typhoons Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 členství ve Fabia Clubu neřeště, je to spíš srázek uživatelů fóra, nééé No super tak joo.. Rad vas poznam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 tesim sa teda na dalsi zraz, ked uz tento nestiham. dufam ze vas tam nebude tolko, aby vas rozhanali vodnym delom. hlasili ste niekto akciu mestu, hasicom, policii a aj CCM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 tesim sa teda na dalsi zraz, ked uz tento nestiham. dufam ze vas tam nebude tolko, aby vas rozhanali vodnym delom. hlasili ste niekto akciu mestu, hasicom, policii a aj CCM? No jasně, vše je ofiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 tesim sa teda na dalsi zraz, ked uz tento nestiham. dufam ze vas tam nebude tolko, aby vas rozhanali vodnym delom. hlasili ste niekto akciu mestu, hasicom, policii a aj CCM? No jasně, vše je ofiko No to bude teda srazek s vodnima delama. alespon nebudu muset do mycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 jo super taky přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Joooo, taky se přidám!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 (editace) Aktualizováno Janina + VašekC Mello Mates XIV Majk Bobik maca Dakie typhoons najmis ? pentadius JaKr kláca lukkysek bicinka Standis ? Mira ? Majký Grabcak Editováno: 9. Listopad 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Vzhledem k tomu co se mi stalo s autem nemužu slíbit zda dorazím...duvod-finance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Vzhledem k tomu co se mi stalo s autem nemužu slíbit zda dorazím...duvod-finance. Jasně, důvod chápu (ale i tak budu doufat, že dorazíš ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Aktualizováno 1) Janina + VašekC 2) Mello 3) Mates XIV 4) Majk 5) Bobik 6) maca 7) Dakie 8) typhoons 9) najmis? 10) pentadius 11) JaKr 12) kláca 13) lukkysek 14) bicinka 15) Standis? 16) Mira 17) Majký? 18) Grabcak Vypadá to na solidní společenskou akci. Takže Janina připravuje maso. Dakie bere gril. Pentadius altánek. Bicinka se postará o pečivo. JaKr zajistí suda. Ano správně se ptáte co já? Já to všechno krásně zorganizuju (vezmu si židličku srazovku a vodní dýmku). Máca bude komunikační most pro styk s veřejností. Ještě jsou nějaký funkce volný, tak se hlašte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Docela by mě zajímalo, co by na takovou akcičku řikala ochranka CČM.......no třeba by se taky přidali :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Proto máme jednotku pro komunikaci s okolím máca a jestli bude i Míra, tak oba. Vypadaj jako hrdlořezové a jsou to pěkný pořízci, na ty by si ochranka netroufla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Proto máme jednotku pro komunikaci s okolím máca a jestli bude i Míra, tak oba. Vypadaj jako hrdlořezové a jsou to pěkný pořízci, na ty by si ochranka netroufla Jo to bude i s bodyguardama? No tak to se hned cejtim líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Pokusim se taky dorazit a spojit přijemné s užitečným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Bobik: beru tě za slovo s tím grilem - stačí když otevřem tvoji kapotu, sudnáme kryt motoru a hodíme na to rošt z trouby (btw ten rošt z trouby samo vezmá teda já, aby se neřeklo )? :smich: Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) a můžu jet taky?? Editováno: 10. Listopad 2007, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Proto máme jednotku pro komunikaci s okolím máca a jestli bude i Míra, tak oba. Vypadaj jako hrdlořezové a jsou to pěkný pořízci, na ty by si ochranka netroufla asi budeš první s kym vyběhnu :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct ale copak pánové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct ale copak pánové? myslím že jde o jednu fotečku společensky unaveného frenkyho :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No jestli tam bude ten sud tak to abych si vzal jeste spacak a karimamu ... no hlavne si vezmu fotak a budu okukovat co bych si tak mohl udelat na aute. Jo a co ty zimaky....akorat nam napadnul prvni snih a ja porad jeste vyckavam ... hlaste se kdo budete srab at kdyztak nejsem sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 a můžu jet taky?? OK tak jestli to chceš ještě ofiko, tak určitě mužeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 No jestli tam bude ten sud tak to abych si vzal jeste spacak a karimamu ... no hlavne si vezmu fotak a budu okukovat co bych si tak mohl udelat na aute.Jo a co ty zimaky....akorat nam napadnul prvni snih a ja porad jeste vyckavam ... hlaste se kdo budete srab at kdyztak nejsem sam Hlasíme se bez mučení, mi už sraby jsme - jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct ale copak pánové? myslím že jde o jednu fotečku společensky unaveného frenkyho :smich: tak tak maca ;)já už mám také přezuto na zimní plechové koláče Editováno: 10. Listopad 2007, autor: frenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Také dorazím na mega srazík Míro koukej dorazit,máme si co říct ale copak pánové? myslím že jde o jednu fotečku společensky unaveného frenkyho :smich: tak tak maca ;)já už mám také přezuto na zimní plechové koláče tak já se také již přidávám k těm srabům na zimákách..... ale pokud bude pěkně, tak to zase přezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.