Přejít na obsah

Kouříte v autě?

Seiger86

Doporučené příspěvky

Když jsem měl fabii, tak jsem v autě kouřil a hodně, po 2 letech vevnitř docela smrděla a nijak moc to nešlo navonět, pořád to tam prostě bylo cítit. Sice jsem vždy kouřil s pootevřeným oknem a cigaretu jsem držel v levé ruce těsně u okna, takže bylo vidět, jak jde kouř ven, ale stejně to tam bylo cítit... Teď, co mám oktávii, tak jsem si tam zatím nezapálil a ani to nemám v plánu... Jak je to s váma? Přiznejte se :kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem měl fabii, tak jsem v autě kouřil a hodně, po 2 letech vevnitř docela smrděla a nijak moc to nešlo navonět, pořád to tam prostě bylo cítit. Sice jsem vždy kouřil s pootevřeným oknem a cigaretu jsem držel v levé ruce těsně u okna, takže bylo vidět, jak jde kouř ven, ale stejně to tam bylo cítit... Teď, co mám oktávii, tak jsem si tam zatím nezapálil a ani to nemám v plánu... Jak je to s váma? Přiznejte se :kol-34:

No když jsem kouřil tak jsem hulil i v autě protože jsem kouřil dost ,ale už nekouřím . lol lol lol lol lol lol

Odkaz ke komentáři

ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...

mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku...

Odkaz ke komentáři

ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...

mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku...

to se v pohodě vyvětrá a vyvoní. Sice to chvilku trvá, ale vyčichne to.

Odkaz ke komentáři

to se v pohodě vyvětrá a vyvoní. Sice to chvilku trvá, ale vyčichne to.

Mám po kolegovi kuřákovi OII a ještě teď po roce, když pustím topení, tak z toho jdou na začátku závany smradu. Jinak to ale není poznat.

Odkaz ke komentáři

mi zabukovali pytlíci hotel a až na pokoji jsem zjistil, že nekuřák. No tak jako obvykle jsem nasranej že nemám popelník a klepu to do sklenice. Na přestěhování dlabu. Nevím co to je za blbej zvyk, ale každej bukuje nekuřáka, a když na to zapomenu nebo je plno, tak holt sklenice. Skrátka čmudím všude.

Odkaz ke komentáři

Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. :kol-124:

Odkaz ke komentáři

Plně s tebou souhlasím, dřív když jsem kouřil tak jsem přišel v noci z hospody naházel hadry k posteli a bylo, ráno do nich skočil a vše ok.Dnes sedím v hospodě hodinu,příjdu domů a hadry jdou do pračky.

Editováno: , autor: prtko5
Odkaz ke komentáři

ja som sice fajciar ale v aute nefajcim, takto som sa rozhodol lebo ked niekoho veziem tak len stale potom pocuvat, ze aky je tam smrad a podobne nemusim, je sice moje to auto ale nervy aby som to stale pocuval nemam

ma to aj vyhodu, aspom mam v auti cerstvu vonu z osviezovaca a nie smrad :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...