Jack_lib Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Potřeboval bych vědět, zda mohu některé opravy na autě svěřit jinému, než autorizovanému servisu, aniž bych přitom přišel o garanci. Mám konkrétně v háji tyčky stabilizátorů + spodní čepy. Asi bych šel do Kelly - prý dělají i garanční prohlídky (+ razítko do servisky). ND bych si pořídil nejspíše origo Škoda. I když na druhou stranu - odchází mi výfuk, to bych chtěl využít záruku 4 roky, co dává Škoda - nevím, jestli ta záruka je podmíněná montáží v autor. servisu. To by ale podle mě nemělo hrát vliv, jestli mám servisku nebo ne - prostě chci výfuk se zárukou a oni mi ho tam snad dají, ne? Mám ale vedenou servisku, tak aby se mi nestalo, že si dám někde vyměnit kosti a pak mi ve Škodovce řekli (např. při garančce), že už nemám platnou servisní knížku. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude. Některé úvahy tady opravdu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nak nad tím mi zůstává taky rozum stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.Některé úvahy tady opravdu nechápu. No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.Některé úvahy tady opravdu nechápu. No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky. není nad origo díly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 S tim nemuzu souhlasit, pokud za "origo" dily povazuje nekdo dil, ktery koupi ve Skoda servisu ve Skoda krabicce. Ty dily nekdo vyrabi a vzdycky, kdyz to koupis primo od toho "nekoho" vyrobce, tak usetris - neni vyjimkou situace, kdy takhle usetris 50-75% a mas totozny dil, pokud tedy nemluvim o krabicce se znackem skoda, kterou tam stejne nemontujes. Nemluve o tom, ze se daji koupit dily od renomovanych vyrobcu za slusne penize (coz je pojem, ktery se v souvislosti s cenou dilu ve Skoda servise jen malokdy objevi)... proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.Některé úvahy tady opravdu nechápu. No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky. není nad origo díly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 S tim nemuzu souhlasit, pokud za "origo" dily povazuje nekdo dil, ktery koupi ve Skoda servisu ve Skoda krabicce. Ty dily nekdo vyrabi a vzdycky, kdyz to koupis primo od toho "nekoho" vyrobce, tak usetris - neni vyjimkou situace, kdy takhle usetris 50-75% a mas totozny dil, pokud tedy nemluvim o krabicce se znackem skoda, kterou tam stejne nemontujes. Nemluve o tom, ze se daji koupit dily od renomovanych vyrobcu za slusne penize (coz je pojem, ktery se v souvislosti s cenou dilu ve Skoda servise jen malokdy objevi)... proč chceš kupovat origo díly a pak nechat dělat v kelly? Ten rozdíl cen za práci tam už takovy nebude.Některé úvahy tady opravdu nechápu. No jen aby. Jinak Kelly v eshopu nabízí díly, u kterých je uvedeno, že se jedná o kvalitativně shodný díl s originálem. Jinak shánět díly bych chtěl spíše zde, než u škodovky. není nad origo díly... já tím myslel spíš stejnýho výrobce, kterej se používá v prvovýrobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.