maca Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 já jsem pro zličín na černák to mám 40km a na zličín 10km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 já jsem pro zličín na černák to mám 40km a na zličín 10km takže čerňák já to na něj mám 50 a na zličín 70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Preferuji centrum Usti Zaridim vam sraz primo na namesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) Preferuji centrum Usti Zaridim vam sraz primo na namesti to je slovo do pranice :smich: jinak sem taky pro Čerňák, tam to mám nějekejch 80... teda pokud můžu přijet taky Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jako první padlo slovo Praha, i Dakie by to měl blíž na čerňák i Mates, takže je to jasný místo by bylo a což takhle termín 17.11. den boje za škodovku a Fábie (svobodu a demokracii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Jako první padlo slovo Praha, i Dakie by to měl blíž na čerňák i Mates, takže je to jasný místo by bylo a což takhle termín 17.11. den boje za škodovku a Fábie (svobodu a demokracii) prozatím si to znamenám do kalendáře, nic jinýho nemám pokud bude místo Praha - Černý Most.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 ja jsem pro Norimberk, aby to obevovatele Gross-Gerau meli bliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 jen tak navrhuju 15.12. a zkuste se k tomu vyjádřit, času je dost. 15.12. mam narodky, tak si pripite aj za mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Můžem klidně už v listopadu, třeba 17, 18.11. To by ještě sněžit nemuselo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 17.11. nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Ja bych taky prijel pokud nebude nekdo proti. Alespon poznam par lidi odsud z fora a okouknu vasi auticka... Moh bych kdykoli ale musim to vedet trosku dopredu... No a kazdopadne se na vas uz tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 ok první už nemůže 17.11. tak co teda toho 18? jak jste na tom ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) 17.11. nemůžu... Neva, škrtáme :-) Já mužu: 10, 11, 18.11., (8, 9.12 možná), 15, 16.12. Pokud se něco nepřihodí Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 tak tedy 18.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 (editace) tak tedy 18.11. Jsem pro!!!! Ty nás možná poznáš:-)))) Dost sme obcházeli Bobíka na Autoshow:-))) Jinak jsou zvááááni úúúplně všichni kteří chtěj přijed, čím víc tim líp. Taky tu nejsem zas tak dlouho, takže ráda poznám ostatní :-))) Editováno: 4. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18 11 by to slo to by nemel byti problem a v kolik?? CCA?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18 11 by to slo to by nemel byti problem a v kolik?? CCA?? No to netusim, asi odpo, aby kdyžtak měli čas i mimo pražský. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18 11 by to slo to by nemel byti problem a v kolik?? CCA?? No to netusim, asi odpo, aby kdyžtak měli čas i mimo pražský. NO to by asi bylo nejlepsi ale zas aby sme tam nesmourali po tme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18.11. mám taky volno.... a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18.11. mám taky volno.... a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... jenže tebe sem nikdo nezval no a teď si k tomu připočti cestu do Turnova, protože Káťa bude chtít určitě jet na nákupy jo, 18.11. taky můůůžu a čas? kolem 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18.11. mám taky volno.... a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... jenže tebe sem nikdo nezval no a teď si k tomu připočti cestu do Turnova, protože Káťa bude chtít určitě jet na nákupy jo, 18.11. taky můůůžu a čas? kolem 2? navrhuji 15:0018.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18.11. mám taky volno.... a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... jenže tebe sem nikdo nezval no a teď si k tomu připočti cestu do Turnova, protože Káťa bude chtít určitě jet na nákupy jo, 18.11. taky můůůžu a čas? kolem 2? Hmm..tak o pár Km víc no....no nějak jí ty nákupy ted neberou a když něco v krámě řeknu že se mi to nelíbí nebo že je to drahý tak hned prská at jsem sticha ...atd... se teda budu muset optat Janiny jestli mužu přijet..... Jinak čas je O.K. spíš záleží na počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 18.11. mám taky volno.... a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... jenže tebe sem nikdo nezval no a teď si k tomu připočti cestu do Turnova, protože Káťa bude chtít určitě jet na nákupy jo, 18.11. taky můůůžu a čas? kolem 2? navrhuji 15:0018.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No 18 sice neco mam ale ve 3 hodiny bych to mohl snad stihnout. Holky hraji v Benatkach volej ale to zmaknou jiste rychle tak ty 3 vyhovuji ..... jen nevim jestli uz nebudu mit prezuto na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno. No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... Možná bych taky přijel a v tom případě mi Tvé důvody, ve srovnání s moji cestou, přijdou malicherné Ne Mello, neber to nijak zle, je to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.