Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak.

Jo, pokrok holt nezastavíš ;)

Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"?

Vloženo
Ty původní, "otočné" čudlíky jsou lepší, z toho ten koberec prostě nevyleze, nemá jak.

Jo, pokrok holt nezastavíš ;)

Kde se dají sehnat ty "zavrtávací čudlíky"?

Podle mně normálně v servisu

Vloženo
Kluci pockat ted jste me dostali takze model rok 2007 a mod rok 2008 ma jinak reseny pripevneni kobercu?

Nejspis ano...na MR2008 nevim jak je to presne reseny, jestli jen nacvakly.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Uz mam taky MR 08 doma je to tam resene na nacvakavajici trny..... musim uznat ze ty "otocne" byly mnohem LEPSI:( tohle vyskakuje :p

A jak jsou přidělané do koberce? jestli stejně jako ty otočné, tak bych je vyměnil

• o 1 rok později...
Vloženo
Jo jak tady řešíme to uchycení koberečků , tak já mám vpředu ty nacvakávající 2008, ale vzadu jsou normálně přišroubovaný . Což mě velice překvapilo .

Neviete niekto, či tie origo "vpředu ty nacvakávající 2008" sa dajú vykrútiť alebo ako sa dajú vybrať? Zohnal som tie otáčacie starčie a a chcem ich vymeniť.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Nazdárek kluci. Mám problém s gumovýma koberečkama v autě. Koberečky nejsou nijak přichyceny k podlaze- stále se nepříjemně posouvají dobředu, nad plynový pedál atp., což je velice nepříjemné. Chtěl bych se zeptat, zda nemáte nápad jak posouvající se koberečky vyřešit? Díky.

Vloženo (editace)

Nedávno jsem na netu kupoval gumové koberce a byly přibaleny u nich... sice už je tam mám, ale budou aspoň náhradní...

Editováno: , autor: :Petr
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Mám ty originál textilní koberečky s čudly ve své O L&K, a musím konstatovat, že je to opravdu výborné řešení, koberečky se ani nehnou a vypadá to rovněž solidně, čudly nijak nepřekáží.

Doufám, tedy, že stejně má Škoda i gumové na zimu...

Vloženo
Podľa mna sú tie koberčeky na oničom,sú dosť slabé

Čo je na oničom ?

Jsou naprosto normální, perfektně obšité, dostatečně silné, z kvalitního materiálu vč. uchycení na podlahu (alespoň u těch mých L&K). Tak co je na nich "oničom" ??

Pokud tedy nemluvíš "oničom" jiném, ale asi to bude nějaký marketing, vzhledem k Tvému podpisu...

Vloženo

Zdaravím, v létě používám textilní koberečky a v zimě ty gumový - čudly, které je drží v jedné poloze pasují stejně na oba dva druhy.

Takže pokud se používají origo koberečky mělo by to být OK. Čudly jsou součástí koberečků.

Vloženo

Tyhle úchyty koberečků existují ve dvojím provedení. Původní otočné olivky byly nahrazeny těmi co jsou zde nafocené. Od kdy to je, ale netuším, asi 07 či 08. Samo jsou stejné u gumových či textilních koberečků, záleží jen na roku výroby koberečků.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...