Duben 6, 200817 r Jo srázek byl fajn...až na tu kosu...se ted léčím čajíčkem... Dasty je prostě borec ...
Duben 6, 200817 r tak sem rád, že sem se zastavil aspoň na chvíli sice sem byl s tou károu pro smích, ale někdo makat musí Janina: super fotky! a Dasty je fakt nádhernej... nalakuj si kliky
Duben 6, 200817 r Jo bylo to fajn pokecat, seznámit se, no a i to počasí docela klaplo, teda až na tu zimu. Taky díky reportérům za fotky - sešlo se nás docela nakonec dost.
Duben 6, 200817 r účast docela dobrá bych řekl ale zima na černáku nám prostě nepřeje..naposled taktéž docela klendra ikdyž dneska asi ne tak velká to je fakt..ale stejně..nakonec sme se stejně hodně zahřáli u startování a mnozí kávičkou z Mc...
Duben 6, 200817 r najmis: co ta kára u mě, woe Voe...sem to fotil asi kvuli káře.... kolečka jí moc slušej...
Duben 6, 200817 r No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!!
Duben 6, 200817 r Dakie Ty uz mě přístě nezkoušej. Jako jestli si tě pamatuju. Jsem přemýšlel kde jinde jsem tě viděl než minule na Čerňáku Upraveno Duben 6, 200817 r od Mates_XIV
Duben 6, 200817 r Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS?
Duben 6, 200817 r No jinak dík to Olin za sámošky, a všem ostatním za účast..pokec byl good a vaši miláčkové taky.!! příště si vem nahrádní baterku voe.... at nemusí moje holka dělat agregát....
Duben 6, 200817 r Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? A je to tady.....
Duben 6, 200817 r Byla tam spousta pěkných upravených kárek, spousta RS look vozítek, ale kolik tam bylo pravých nefalšovaných FRS? myslín že jedna? nějaká špinavá červená....
Duben 6, 200817 r Mates: promiň, já jen že ses nějak netvářil když sem tě pozdravil Tak já se tam zdravil i s lidma co neznám tak moc osobně nebo třebaba vůbec ... jinak já jsem se srazem spokojen .... jen škoda, že nebylo tepleji
Duben 6, 200817 r Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? pak že já sem čistofil... Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... tak to sem taky trochu nechápal...
Duben 6, 200817 r Autor Bobiku:Kua...neměl jsi to dnes nějaký nablejskaný....? pak že já sem čistofil... Ale to je prd...na černáku byla první Haty(janina,Vašek,Dasty) já přijel jako 2. a oba čistily auto papírovejma ubrouskama... tak to sem taky trochu nechápal... Teda ty si takovej bonzák!!!!!!!!
Duben 6, 200817 r To víš hlásit se to musí.... ten vnitřek chce komplet vystrojit a pořádně vyčistit...pak to bude...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.