Tomas_ek Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 asi tak, menší zlo bylo přidat plyn, než hrotit na brzdy a aby někdo za náma zbytečně propotil trenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 škoda těch driftů, mohla to být pecka. Aspoň toho jednoho co se nám ukázal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 asi tak, menší zlo bylo přidat plyn, než hrotit na brzdy a aby někdo za náma zbytečně propotil trenky jj..tak kdyby jen trenky nebo nějaký tangáče...ale nebylo by nereálný i nějaký ten tuk..tuk.. hold po přezutí z 205 na 165 se musí člověk krotit a počítat s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 škoda těch driftů, mohla to být pecka. Aspoň toho jednoho co se nám ukázal ... jj sem čekal že to pošle přez doudu...stačila nějaká šikovná dírka na tom parkingu.... a ještě to bral bokem z kopce..takže by to šlo uplně lehce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 super srazík já dorazil domů až ted.... zůstali jsme na pokec v kavárničce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 šak to tam párkrát taky proběhlo, ale pšššt Vy jste ale uličníci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Sakra asi jsem přijel pozdě ... no snad nikdo nefotil mé krásně ušmudlané dveře pozdě si nepřijel, ale měl sem pak zmrzly ručičky, tak sem foťák odložil Ach jo Kdybys řekl, tak Ti je klidně i pofoukám nebo Ti dám podržet můj horkej čaj co nám připravilo moje zlatíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Srázek byl fakt suprovej, rád jsem poznal nové lidičky. S některýma je super sranda a bezva pokec Dorazil jsem do Brna asi ve 20:00, cesta byla pohodová, do Phy byla lepší !! to Bobík: průměrná spotřeba Brno -> Praha 5,0 l, zpět protivětru 5,2 l to Najmis: děkuji žes mě zastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 jj, super akce, spousta lidí a nových tváří, zima pěkná, dobrej pokec a sranda, akorát s bobikem jsem moc nepokecal , mekáč byl silnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak sem taky doma. kokam ze kdyz bych neco rek tak se budu opakovat shrnuto....Proste super...a hajn lidicky. A krasny vozitka jak jsem se bavili o tom vnitřním světýlku, můžeš někde vyčíst kódování bsg, ev. odkud jsi?, hm, už vidím, Praha, pošli mi přes SZ číslo tydlifounu, jezdím do Prahy a vag mám, můžeme na to mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Srázek byl fakt suprovej, rád jsem poznal nové lidičky. S některýma je super sranda a bezva pokec Dorazil jsem do Brna asi ve 20:00, cesta byla pohodová, do Phy byla lepší !! to Bobík: průměrná spotřeba Brno -> Praha 5,0 l, zpět protivětru 5,2 l to Najmis: děkuji žes mě zastal tak já 9,6l , co bych taky chtěl při 160 na D11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 taky se přidám super akce - doufám že bude brzo další :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 zdarec,srazek byl super pěkný karky a aspoň jsem poznal osobně par lidiček se kterejma tady kecam..přidavam taky par foteček nejdříve drifty nedrifty na Strahově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Předčasnej přesun na čerňák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 a na konec par foteček z čerňáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Jezis nejsem tam nejak mockrat Ale ze nam to sluselo za ty jizdy..... JInak diky za fotooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tomu říkám štangle Lucky trochu víc fotil za jízdy nooo Bobajs je pěkně vysmátej, a pak mi ujel na oranžovou na rozjezdu a na Čerňáku se mi vysmíval že mi to nejede jakooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tomu říkám štangle Lucky trochu víc fotil za jízdy nooo Bobajs je pěkně vysmátej, a pak mi ujel na oranžovou na rozjezdu a na Čerňáku se mi vysmíval že mi to nejede jakooo No taky sem cucel ja stim autickem zavodi. Je to DABEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tomu říkám štangle Lucky trochu víc fotil za jízdy nooo Bobajs je pěkně vysmátej, a pak mi ujel na oranžovou na rozjezdu a na Čerňáku se mi vysmíval že mi to nejede jakooo No taky sem cucel ja stim autickem zavodi. Je to DABEL sem se tě zapoměl zeptat - ten zadní nárazník byl původně červenej? Předpokládám, že tu proužku tam nemáš naschvál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tomu říkám štangle Lucky trochu víc fotil za jízdy nooo Bobajs je pěkně vysmátej, a pak mi ujel na oranžovou na rozjezdu a na Čerňáku se mi vysmíval že mi to nejede jakooo No taky sem cucel ja stim autickem zavodi. Je to DABEL sem se tě zapoměl zeptat - ten zadní nárazník byl původně červenej? Předpokládám, že tu proužku tam nemáš naschvál Ne ne ten je origo ale mel sem tam nalepenou reflexku jenze jak sem stal dve hodky na strahove tak mi to nejakej sulim asi chtel sloupnout Dneska ti sundaj uz uplne vsechno z toho auta Jeste ze smouline neublizil vic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 tomu říkám štangle Lucky trochu víc fotil za jízdy nooo Bobajs je pěkně vysmátej, a pak mi ujel na oranžovou na rozjezdu a na Čerňáku se mi vysmíval že mi to nejede jakooo No taky sem cucel ja stim autickem zavodi. Je to DABEL sem se tě zapoměl zeptat - ten zadní nárazník byl původně červenej? Předpokládám, že tu proužku tam nemáš naschvál Ne ne ten je origo ale mel sem tam nalepenou reflexku jenze jak sem stal dve hodky na strahove tak mi to nejakej sulim asi chtel sloupnout Dneska ti sundaj uz uplne vsechno z toho auta Jeste ze smouline neublizil vic.... ty lidi dneska ukradnou všechno,zlamat jim za to paroury,člověk se něčim pipla a nějak budiškničemu mu to takhle pokazi,fotky docela vyšli jen jsem to nějak zanedbal na to čerňaku,příště se musim polepšit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 typhoons: jako přímo včera na Strahově joo? to sou hajzli.. zlámat pařáty za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tady od nás, moc jich nemáme Co ten medvěd (vidim zpětný zrkadlo) tam? edit: kolik vás teda bylo nakonec na ČM? Nepřišlo mi že tam je těch 25 aut, co tu cca bylo udávanejch. Jinak my měli rodinný mecheche a akorát bych vyhrál titul "nej-bahňák dne" , protože jsme si dali asi 30km okresek po právě skončivší řepný kampani... Ještě večer sme dali touchless myčku na Jeremiášce, bylo to fakt moc pokud sem dobře počítal, tak kolem 20 aut tam bylo někdo odjel dřív, někdo přijel dýl každopádně sem nestihl pokecat se všema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Dakie: někdo tam byl i dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.