Carlito Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahoj mám úplně stejný problém ...ale mám to v daleko větším rozsahu. Taky se mi to objevilo po umytí auta a následném zagarážováním a bylo -10 . myslel jsem že to bude taky nějakým odpařováním vody , ale asi ne....tak budu to muset nechat vyměnit.Auto je r.v.12/04 No jeje ... tak podla tvojho MR to bude asi problem starsich modelov - ja mam MR 2006. Alebo ...co je horsie, sa to zacne prejavovat postupne na kazdom aute po 3 rokoch prevadzky . Podla tohoto to bude pravdepodobne niejaky kondenz co to sposobuje . Keby sme v tom 2005tom mali moznost prikupenia zaruky, tak hned do toho idem....bohvie, co ma este caka ..... P.S. Poprosim ta , hod sem foto ak mozes. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 No jeje ... tak podla tvojho MR to bude asi problem starsich modelov - ja mam MR 2006. Alebo ...co je horsie, sa to zacne prejavovat postupne na kazdom aute po 3 rokoch prevadzky . Podla tohoto to bude pravdepodobne niejaky kondenz co to sposobuje . Keby sme v tom 2005tom mali moznost prikupenia zaruky, tak hned do toho idem....bohvie, co ma este caka ..... P.S. Poprosim ta , hod sem foto ak mozes. dik Jo vyfotím to a dám jsem foto, ale tedka je manželka s autem v práci. No nevím jestli je to tím kondenzátem , ale něco to musí způsobit jen tak se to neudělá samo od sebe. Byl jsem v servise, povolil se mi doraz dveří od řidiče a tak mi to dotahovali a ukazoval jsem to technikovi- to ještě byla ta oranžová pavučina nepatrná.Říkal mi , že se to dá vyměnit tak kolem 10 tis czk , ale co to způsobilo neveděl. Neřešil jsem to bylo to malý a tak jsem si říkal že to třeba zmizí časem. Pak jsem se bavil se ženou a ta mi říkala , že se to rozlezlo přes celý displej. Moc s tím nejezdím tak mi to nevadí,ale když do toho sednu tak se polekám.Právě jsem hledal jestli má někdo taky takový problém a kde se to dá sehnat samozřejmě levněji než v servise. Už před Vánocema jsem dělal velký servis a taky mi ukradli v praze xenony a rozbili okno a tak jsem to musel všechno zaplatit a že to byl ranec a tak doufám , že už nebudu muset na tom dělat nic. S takovou si to auto budu už muset nechat delší dobu to je hrozný co jsem už do něj nacpal peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 nejde mi to sem vložit ...napiš mail pošlu Ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 asi budeš mať subor väčší ako 1MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to jo to mám ....jsem tady poprvé...nejde to nějak upravit ta fotka na menší rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Presne ako mne z 2mm ciarky to zaplnilo na konci polku displeja . Na tej foto, co som sem dal to je o polovicu mensie ake som to mal ked to uz v servise menili. Ja som cakal cca 1mesiac ,,,,tiez som si myslel, ze to zmizne ...ale houby - nezmizlo. Mam uz 4tu skodovku, a prvy krat som O2 kupil ako novu na ojednavku vyplul som za nu 640 000 Sk- velmi som sklamany z kvality plastov(mal som preliaceny tapac pri okne, olupanu vnut.klucku, rozleptanu bocnu strieb.listu od von.stromceka), v 15000 mi menili vadnu vodnu pumpu, zacala mi pri stahovani piskat LZ stahovacka, odhnil mi kontakt -pin v medzidveri pod krycou gumou, stale mi vypadava kraj zadnej sedacky. DOST NIE na 3 ROCNE AUTO, ZE ????? . S presvedcenim viem , ze dalsie auto co si kupim nebude SKODA, to viem na 150% uz teraz , a je mi to luto, fandil som tejto znacke coho dokazom je aj kopec mojich rad a prispevkov(toto je 100) ....ale pohar vody uz pretiekol .... beiem to uz ako fakt s ktorym sa musim niejako zmierit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dadacek,kolko si platil za vymenu maxika za pracu? Viete niekto kolko stoji cca praca za montaz tempomatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 tak toho máš teda požehnaně...já už taky další auto nechci škodovku....dal jsem ty fotky na www.stanai.rajce.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Presne ako mne z 2mm ciarky to zaplnilo na konci polku displeja . Na tej foto, co som sem dal to je o polovicu mensie ake som to mal ked to uz v servise menili. Ja som cakal cca 1mesiac ,,,,tiez som si myslel, ze to zmizne ...ale houby - nezmizlo. Mam uz 4tu skodovku, a prvy krat som O2 kupil ako novu na ojednavku vyplul som za nu 640 000 Sk- velmi som sklamany z kvality plastov(mal som preliaceny tapac pri okne, olupanu vnut.klucku, rozleptanu bocnu strieb.listu od von.stromceka), v 15000 mi menili vadnu vodnu pumpu, zacala mi pri stahovani piskat LZ stahovacka, odhnil mi kontakt -pin v medzidveri pod krycou gumou, stale mi vypadava kraj zadnej sedacky. DOST NIE na 3 ROCNE AUTO, ZE ????? . S presvedcenim viem , ze dalsie auto co si kupim nebude SKODA, to viem na 150% uz teraz , a je mi to luto, fandil som tejto znacke coho dokazom je aj kopec mojich rad a prispevkov(toto je 100) ....ale pohar vody uz pretiekol .... beiem to uz ako fakt s ktorym sa musim niejako zmierit Já se potýkám taky s problémam, ale jsou takovýho běžného rázu co se musí dělat při serviskách....ale vždy se to vyšplhá hodně vysoko.(čepy, ložiska, destičky..atd)Ten kraj mi taky vypadnul 2x na zadní sedačce a plast ve dveřích při ovaldačích na okna jsou celé podrápané od nehtů...taky špatný plast a rádio mám taky poškozené od vůně..roztekla se vůně a zanechalo to stopu..takovou slzu..ale to se stalo i známému na MONDEU od Forda. Řadící páka v kůži -automat- taky se opotřebovala je taková ošoupaná na jedný straně...ale co už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dadacek,kolko si platil za vymenu maxika za pracu?Viete niekto kolko stoji cca praca za montaz tempomatu? Nie som sice Dadacek, ale mna praca(demontaz, montaz , kodovanie) vysla 23,- eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dík,tých je iba maxík,že. Tempomat počítam bude podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Stálo mě to necelých 1200 Kč komplet práce. Tempomat tu koupíš za 1000 CZK a montáž je za pár set.. víc si snad nevezmou.. mnohem levněji ovšem vyjde svěřit to někomu z fora A když se povede (budíky tuším MR2005 víše) dočkáte se i krásné ikonky tempomatu Editováno: 2. Únor 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Stálo mě to necelých 1200 Kč komplet práce. Tempomat tu koupíš za 1000 CZK a montáž je za pár set.. víc si snad nevezmou.. mnohem levněji ovšem vyjde svěřit to někomu z fora A když se povede (budíky tuším MR2005 víše) dočkáte se i krásné ikonky tempomatu Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 aktivni kontrolka TMP byla na maxiku myslim az od MR07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jj je az od MR2007 , do tohoto roku je tam take , ale neni funkcni , ale to uz se tady take nekde resilo , take jsem to chtel menit , ale kvuli jedne ikone na to kacim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 někdo mi tady tvrdí v jiném tematu, že přes maxidot jde deaktivovat deštový senzor... jde nebo nejde..já mám auto 05, maxi 08 a nemám to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Ach jo to jsem ja...neverici Tomas Se nediv kdyz mas komfortni RJ z MR05 ze ti to nende nastavit a jeste to take bude delat stara GW...pokud is ji nemenil s Maxikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Potřeboval bych poradit, resp. potvrdit mou domněnku. Mám novou O2 Prima původně bez pal. PC. Nechal jsem si dodělat MaxiDot. Ten teď normálně funguje, ale jen jako klasická palubní počítač. Funkce nastavení se týkají jen jeho nastavení. Chybí mi zde nastavení auto zamykání apod. (to co jsem vyčetl z manuálu). Prohledla jsem spoustu příspěvků a myslím si, že to nejde, protože nemám "komfortní jednotku". Myslíte si, že je to tím? Jde to dodělat? Taky se mi nezobrazuje info z rádia Bolero. Díky za Vaše rady. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smatral Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) Zdravím, narazil jsem no tuto fotku. Jak na to ?? Editováno: 31. Březen 2010, autor: smatral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smatral Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) To bude asi nějaký adaptér(jednotka) , který načítá hodnoty z CANu a umí je poslat na maxidot. Něco takového myslím nabízí Kufatec. http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1329_E-MFA-DIS-Add-On---Display-Boost--Oil--Battery.html zabere to adresu 77, takže se nedá současně v autě použít originál BT HF sada. Editováno: 31. Březen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smatral Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) díky, na těch stránkách uvádějí, že je to plug & play řešení. Takže to funguje ihned po zapojení,bez kodování ?? ještě jsem našel video: http://www.youtube.com/watch?v=9zmRcvY3pbs Editováno: 3. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Vyzerá to zaujímavo, ale zabratie adresy 77 je dosť nepríjemné. A neviem si dobre predstaviť, kam sa dáva ten tretí, malý konektor. Na to, aby dosiahol spoza rádia až k prístrojovému štítu je dosť krátky. Navyše neviem, či by to bolo na štíte kam zapichnúť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 jj, adresa 77 je totiž originální HF jednotka, takže to ej jen pro někoho, kdo ji nemá a nechce. Jinak ten 3. konektor je do té chytré krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Aha! Ale tá krabička využíva pôvodný displej maxíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.