Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak.

Jo, pokrok holt nezastavíš ;)

Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"?

Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak.

Jo, pokrok holt nezastavíš ;)

Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"?

Podle mně normálně v servisu

Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu?

Kdyby někdo chtěl, jednu sadu otočných "čudlíků" mám navíc...

Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu?

Nejspis ano...na MR2008 nevim jak je to presne reseny, jestli jen nacvakly.

Ja mam MR 2008 a není tam na přidělání koberečků vůbec nic :kuk:

mám MR 08, koberečky gumotextilní, mám je tam volně loženy a ani se nehnou,ještě tam mám dva čufliky u řidiče na ktere to jen položim, nic nearetuji

• 2 týdny později...

Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje :p

Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje :p

A jak jsou přidělané do koberce? jestli stejně jako ty otočné, tak bych je vyměnil

• 1 rok později...
Jo jak tady řešíme to uchycení koberečků , tak já mám vpředu ty nacvakávající 2008, ale vzadu jsou normálně přišroubovaný . Což mě velice překvapilo .

Neviete niekto, či tie origo "vpředu ty nacvakávající 2008" sa dajú vykrútiť alebo ako sa dajú vybrať? Zohnal som tie otáčacie starčie a a chcem ich vymeniť.

• 4 měsíce později...

Nazdárek kluci. Mám problém s gumovýma koberečkama v autě. Koberečky nejsou nijak přichyceny k podlaze- stále se nepříjemně posouvají dobředu, nad plynový pedál atp., což je velice nepříjemné. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nápad jak posouvající se koberečky vyřešit? Díky.

Nevím jak u Octy, ale ve fábii jsou takové čudle, už se to tu řešilo :)

Jojo, ty čudle já v origo koberci co je v Octávce nemám...

Tak zajdi do škodofky, dají se normálně dokoupit. Montáž je jednoduchá, je to jak samořezný šroubek, zašroubuješ do koberce a je to :palec2:

Nedávno jsem na netu kupoval gumové koberce a byly přibaleny u nich... sice už je tam mám, ale budou aspoň náhradní...

Upraveno od :Petr

• 3 týdny později...

Mám ty originál textilní koberečky s čudly ve své O L&K, a musím konstatovat, že je to opravdu výborné řešení, koberečky se ani nehnou a vypadá to rovněž solidně, čudly nijak nepřekáží.

Doufám, tedy, že stejně má Škoda i gumové na zimu...

Nevím, jak okta, ale třeba moje fabie má jiný čudly na koberečky a jiný na ty gumový hnusy (a samozřejmě vzájemně "nekompatibilní").

Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé

Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé

Čo je na oničom ?

Jsou naprosto normální, perfektně obšité, dostatečně silné, z kvalitního materiálu vč. uchycení na podlahu (alespoň u těch mých L&K). Tak co je na nich "oničom" ??

Pokud tedy nemluvíš "oničom" jiném, ale asi to bude nějaký marketing, vzhledem k Tvému podpisu...

Zdaravím, v létě používám textilní koberečky a v zimě ty gumový - čudly, které je drží v jedné poloze pasují stejně na oba dva druhy.

Takže pokud se používají origo koberečky mělo by to být OK. Čudly jsou součástí koberečků.

Tieto cudle sa tu uz riesili viac krat, ale aby to odfotil niekto to nie :] (aspon neviem o tom).

Pre vsetkych cudel-majstrov foto v prilohe.

post-34243-1254735783_thumb.jpg

post-34243-1254735790_thumb.jpg

post-34243-1254735795_thumb.jpg

Tyhle úchyty koberečků existují ve dvojím provedení. Původní otočné olivky byly nahrazeny těmi co jsou zde nafocené. Od kdy to je, ale netuším, asi 07 či 08. Samo jsou stejné u gumových či textilních koberečků, záleží jen na roku výroby koberečků.

Nevíte někdo číslo dílu toho úchytu? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.