Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo srázek byl fajn...až na tu kosu...se ted léčím čajíčkem... lol

Dasty je prostě borec ...

post-5242-1207505372_thumb.jpg

tak sem rád, že sem se zastavil aspoň na chvíli :palec2: sice sem byl s tou károu pro smích, ale někdo makat musí :smich:

Janina: super fotky! a Dasty je fakt nádhernej... kol5:)

nalakuj si kliky lol

nalakuj si kliky lol

na kliky ti víš co lol bude celolak ;)

najmis: co ta kára u mě, woe fuck:smich:

Jo bylo to fajn pokecat, seznámit se, no a i to počasí docela klaplo, teda až na tu zimu. Taky díky reportérům za fotky - sešlo se nás docela nakonec dost.

:palec2:

koukám dorazil i pan ptica se supem :)

Sice jsem odjížděl jako první, ale i tak - rád jsem vás poznal osobně ;):palec2:

účast docela dobrá bych řekl ale zima na černáku nám prostě nepřeje..naposled taktéž docela klendra ikdyž dneska asi ne tak velká to je fakt..ale stejně..nakonec sme se stejně hodně zahřáli u startování lol a mnozí kávičkou z Mc...

najmis: co ta kára u mě, woe fuck:smich:

Voe...sem to fotil asi kvuli káře.... kol1lol kolečka jí moc slušej... ;):palec2:

tak to jo lol díííky kol5

No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!!

• Autor

JJ taky díky za lepky, hned jak bude čas půjdou na auto :)

:)

Ty jo boleslavske vonavky :D

Dakie

Ty uz mě přístě nezkoušej. Jako jestli si tě pamatuju. Jsem přemýšlel kde jinde jsem tě viděl než minule na Čerňáku :p

Upraveno od Mates_XIV

Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? :prc:

No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!!

příště si vem nahrádní baterku voe.... lol at nemusí moje holka dělat agregát.... :p

-_-

Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? :prc:

A je to tady..... lol

Mates: promiň, já jen že ses nějak netvářil když sem tě pozdravil lol

myslín že jedna? nějaká špinavá červená.... :smich:;)

Mates: promiň, já jen že ses nějak netvářil když sem tě pozdravil lol

Tak já se tam zdravil i s lidma co neznám tak moc osobně ;) nebo třebaba vůbec ... jinak já jsem se srazem spokojen .... jen škoda, že nebylo tepleji :(

Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? :kuk: pak že já sem čistofil... :) Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... :o:smich::smich: tak to sem taky trochu nechápal... :)

• Autor
Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? :kuk: pak že já sem čistofil... :) Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... :o:smich::smich: tak to sem taky trochu nechápal... :)

Teda ty si takovej bonzák!!!!!!!!

:p

To víš hlásit se to musí....

ten vnitřek chce komplet vystrojit a pořádně vyčistit...pak to bude... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.