Publikováno Říjen 27, 200717 r Némůžu sehnat popis relé bloku na Octavii jestli to někdo má tak ať mi to prosím pošle na driver2@seznam.cz diky všem
Říjen 27, 200717 r Némůžu sehnat popis relé bloku na Octavii jestli to někdo má tak ať mi to prosím pošle na driver2@seznam.cz diky všem Stáhni si DP Dílenská příručka, link a napiš Mefistovi PM (pošli zprávu, po kliknutí na jeho jméno) se žádostí o heslo.
Listopad 2, 200717 r To jsem stáhnul ale je to zaheslovaný.Už sem o heslo žádal,ale nic skusal si heslo neotravuj ???
Listopad 2, 200717 r To jsem stáhnul ale je to zaheslovaný.Už sem o heslo žádal,ale nic Já mám DP jen na svoji OII ale trochu ti zkusím pomoci.
Listopad 12, 201113 r pro Rosta 1.8 Dík kámo, sháněl jsem to na netu 2 dny a až Ty jsi mi pomohl. Upraveno Listopad 15, 201113 r od premapce Edituj příspěvky!!
Listopad 15, 201113 r A sakra, mrknul jsem pod palubovku a mám tam novější (starší) rele blok s mnoha neosazenými svorkovnicemi, a sdruženými relátky. Nemáte někdo toto schema rele bloku? Jinak hledání pokračuje. :-) Upraveno Listopad 15, 201113 r od premapce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.