ihucko Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Zdravim, vie mi niekto poradit v com moze byt problem ak su privysoke hodnoty CO. Bol som na EK a povolena norma pre CO je 0,5 a namerana bola 8,3. Kamos spravil diagnostiku a lambda sondy su OK. Moze to byt katalyzatorom alebo riadiacou jednotkou? Je to Octavka 1,8 20V r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestormiranda Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Zdravim, vie mi niekto poradit v com moze byt problem ak su privysoke hodnoty CO. Bol som na EK a povolena norma pre CO je 0,5 a namerana bola 8,3. Kamos spravil diagnostiku a lambda sondy su OK. Moze to byt katalyzatorom alebo riadiacou jednotkou? Je to Octavka 1,8 20V r.v.98 nazdar ja mám ten istý problém.........na takej istej oktavke, bol som s tým aj na diagnostiku ale tam mi povedali že keby to bol katalizátor tak to hned vyhodnotí ako závadu ale akurát mi prišli na .......závadu 00561 012 - prispôsobenie zmesi ....adaptačná mez prekročená a Ďalej to vyhodilo 17978 P1570 035 - riadiaca jednotka motoru zablokovaná takže netuším čím to je ale odporučili mi prečistiť škrtiacu klapku...hahha a to som bol v autorizovanej predajni s mojim aftikom a kedže niesom dajaky moc veliký technik .tak som len zacvakal 400 sk za 15 minút robotky a nic viacej.......a na stk to zasa ukazovalo na chybu v výfukovom potrubí ............... tiež ocením každú radu .....dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Zdravim, vie mi niekto poradit v com moze byt problem ak su privysoke hodnoty CO. Bol som na EK a povolena norma pre CO je 0,5 a namerana bola 8,3. Kamos spravil diagnostiku a lambda sondy su OK. Moze to byt katalyzatorom alebo riadiacou jednotkou? Je to Octavka 1,8 20V r.v.98 nazdar ja mám ten istý problém.........na takej istej oktavke, bol som s tým aj na diagnostiku ale tam mi povedali že keby to bol katalizátor tak to hned vyhodnotí ako závadu ale akurát mi prišli na .......závadu 00561 012 - prispôsobenie zmesi ....adaptačná mez prekročená a Ďalej to vyhodilo 17978 P1570 035 - riadiaca jednotka motoru zablokovaná takže netuším čím to je ale odporučili mi prečistiť škrtiacu klapku...hahha a to som bol v autorizovanej predajni s mojim aftikom a kedže niesom dajaky moc veliký technik .tak som len zacvakal 400 sk za 15 minút robotky a nic viacej.......a na stk to zasa ukazovalo na chybu v výfukovom potrubí ............... tiež ocením každú radu .....dikes -ten samý problém 1,4 16v na emisích mě vyhodily, tak jsem šupal do škody . Tam napíchli na vag a nic . Udělaly emise a vše ok. To prosím je vše za hodinu úplně jinak. Nikdo mi nevysvětlil čím to je . Jen prej pomůže před emisama natankovat 99 a hodnoty jsou lepší. Já si myslím, že to jen blbě naměřil. Ani nesundal kryt baterky . Tam se vždy napojuje nějakej káblík od toho měřáku, myslím na +baterky. A čekal co mu dám do kapsy, aby to prošlo emisema. Auto má 65tisíc a 4 roky starý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Taky opet ten samy problem, jel jsem na emise a hodnota CO asi 6,5.To je sila, borec rikal, ze je v haji lambda, ale ta tam byla nova 2 mesice.Tak nevim, zatim neresim, jeste mam 21 mes. cas, nez skonci platnost emisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestormiranda Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 nazdarek no tak to je pekné že to niekto nerieši ale ja emisnú nemám vôbec a ešte k tomu mám v afti aj splynovač takže horor ....neviem ako alebo čo ale frajerik čo mi na to pozeral ....sa len zarehotal že s takými hodnotami neprejdem ani v Bolívii.....magor riadny ......nežeby riešil že čo alebo prečo ale sa ti vysmeje do ksichtu a ešte aj ta píta peniaze za to že popozeral kusa na auto a samozrejme dokopy na nič neprišiel.....taky k. ....doslova........ cha ale sranda emisnu najneskôr do konca roka treba ...ta neviem či nebudem ešte katalizátor meniť.....a ked to bude na riť tak asi pristavím k najbližšej priehrade a spustím ručnúúú............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.