Publikováno Listopad 2, 200717 r zdravim.Dnes jsem byl v servisu s tím že se rosí levé přední světlo.Řekli že nemaj čas ale že je někde ventilační dirka.Neví někdo kde je ??jestli tam vůbec je díky
Listopad 2, 200717 r no mas par moznosti. najschodnejsia je pritiahnut auto k 220 a otvorit zadny kryt a strcit dovnutra fen. ten to pekne prehreje a vzdusnu vlhkost znizi. ale to, preco sa ti rosi to bude nedoliehajucimi zadnymi dvierkami alebo nedoliehajucim tesnenim. ja som to riesil tak ze som pretesnil svetla a mam klud. pretesnil som tak, ze som vzbral predne plexi, vycistil a nanovo nasilikonoval. o ventilacni dirke nevim nic.
Listopad 4, 200717 r "VENTILAČNÉ DIERKY" 1 až 6 Sú tam pre to že vzduch sa teplom rozpína a v svetle je riadne teplo a mohlo by sa stať že by sa poškodilo. Tie dierky slúžia na to aby sa ten rozdiel vyrovnal.
Listopad 6, 200717 r no zrejme zabraňovali odvetraniu na těch dirkách byly čepičky tak jsem je sundal zatím dobrý
Listopad 7, 200717 r tak už se zase rosí nezbyde než to osilikonovat přetěsnění se asi nevyhneš taky jsem to měl ale na blinkru.Ale zase budeš mít klid
Květen 25, 200817 r Existují ventilační dirky i na předních mlhovkách, v zimně jsem míval problém s rosením v jedné mlhovce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.