rakev Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 zdravim.Dnes jsem byl v servisu s tím že se rosí levé přední světlo.Řekli že nemaj čas ale že je někde ventilační dirka.Neví někdo kde je ??jestli tam vůbec je díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 no mas par moznosti. najschodnejsia je pritiahnut auto k 220 a otvorit zadny kryt a strcit dovnutra fen. ten to pekne prehreje a vzdusnu vlhkost znizi. ale to, preco sa ti rosi to bude nedoliehajucimi zadnymi dvierkami alebo nedoliehajucim tesnenim. ja som to riesil tak ze som pretesnil svetla a mam klud. pretesnil som tak, ze som vzbral predne plexi, vycistil a nanovo nasilikonoval. o ventilacni dirke nevim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 "VENTILAČNÉ DIERKY" 1 až 6 Sú tam pre to že vzduch sa teplom rozpína a v svetle je riadne teplo a mohlo by sa stať že by sa poškodilo. Tie dierky slúžia na to aby sa ten rozdiel vyrovnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 díky za foto hned se na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 na těch dirkách byly čepičky tak jsem je sundal zatím dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no zrejme zabraňovali odvetraniu na těch dirkách byly čepičky tak jsem je sundal zatím dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak už se zase rosí nezbyde než to osilikonovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak už se zase rosí nezbyde než to osilikonovat přetěsnění se asi nevyhneš taky jsem to měl ale na blinkru.Ale zase budeš mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 my mame svetla i sblinkama v jednej krabicke... to je vzhoda. hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Existují ventilační dirky i na předních mlhovkách, v zimně jsem míval problém s rosením v jedné mlhovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.