Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ta první je černá barva? nebo tmavě modrá?

Já jsem si vybíral mezi stříbrnou a černou ,ale vybral jsem stříbrnou ,kvůli údržbě.

to jo to je rozumné, na stříbrné není prakticky skoro nic vidět.

Vloženo

Tak by mě zajímalo jestli příští rok vyjede Škodovka s nějákými vychytávkami co se týče výbavičky. Někdo tu říkal něco o Adaptivním tempomatu, Bi-Xenonech. No to by bylo krásné.... :rolleyes: . Ale takovej systém na noční vidění ten by neměl chybu. Myslím si, že je to jedno z hodně dobrejch věcí co se týče bezpečnosti nočního provozu

Vloženo
Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry?

Já si myslím že nebude pracovat 50:50 a ,že to bude určitě omezené. Pokusím se zeptat.

Vloženo

hustýýýý!!!! když vidím ty fotky, jsem rád, že jsem vybral tu béžovou... :-) např. ta zelená je úplně otřesná... myslivec hadr! :D ale ta červená!!! ta je božííííí!!! :) jinak na údržbu je jasná jednička béžová a pak stříbrná! ;)

Vloženo
Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry?

Dnes jsem obdržel následující odpověď.

Haldex plynule přenáší od poměru 0 až 50:50 v závislosti na zatížení přední nápravy

Vloženo

Dnes jsem obdržel následující odpověď.

Haldex plynule přenáší od poměru 0 až 50:50 v závislosti na zatížení přední nápravy

Tak to je dobrý :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...