hurikan22 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Chcel by som poprosiť o radu. Podľa mechanikov v značkovom servise, mi odišla centrálna riadiaca jednotka[blikaj[ mi ukayovatele smeroviek, alternátor, smerovky vozíka, airbag, niekedy nejde rychlomer a počas jazdy je to doprevádzyné pípaním bzučiaku v pristrojovom paneli]. Typ tejto jednotky je 6Q2.937.049. Môžem zohnať staršiu ale s dodatkom F t.j. 6Q2 937.049F. Chcem preto poradiť, či je v to nejaký problém, alebo ju môžem použiť ako náhradu. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Zeptej se ve škodováckém servise.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 hladaj problem s kablovym zvazkom, vyvesene tema. dsg len tak neodchadza. v podstate napojit mozes, treba sprabne nakodovat. nech ti v servise overia co vsetko vie tato nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Cartmanko,by jsi se divil,kolik BSG odchází,ale je fakt,že toto co ti to dělá může dělat svazek.Jinak ty můžeš použít jakékoli BSG,pouze,pokud nekoupíš tu správnou,budeš muset udělat propojení stěračů.Vše je popsáno někde zde na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 no ja som este nemal v ruke odidenu jednotku...ale samozrejme ze je vsetko mozne. a samozrejme ze by som sa aj divil...hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Já ano a už několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurikan22 Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Tak som vymenil centrálnu riadiacu jednotku, ale bohužiaľ nie je originálna ale ten druhý spomínaný typ a písmenom "F" na konci. Doterajšie problémy zmizli, čo má teší ale zároveň vyskočili nové. Ostane mi po cca 10 sek. hlásiť poruchu brzdového systému-trikrát zapípa a potom preblikáva, tak isto svieti ABS- to nie je inštalované, airbag, nejde cyklovač stieračov a takisto rychlomer. Do servisu môžem až v stredu budúci týždeň, tak som zvedavý čo mi tam povedia. Medzitým som odizoloval kabelový zväzok v motorovom priestore, ale to mi nepomohlo. Predsa to asi len bola ta jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Musí se správně nakódovat a taky přepojit stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Musíš správne nakódovať GATEWAY (porucha brźd,ABS) a zmeniť zapojenie stieračov. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22332 tu je schéma, ale ty to asi budeš musieť spraviť naopak - pravdepodobne to máš zapojené ako je naznačené červenou farbou a budeš to musieť upraviť podľa pôvodnej schémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.