Říjen 27, 200717 r Vyděl jsem Scouta v červené Flamenco a jak se mi normálně na OII nelíbí tak u Scouta je Našel jsem pár fotek a recenzi : http://moje.auto.cz/Mansory/skaut-1.html Upraveno Říjen 27, 200717 r od martineQ
Říjen 27, 200717 r Ta první je černá barva? nebo tmavě modrá? Já jsem si vybíral mezi stříbrnou a černou ,ale vybral jsem stříbrnou ,kvůli údržbě.
Říjen 27, 200717 r Ta první je černá barva? nebo tmavě modrá? Já jsem si vybíral mezi stříbrnou a černou ,ale vybral jsem stříbrnou ,kvůli údržbě. to jo to je rozumné, na stříbrné není prakticky skoro nic vidět.
Říjen 28, 200717 r Včera jsem jel večer v Plzni a jel tam nádhernej scoutík.. vypadal ve světle reflektorů a pouličního osvětlení moc hezky... Byl to 2.0 FSI..
Říjen 28, 200717 r Tak by mě zajímalo jestli příští rok vyjede Škodovka s nějákými vychytávkami co se týče výbavičky. Někdo tu říkal něco o Adaptivním tempomatu, Bi-Xenonech. No to by bylo krásné.... . Ale takovej systém na noční vidění ten by neměl chybu. Myslím si, že je to jedno z hodně dobrejch věcí co se týče bezpečnosti nočního provozu
Říjen 28, 200717 r Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry? ????????????? ????????????????
Říjen 28, 200717 r Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry? Já si myslím že nebude pracovat 50:50 a ,že to bude určitě omezené. Pokusím se zeptat.
Říjen 29, 200717 r hustýýýý!!!! když vidím ty fotky, jsem rád, že jsem vybral tu béžovou... :-) např. ta zelená je úplně otřesná... myslivec hadr! ale ta červená!!! ta je božííííí!!! jinak na údržbu je jasná jednička béžová a pak stříbrná!
Říjen 30, 200717 r Tak "modráska" dneska prodali ... za týden prý bude stříbrnej, ale toho má každej. Je to uniforma.
Říjen 30, 200717 r Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry? Dnes jsem obdržel následující odpověď. Haldex plynule přenáší od poměru 0 až 50:50 v závislosti na zatížení přední nápravy
Říjen 30, 200717 r Ještě dotázek pracuje Haldex až do 50:50 pohon? a nebo je to jen do určité míry? Dnes jsem obdržel následující odpověď. Haldex plynule přenáší od poměru 0 až 50:50 v závislosti na zatížení přední nápravy Tak to je dobrý
Říjen 31, 200717 r foto No Kvaki prostě máš doma krasavce. Já jsem ukazoval fotky bělouše manželce a tý se nelíbí , ale já jsem úplně opačného názoru . Prostě krasavec .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.