lukyssek Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ....možná také toho 18.11. dorazím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce pokud pojedu tak jasně! pocestě přibereme pana T.K. v M.B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce pokud pojedu tak jasně! pocestě přibereme pana T.K. v M.B. žádný jména woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 tak teda termin je konecny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce pokud pojedu tak jasně! pocestě přibereme pana T.K. v M.B. ok, tak si ještě písnem SZ až to bude aktuální, ne? Jo, myslíš zpěvačku? to bude kolona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 JaninaMello Radec ? Mates XIV Majk Crake Bobik maca Dakie typhoons VašekC najmis pentadius JaKr kdo dál možná já, ale bez fábky a na zimních, ale v kolik to teda bude? tak to pak můžem jet z Turnova společně, co ty na to? nebo se můžem sejít v Příšovicích na Shellce pokud pojedu tak jasně! pocestě přibereme pana T.K. v M.B. ok, tak si ještě písnem SZ až to bude aktuální, ne? Jo, myslíš zpěvačku? to bude kolona Jestli jede Zagorka, tak máte o popularitu i zábavu postaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pentadius: žádná jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Já bych také přijel, sice 17.11. švagrová bude slavit 30 a výročí svatby.... Tak to snad zvládnu. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pentadius: žádná jména Snad jsem zase tolik neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) No vida, jen tak dál. Nakonec se přeci jen sejdem. Bobíku asi by to chtělo aktualizovat seznam :-)))) Jinak já a VašekC patříme k sobě, takže o jedno auto míň :-))) Editováno: 5. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pokud projdu STKá tak jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pokud projdu STKá tak jedu Ty přece nemůžeš mít problém Mácine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak 18.11. bohuzel nemuzu... dnes jsem se dozvedel, ze od 14.11. do 19.11. mam byt v Belgii... Omlouvam svou nepritomnost a mrzi mne ze nepozdam dalsi lidicky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Jak se to planuje uprimne venku bude asi poradna kosa ja jestli si vzit sebou termosku ... jestli se pujde sednou nekam do hospody mozna by to chtelo zapremyslet kam se vejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Skoda ze tak daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Janina + VašekC Mello Mates XIV Majk Bobik maca Dakie typhoons najmis pentadius JaKr kláca lukkysek bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 pokud projdu STKá tak jedu Ty přece nemůžeš mít problém Mácine právě že má, jak by mohl projít když tam vůbec nezajede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Já musím taky 14.11. na technickou a vůbec se nebojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) Já musím taky 14.11. na technickou a vůbec se nebojím. No naštěstí mám nový auto MJ06 tak to ještě chvilku řešit nemusim Editováno: 6. Listopad 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) Jinak ještě dotaz. Je to čistě pánká slezina nebo sebou můžu vzít svou novou slečnu? Editováno: 6. Listopad 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) Jinak ještě dotaz. Je to čistě pánká slezina nebo sebou můžu vzít svou novou slečnu? Vypadá to, že jsem chlap? Určitě berte drahé polovičky, kamarády/ky, kohokoliv... Taky zkusim vytáhnout kamarádku s přítelem :-)))) Editováno: 6. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 na CM je Zabavne centrum, kde sa da sadnut a pokecat, je tam aj dost miesta... a este mozte skusat v IKEI kolko nabytku sa vojde do Combika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jinak ještě dotaz. Je to čistě pánká slezina nebo sebou můžu vzít svou novou slečnu? Vypadá to, že jsem chlap? Určitě berte drahé polovičky, kamarády/ky, kohokoliv... Taky zkusim vytáhnout kamarádku s přítelem :-)))) Tak dobry už je s tim smířená ... ale tak vyrdžela se mnou horší akce tak todle bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nebude tam někdo jak to nazvat ze zakladatelu tohohle klubu. Chtěl jsem na auto samolepku Skoda-home, ale zatím jsem nějak neměl příležitost se k ní dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.