Publikováno Říjen 26, 200717 r máte problém se v zimě někam dostat se sníženým autem? a nebo funguje váš nárazník jako radlice silničářů? prostě by mě zajímalo esi těch pár centimetrů je poznat Upraveno Říjen 26, 200717 r od NOS
Říjen 27, 200717 r máte problém se v zimě někam dostat se sníženým autem? a nebo funguje váš nárazník jako radlice silničářů?prostě by mě zajímalo esi těch pár centimetrů je poznat Ja nemam snizene nic, mam 2.0, ktera je alespon od pohledu o neco nizsi uz z vyroby, a do hor na snih se to absolutne nehodi. Kam jsem predtim s Felicii projel zcela bez problemu ted bez sance.
Říjen 30, 200717 r Kabarád bydlí kousek od Liberce, snížil auta a dal nižší nárazník a jelikož do práce vstává brzo tak si každé ráno hraje na cestáře.
Říjen 30, 200717 r jedním slovem na kokot odpoved mesiaca ! vtipna, presna, strucna, šťavnatá, vesela, mudra, trefna, vystizna, kratka....
Říjen 30, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč)
Říjen 30, 200717 r no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm
Říjen 30, 200717 r no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm měl jsem na fabii asi 5cm spojler,krasnej,v barvě,jedna snehova zmrzla kole a jakej byl,tak se spravil,nalakoval,a zase zmzlej snih u globusu a znova...Uz tam nic takoveho nechci,i kdyz ma jednickova octava je to same,sice bez spojleru,ale take to je nizke,porad nekde žena drhne spodkem narazníku,to jeste neni zima
Říjen 30, 200717 r no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm a co když někdo jezdí pořád a všude
Říjen 30, 200717 r no jinak se se sníženým autem jezdí Pražákům,kteří při 3cm sněhu mají kalamatu a jinak mám,kterí bydlí ve vyšších polohách a kalamita začíná při 30cm a co když někdo jezdí pořád a všude a tohleto byla taky krutá kalamita
Říjen 31, 200717 r Autor jj zimu já rád hned za dědinou mám letištní plochu Upraveno Říjen 31, 200717 r od NOS
Říjen 31, 200717 r Zásadní problém u auta s nižší světlostí vidím v tom, že dříve zůstane viset na břichu. A to je konec.
Listopad 1, 200717 r Zásadní problém u auta s nižší světlostí vidím v tom, že dříve zůstane viset na břichu. A to je konec. ...a občas spojlerem nahrazuje radlici...
Listopad 1, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku
Listopad 1, 200717 r pan T.K. je srabák, já jezdim po severu (taky kousek od lbc) furt i se sníženým dá se to, jde o zvyk, vono když je člověk zvyklej na nízký i vlétě tak v zimě je to podobný je fakt že prostě někde v hooodně hlubokym sněhu v lese nebo na poli se jezdit nedá, ale to ani s většinou seriovejch aut!!
Listopad 1, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký
Listopad 1, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme
Listopad 1, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme kamýnky prdelko, jezdím víc nezli ty (tedy co se Fábie týče) víme?
Listopad 1, 200717 r já se snížení a sněhu nebojím... už jsem jezdil i s nesníženým autem ve sněhu vyšším než byl spodní okraj nárazníku a v pohodě... takže ať si padá jak chce, já zvostávám dole... (pro kolegu P2M nejsem přizdisráč) mám v blahé paměti, jak nejmenovaný pan T.K. z M.B. plakal, že na letiště ee, že by mu snížek odral lak z FRS nárazníčku ano a pan P.M. z Ž. v P. by mohl taky vědět, že jsem tam s tím byl dycinky, páč lak už je tak dojebanej, ze to není hezký No poprvé to ale bolelo, že? Pokud to máte podraté, tak v tom případě změnte lakýrníka pane, bo u nás je vše ok a v zimě na Mimoňi taky drhneme kamýnky prdelko, jezdím víc nezli ty (tedy co se Fábie týče) víme? spíše si větší lempl viz tvoje kamzíčí fotky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.