Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jasně no...ale tak přikazovat Babičce kdy má a nemá kvuli mě přijít...???Nějak to dopadne...a není to poslední sraz na světě neeee??? ;):p

dyt víme,,ale trocha srandy musí bejt ;):p uvidíš jak vam to vyjde nebo ne.. :palec2:

Vloženo (editace)

Ještě jeden dotaz, nevim jestli ty drifty stihnem, doufám tedy, že jo..., ale platí jinak ve tři na čerňáku? Jo a jinak jak je to se vstupem na tom Strahově?

Editováno: , autor: Janina
Vloženo

Hej hej, toho 18.11 se mi líbí............jel bych se taky podívat, ikdyž sem teda zbabělec na zimních a ještě k tomu na plechách, ale asi bych se jel podívat....apeluju na Bobinku Zagorovou, je možný si s tebou dát sraz někde v Bolce?

Vloženo

Na drifty nevím, ale nikde sem cenu nenašel. Mělo by to snad být zadáčo a jestli ne, tak bych to viděl na nějakou symboliku.

Sinius: Od baráku budu vyrážet cca těch půl jedný. Dakie psal, že by jel také dřív.

Vloženo (editace)

Bobík: taky jsem ho hledala, ale kdyz to tam je i pro VIP tak nejaky vstup asi bude, v kolik tedy budete tam?

Editováno: , autor: Janina
Vloženo

Ahoj možná bych se vtírnul na ten čerňák ale na driftíky už nebude čas...jestli mě teda vemete pod křídlo...počkám až se domluvíte na času a uvidím jestli bych dorazil... :palec2:

Vloženo

Na ty drifty bude vstupný na 100% - počítám tak kilo i s autem..

Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem :palec2: s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina :kol-32:

Vloženo

Bobik: Jj, určitě s tím počítáme, že pojedem dřív - já, Joujou a Lucky s Modráskem :palec2: s najmisem to vidím bledě - rodina je rodina :kol-32:

Mně to povídej, chudák Najmi :feve:

Vloženo

Sraz tedy v 15:00 na parkovišti CČM, nebo někdo už na Strahově ....

1) Janina + VašekC

2) Mello

3) Mates XIV

4) Majk

5) Bobik

6) maca

7) Dakie

8) typhoons

9) najmis ?

10) pentadius

11) JaKr

12) kláca

13) lukkysek

14) bicinka

15) Standis ?

16) Mira

17) Majký ?

18) Grabcak

19) Alesel

20) Joujou

21) Frency

23) Lukáš Pařík

24) Sinius

25) Bylzde

26) Marty-RS

27) Vany

Vloženo

budeme parkovat 200 m vedle, tek vlezny max za osobu nebo zadny, ale uvidime :)

Vloženo

tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám :) Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu? ;)

Vloženo

tam je parkoviště zadarmiko vedle? já Prágl moc neznám :) Kde se sejdem v tý Bolce? Čas je jasnej, ještě místo - u tý benzínky u Intersparu? ;)

A v kolik asi budete na Strahově?

Vloženo

Myslim, že Strahov nebudete platit, max někde parkování. Ta VIP zóna bude spíše nějaká "tribuna" s cateringem možná, ostatní to budete mít na stojáka asi. ;)

Vloženo

P2M: uhodil jsi hřbíček na hlavičku ;)

Dakie: o kousek dál je shell, tak tam u stojanu na vzduch :palec2:

Lewis: jestli pojedeš taky na Strahov, tak přes Prahu pojedeme na BBTP v klidu lol

Drifty jsou na velkým parkovištěm před mezi stadionama. Zastavime na malem parkovišti o kus vedle a dojdem 200 m okolo NH caru.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...