovka do O2 Face nedávala verzi Premium. Dáva až teď od O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Zapomněl jsi na to nejdůležitější u Maxi-Dotu a to hlavně s příchodem MIB systému do staré platformy....tj. zobrazení Telefonu a možnost jej ovládat. Dělení budíků tvým popsaným způsobem začalo až platformou MQB u značky ŠKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Bohužel, to začalo už v době PQ platformy. Předpokládám, že ti jde o dělení na verzi Low, Mid a High. To bylo např. u předface O2. Pak přišla O2 Face a tam byly 2 varianty. U MQB přibyla verze Color (barevný displej). Ano, k telefon taky potřebuješ samozřejmě maxidot. Bez něho se u klasického telefonu, který je pod sedačkou spolujezdce, nepřipojíš (za určitých možností nepotřebuješ maxidot, poprvé se připojíš zadaným pinem přes Diag a ovládáš to přes RNS510,315,310 atd...prostě musí mít displej pro ovládání). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 No jo no...můžeš kreslit můžeš psát. Je vidět, že někdo si povede stejně svou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 (editace) 1Z0 920 843G nekdo kdo by mi je prizpusobil do predface v okoli frydku-mistku ostravy koprivnice? Editováno: 4. Prosinec 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 (editace) Mám dotaz, když v MAXIdotu navolím zamknutí vozů při rozjezdu, tak po opětovném zastavení musím vůz otevřít jen ručně tlačítkem u ručky ? EDIT: tak už jsem na to přišel, že tam jde automaticky zakliknout i otevření No je znát že jsem nováček s OII Editováno: 4. Prosinec 2015, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 odemkne se to až vyndas kličky ze spinačky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 jojo to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapi Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ahoj, mam dotaz... jde nekde nakodovatm aby se mi v maxidotu ukazovalo jaky stupen rychlosti mam zaradit? ja tam mam jen cas a kompas diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 pokud vim, tak ti to musi podporovat motorova jednotka jinak tyhle systemy jsou na 2 veci, nikdo podle toho nejezdi ... down ti to doporuci, jak otacky klesnou pod 1000 a up uz od 1500 otacek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Bkd motorovka to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 A jak se to aktivuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) pochybuji ze moje 1.9 bkc to bude umet ta položka dotankovat se musi taky aktivovat v eeprom ?? Editováno: 4. leden 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.