Listopad 11, 200717 r Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak. Jo, pokrok holt nezastavíš Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"?
Listopad 11, 200717 r Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak. Jo, pokrok holt nezastavíš Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"? Podle mně normálně v servisu
Listopad 11, 200717 r Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu?
Listopad 11, 200717 r Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu? Nejspis ano...na MR2008 nevim jak je to presne reseny, jestli jen nacvakly.
Listopad 13, 200717 r Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu? Ja mam MR 2008 a není tam na přidělání koberečků vůbec nic
Listopad 21, 200717 r mám MR 08, koberečky gumotextilní, mám je tam volně loženy a ani se nehnou,ještě tam mám dva čufliky u řidiče na ktere to jen položim, nic nearetuji
Prosinec 4, 200717 r Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje
Prosinec 4, 200717 r Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje A jak jsou přidělané do koberce? jestli stejně jako ty otočné, tak bych je vyměnil
Duben 19, 200916 r Jo jak tady řešíme to uchycení koberečků , tak já mám vpředu ty nacvakávající 2008, ale vzadu jsou normálně přišroubovaný . Což mě velice překvapilo . Neviete niekto, či tie origo "vpředu ty nacvakávající 2008" sa dajú vykrútiť alebo ako sa dajú vybrať? Zohnal som tie otáčacie starčie a a chcem ich vymeniť.
Září 15, 200915 r Nazdárek kluci. Mám problém s gumovýma koberečkama v autě. Koberečky nejsou nijak přichyceny k podlaze- stále se nepříjemně posouvají dobředu, nad plynový pedál atp., což je velice nepříjemné. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nápad jak posouvající se koberečky vyřešit? Díky.
Září 15, 200915 r Tak zajdi do škodofky, dají se normálně dokoupit. Montáž je jednoduchá, je to jak samořezný šroubek, zašroubuješ do koberce a je to
Září 15, 200915 r Nedávno jsem na netu kupoval gumové koberce a byly přibaleny u nich... sice už je tam mám, ale budou aspoň náhradní... Upraveno Září 15, 200915 r od :Petr
Říjen 2, 200915 r Mám ty originál textilní koberečky s čudly ve své O L&K, a musím konstatovat, že je to opravdu výborné řešení, koberečky se ani nehnou a vypadá to rovněž solidně, čudly nijak nepřekáží. Doufám, tedy, že stejně má Škoda i gumové na zimu...
Říjen 2, 200915 r Nevím, jak okta, ale třeba moje fabie má jiný čudly na koberečky a jiný na ty gumový hnusy (a samozřejmě vzájemně "nekompatibilní").
Říjen 5, 200915 r Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé Čo je na oničom ? Jsou naprosto normální, perfektně obšité, dostatečně silné, z kvalitního materiálu vč. uchycení na podlahu (alespoň u těch mých L&K). Tak co je na nich "oničom" ?? Pokud tedy nemluvíš "oničom" jiném, ale asi to bude nějaký marketing, vzhledem k Tvému podpisu...
Říjen 5, 200915 r Zdaravím, v létě používám textilní koberečky a v zimě ty gumový - čudly, které je drží v jedné poloze pasují stejně na oba dva druhy. Takže pokud se používají origo koberečky mělo by to být OK. Čudly jsou součástí koberečků.
Říjen 5, 200915 r Tieto cudle sa tu uz riesili viac krat, ale aby to odfotil niekto to nie :] (aspon neviem o tom). Pre vsetkych cudel-majstrov foto v prilohe.
Říjen 5, 200915 r Tyhle úchyty koberečků existují ve dvojím provedení. Původní otočné olivky byly nahrazeny těmi co jsou zde nafocené. Od kdy to je, ale netuším, asi 07 či 08. Samo jsou stejné u gumových či textilních koberečků, záleží jen na roku výroby koberečků.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.