Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno.

No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... :feve:

Možná bych taky přijel a v tom případě mi Tvé důvody, ve srovnání s moji cestou, přijdou malicherné :smich:

Ne Mello, neber to nijak zle, je to sranda ;)

Jenže woe já budu na rozdíl od vás celý víkend na slovensku 500km daleko a těžko přesvědčím manželku, že kvůli Fabia srazu nepojedeme ze Slovače v 15:00 jako obvykle, ale vstaneme ráno v 5:00 a budeme spěchat do Prahy.... :feve:

Vloženo
No super, jen tak dál? :-))) Mě by se taky nejvíc zamlouval čerňák, ale jsme z Prahy, takže je to vcelku jedno.

No hele jedno to asi není. Já jsem ze 4ky, a že by se mi případně chtělo jet přes Barranďák na Zličín.... :feve:

Možná bych taky přijel a v tom případě mi Tvé důvody, ve srovnání s moji cestou, přijdou malicherné :smich:

Ne Mello, neber to nijak zle, je to sranda ;)

Jenže woe já budu na rozdíl od vás celý víkend na slovensku 500km daleko a těžko přesvědčím manželku, že kvůli Fabia srazu nepojedeme ze Slovače v 15:00 jako obvykle, ale vstaneme ráno v 5:00 a budeme spěchat do Prahy.... :feve:

To ale nebylo z Tvoji zprávy zřejmé, narážel jsem na tvoji nechuť jet přes Baranďák na Zličín lol

Pokud jsi na Slovači, tak pokud přijdeš, tak to potom :worthy protože zlatá moje cesta z Brna :feve:

Vloženo
kdo přijede na zimních je posera lol

doufám, že nebude snížek, jinak budem poserové všici ;)

na fábce jsou ještě pořád letní, nevidím důvod přezouvat - zatím tedy, a pokud bych nestíhal přezout přijedu busem, ten má nová Settazera :palec2:

Vloženo
kdo přijede na zimních je posera lol

doufám, že nebude snížek, jinak budem poserové všici ;)

na fábce jsou ještě pořád letní, nevidím důvod přezouvat - zatím tedy, a pokud bych nestíhal přezout přijedu busem, ten má nová Settazera :palec2:

Ale ty přijedeš Fábkou a rád :)

jo a teď by se taky šiknul odkaz na místo kde se sejdem.

Kdo zná Pražské srazy tak by to mohlo býti na BBTP (Black Bridge Tuning Party)

odkaz na mapě: http://www.mapy.cz/#x=133450240@y=13602243...%A1%C5%99%C5%AF

Vloženo
18.11. mám taky volno.... :p:p a na černáku by to bylo O.K. jinak já to mám cca150km!!Tak tady nebrečte s nějakýma 80 nebo 40km... :aggressive:lol

jenže tebe sem nikdo nezval :kuk::smich:;) no a teď si k tomu připočti cestu do Turnova, protože Káťa bude chtít určitě jet na nákupy :p jo, 18.11. taky můůůžu ;) a čas? kolem 2? ;)

kol4

Hmm..tak o pár Km víc no....no nějak jí ty nákupy ted neberou a když něco v krámě řeknu že se mi to nelíbí nebo že je to drahý tak hned prská at jsem sticha ...atd... :feve:

se teda budu muset optat Janiny jestli mužu přijet..... lollol

;):)

Jinak čas je O.K. spíš záleží na počasí... ;)

Co to plácáš? Na co se chceš ptát...? Aspoň ti ukážu ten namontovanej držáček nápojů :smich: :smich: :smich::D

Jinak mi už máme přezuto, dělalo se to při jednom v servise, ale v našem případě je to asi jedno...

Koukám, že nakonec nás tam bude dost :) jentak dál...

Vloženo

.... a tak velmi som sa tesil, .... a este viac, ze to bude na Cernaku, kam to mam 3 minuty :rip:

.... ale na buduci tyzden som konecne dostal svoju vytuzenu a dlhoocakavanu letnu dovolenku....takze budem na slovensku. a tiez sa mi nechce tak skoro vstavat, mam to 700km potom

tak teda inokedy.

PS: neuvazovali ste o nejakom zasnezenejsom termine (25.11. napriklad)? aby nam nejaky kolega ukazal ako vie vystrajat na snehu ....... trosku zadriftoval....

Vloženo (editace)

Bobik: chcelo by to vyvesit niekde vyssie, lebo myslim ze nie kazdy chodi do sekcie ...> FABIA CLUB > Fabia I > Ostatní

aspon na chvilu, nejaky banner

Editováno: , autor: Radec
Vloženo (editace)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo
Janina

Mello

Radec ?

Mates XIV

Majk

Crake

Bobik

maca

Dakie

typhoons

VašekC

najmis

pentadius

JaKr

kdo dál ;)

možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude?

Vloženo
Janina

Mello

Radec ?

Mates XIV

Majk

Crake

Bobik

maca

Dakie

typhoons

VašekC

najmis

pentadius

JaKr

kdo dál ;)

možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude?

příští neděli v 15:00

Vloženo (editace)
No 18tého mám volno,sice nějakejch těch 170km,ale proč se válet doma,že.A mohly by jsme před tím s Typhoonsem spáchat tu blbustku na můj car,co Ty na to.

No to by sme mohli... jde o to jestli to zvladnu splasit... a hlavne venku by se to delalo blbe chce to aby karoserie byla aspon trosku teploucka :feve:

jinak to nedrzi.

Jenak neni problem u me v garazi je to ale jeste kousek za prahou.

Editováno: , autor: typhoons
Vloženo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No to by sme mohli... jde o to jestli to zvladnu splasit... a hlavne venku by se to delalo blbe chce to aby karoserie byla aspon trosku teploucka :feve:

jinak to nedrzi.

Díkes,ale člověk by neměl psát dokud to není doma nahlášený.Před chvilkou jsem mluvil se ženou a nějak jsem nepochodil,s tím že už před měsícem mě to říkala,co mám o tomto víkendu vlastně za plány.Lepení necháme to na sraz skodahome.To už bude venku hezky Čauky.

Vloženo

jinak to nedrzi.

Díkes,ale člověk by neměl psát dokud to není doma nahlášený.Před chvilkou jsem mluvil se ženou a nějak jsem nepochodil,s tím že už před měsícem mě to říkala,co mám o tomto víkendu vlastně za plány.Lepení necháme to na sraz skodahome.To už bude venku hezky Čauky.

OK

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...