Standis Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 6.4. a čas na tom se musíme domluvit, co třeba ve 14:00 na Čerňáku na tom zadnim parkovišti jako vždy. Takže to ukončíe tak že to platí jsem pro. můžu se zeptat kde na zadním parkovišti?pojedu poprvý, tak abych věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 jsem pro. můžu se zeptat kde na zadním parkovišti?pojedu poprvý, tak abych věděl Měl by tu být někde odkaz s mapkou od Bobíka, je to tam jak je v CČM Mekáč. úplně nejdál od vchodu, zkusim to najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ještě nevím, ajk na tom budu časově, ale zaznamenáno mám a jet chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ještě nevím, ajk na tom budu časově, ale zaznamenáno mám a jet chci tak u tebe se ani nepředpokládá, že by si nejel A dáte někdo vědět Olinovi? Mohla bych se pak domluvit na nějaké té registraci konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ještě nevím, ajk na tom budu časově, ale zaznamenáno mám a jet chci Hele mámu budeš vozit jindy v neděli máš volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Martine, jenže on je tu problém. Ona autem nejezdí a někdo jí musí odvézt s jídlem atd. k babce (je jí 78 a nepostará se o sebe). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 zde tak to vím kde, budu se těšit, že poznám nový lidi co mají společnýho koníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Martine, jenže on je tu problém. Ona autem nejezdí a někdo jí musí odvézt s jídlem atd. k babce (je jí 78 a nepostará se o sebe). Já vím nemyslel jsem to špatně jen jsem tě chtěl trošku pošťouchnout Editováno: 1. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 však v pohodě , jen prostě nedokážu říct, že dorazím na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak sem se sem taky konecne dostal. A vlastne jen diky Janince ktera me upozornila ze bude srazek. No rad bych se stavil ale nevim jak to budu mit v tu nedeli budu asi malovat chodbu. Kolik by nas tam zatim bylo?,,,,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak zatím to vypadá takto: Najmis Janina Joujou Jakr Standis Petrator Mates XIV Strojvůdce Bobík ? Saatan ? Lukáš Pařík ? Typhoons ? Moc lidí sem nechodí, možná bude více zájemců, takže s kym koliv budete mluvit, pozvěte ho Typhoons: tak to malování přelož .... nebo aspoň na chvilku přijeť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) ... Editováno: 2. Duben 2008, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ... To od tebe nebylo pěkné, pár lidí tu víkendy dělá .... a co ty ty se neukážeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 A co kdyby se to přesunulo od Srazů?tam chodí víc lidí, je to jen nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 To od tebe nebylo pěkné, pár lidí tu víkendy dělá .... a co ty ty se neukážeš? Taky jsem chodíval soboty, ale naštěstí je tomu konec, tak se tomu už jen směju. Prostě mi to nedalo sem ten obrázek nedat, tak se omlouvám, jestli jsem se někoho dotkl, ale ten obrázek nemá chybu:) Jinak asi se neukážu. 12.4 jedu na sraz někam k HK a za týden potom je sraz v Trutnově. A navíc má být o víkendu hnusné počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Nedělej hérečku a pojed..... já frčím ted Praha,pak Je u nás v Trutnově,pak Turnov a kdybych nebyl v práci příští víkend bych jel na Kunku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Nedělej hérečku a pojed..... já frčím ted Praha,pak Je u nás v Trutnově,pak Turnov a kdybych nebyl v práci příští víkend bych jel na Kunku.... No jo, jenže já ty peníze netisknu:) A hlavně by doma byli kecy, že jsem pořád v prd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No jo, jenže já ty peníze netisknu:) A hlavně by doma byli kecy, že jsem pořád v prd..... škodaaa, docela rada bych viděla tvojí fabku snad počasí aspoň trochu vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 škodaaa, docela rada bych viděla tvojí fabku snad počasí aspoň trochu vyjde... Není o co stát:) Určo ji někde uvidíš na sraze, ale na Čerňáku teď asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Není o co stát:) Určo ji někde uvidíš na sraze, ale na Čerňáku teď asi ne Tak tím bych si tak jistej nebyl, máš jí moc pěknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak tím bych si tak jistej nebyl, máš jí moc pěknou támhle promáčklina, támhle škrábanec atd. Ona třeba na fotkách vypadá jako voňavka, ale není. Je tam plno vad, ale plno věcí je spojeno s tím, že to má nalítáno už 200 000 km a navíc z toho 170 000 služebních:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 No jo, jenže já ty peníze netisknu:) A hlavně by doma byli kecy, že jsem pořád v prd..... Né jo....? škoda..koupil bych 1 000 za 500 neboj i jinde je to stejný...taky dostávám držkovou...nemyslím polívku.. O.K. uvidíme se v trutnově jo....rád ti Sněhulku omrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 támhle promáčklina, támhle škrábanec atd. Ona třeba na fotkách vypadá jako voňavka, ale není. Je tam plno vad, ale plno věcí je spojeno s tím, že to má nalítáno už 200 000 km a navíc z toho 170 000 služebních:( tak s menšíma vadama se počítá, když nekupuješ funglovku a je už nějakou dobu jetá,ale jinak vzhledově krásný kombík,žádný velký úpravy,ale udělá decentně a krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Datum a čas stále platí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.