mirage Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Chtěl bych se zeptat zda jde nějak aktivovat případně co by bylo zapotřebí udělat, abych měl v této verzi palubní počítač. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Mně to přijde, jako bys chtěl ze tříkolky udělat čtyřkolku. Řešitelné to je, ale za neúměrnou cenu a úsilí nově vzniklé muzice, která užitnou hodnotu auta nijak viditelně nezvýší. Věděl bych o lepších věcech - třeba tempomat. Dá se sehnat levně a montáž taky není nijak náročná a přitom práce, kterou udělá je neocenitelná, zvláště při dnešních radarech a bodech. Nehledě na to pohodlí při jízdě a tempomat sníží i spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6drak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Mně to přijde, jako bys chtěl ze tříkolky udělat čtyřkolku. Řešitelné to je, ale za neúměrnou cenu a úsilí nově vzniklé muzice, která užitnou hodnotu auta nijak viditelně nezvýší. Věděl bych o lepších věcech - třeba tempomat. Dá se sehnat levně a montáž taky není nijak náročná a přitom práce, kterou udělá je neocenitelná, zvláště při dnešních radarech a bodech. Nehledě na to pohodlí při jízdě a tempomat sníží i spotřebu. Když jsi začal s tím tempomatem, tak jaká je cena a zmiň se i o montáži, celkem rád bych ho domontoval, mám 1,2HTP 44kW výbava ambiente Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Bude to stejne jako u predchozich modelu - sezen si budiky, ktere maji palubni pocitac + packu ovladace + kabelat a pripadne teplotni cidlo. A pak uz jen montaz a nakodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 díky za info, jen mě zajímalo jak to tam je. jestli to není jen např. zablokovaný. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Mně to přijde, jako bys chtěl ze tříkolky udělat čtyřkolku. Řešitelné to je, ale za neúměrnou cenu a úsilí nově vzniklé muzice, která užitnou hodnotu auta nijak viditelně nezvýší. Věděl bych o lepších věcech - třeba tempomat. Dá se sehnat levně a montáž taky není nijak náročná a přitom práce, kterou udělá je neocenitelná, zvláště při dnešních radarech a bodech. Nehledě na to pohodlí při jízdě a tempomat sníží i spotřebu. Když jsi začal s tím tempomatem, tak jaká je cena a zmiň se i o montáži, celkem rád bych ho domontoval, mám 1,2HTP 44kW výbava ambiente Mně dávali dodatečně tempomat do F1, v jednom pražském miniservisu, snažili se mi udělat cenu a stálo to s montáží něco přes 3.500,- Kč a za 2 hodiny to bylo hotový. Všechny funkce tempomatu chodí, jak mají. F2 jsem koupil už samozřejmě s tempomatem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Budíky, tempomaty a palubné počítače do Roomstrov úspešne montuje užívateľ "honza72". Pozrite do sekcie Roomster. Nezaškodí tam nakuknúť aj častejšie, keďže Fabia II je v podstate Roomster a veľa vecí sa tam už riešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Myslim, ze mam vse potrebne na dodelani pal PC.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak jelikož to mám přes leasing, tak min 5 let mám utrum. ALe cena by mě přeci jen zajímala. Vypadá to totiž na dost zásahů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tak jelikož to mám přes leasing, tak min 5 let mám utrum.ALe cena by mě přeci jen zajímala. Vypadá to totiž na dost zásahů Leasingovka bude rada, ze jsi ji zhodnotil auto. ..te je to uplne jedno. Hlasit musis jet zasadni, nevratne zmeny. ..treba instalaci LPG, ...a stejne ti vsechno povoli (krome treba nejakyho tuzingu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Leasingovka o tom hlavně vůbec nemusí vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Leasingovka o tom hlavně vůbec nemusí vědět. jediný co leasingovku zajímá je cena auta, pojištění a platební morálka , neřeš to, já udělal chip, snížení, jiný volant s bagem, tempomat, natříkal černé do barvy, vyměnil halogeny za xeny, překopal budíky ... , ani záruce to nevadilo, razítka mobility mám všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a co teprve ja A leasingovku opravdu zajima jen jak platis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Svatá slova a Honza72 to jistí, že Honzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Honzu72 mohu jen doporučit. Dodělával nám Maxi-dot do 7 dní starého Roomstra na leasing. +- 30min a vše šlapalo, jak mělo. Ještě se s ním musím dohodnout na Tempomatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Pokud se muzu vyjadrit.. Dodelani pal PC muze byt klidne vratna zmena. Leasingovce je to uplne jedno a pokud nepujde do detailu, tak nikdo na nic neprijde. Vse pouzite jsou original Skoda dily, ktere by tam prisly pro vyssi vybavu na lince.. Pokud s tim ma nekdo problem, pak prosim...Pak si mel dat vyssi vybavu od pocatku auta. Pokud jde o tempomat, pak i jeho instalace muze byt vratnou... Je pouze na rozhodnuti vlastnika co chce a nechce... Pro dodelani pal PC je nutno menit komplet packy, budiky, dodat teplotni cidlo a natahat elektroinstalaci..Pokud nekdo chce i tempomat, doporucuji dodelani pal PC a tempomatu najednou, protoze prava a leva packa je jeden kus... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Honza má pravdu Je to o rozhodnutí každého z nás. Já nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ljuk79 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Ještě by mě zajímalo jak by to bylo se zárukou neztratil bych jí kdyby zjistili, že se v tom někdo vrtal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak včera sem byl autem u honza72 a dodělával mi do auta pal.počítač,tempomat a MAXI-DOT.Komplet hotové to bylo za cca 1.5 hod.Poté sme to vyzkoušeli v provozu,kde mi bylo vše ukázaáno jak funguje.Sem naprosto spokojenej s odvedenou prací a mohu,těm co se rozmýšlej,dopručit do toho jít.Mimochodem-cestu zpět sem měl 160 km,když sem dojel domu s tempomatem,tak podle PP byla průměrná spotřeba 4.9/1OOkm.Bez tempomatu a PP sem to složitě počítával a měl průměr kolem 5.4/100km.Takže úspora paliva určitě je. Ještě jednou díky Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Neni zac, jen ta uspora paliva podle meho mozna neni...Je to psychika a pokud si da clovek prumernou spotrebu pred oci, snazi se ji proste snizit...Takze asi tak. S tempomatem spotreba urcite neklesne, jen kazdy jede trochu setrneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bgoldberg Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Ahojte. Ja by som sa tiez opytal na tuto temu. Mojmu svokrovi som kupoval Fabiu 2 pred face, ale bez PP. Keby som tam chcel dorobit PP, co by som tam mal dat, pripadne dokupit, je nutna vymena budikov? Ma tam ten maly zeleny, ale ukazuje len hodiny, prejdene km a najazdene km. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Ahoj, potreboval bys nove budiky i packu kdyz uz tak bych je bral i s MaxiDotem Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bgoldberg Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Ahoj a vsetko ostatne uz tam je? Myslim, co sa tyka RJ alebo vobec elektroniky. Pamatam sa, ze sa to tu niekde na fore rozoberalo s Yetim. Diki, aj za predoslu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 No pokud jde o samotne pp tak staci jen packy a budiky, popripade jeste cidlo teploty plus kabelaz. Doporucuju kontaktovat uzivatele honza72 , urcite dobre poradi i zamontuje Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bgoldberg Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Ok, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.