divous Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nemáte někdo zkušenost s následujícím ... ? Od té doby, co jsou venku teploty ráno kolem 0, se mi 2x stalo, že po nastartování mi začala blikat kontrolka stavu a teploty chladicí kapaliny. Nepípá to, nesvítí stále, prostě bliká. Kapalinu jsem kontroloval, je na max. úrovni. Stane se to vždy ráno tj. studený motor, venkovní teploty blízké nule. Poraďte, co zkusit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nemáte někdo zkušenost s následujícím ... ?Od té doby, co jsou venku teploty ráno kolem 0, se mi 2x stalo, že po nastartování mi začala blikat kontrolka stavu a teploty chladicí kapaliny. Nepípá to, nesvítí stále, prostě bliká. Kapalinu jsem kontroloval, je na max. úrovni. Stane se to vždy ráno tj. studený motor, venkovní teploty blízké nule. Poraďte, co zkusit. díky Cau, ocisti tie dve tycky co su v nadrzke na chladiacu kvapalinu . pozri sa ci nieje jedna odhnita.ak an tak vymen tu nadrzku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack RS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Ahoj, také se mi to již 2x teď stalo, dolil sem kapalinu lehce nad max úroveň a je klid. Myslím si že když je teplota nižší tak se voda jakoby zatáhne, ale jen o něco a někdy to může vyvolat to, že je právě kapaliny málo. Když se jinak motor zahřeje pak kontrolka při dalším startu zhasne, alespoň to tak bylo u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Nemáte někdo zkušenost s následujícím ... ?Od té doby, co jsou venku teploty ráno kolem 0, se mi 2x stalo, že po nastartování mi začala blikat kontrolka stavu a teploty chladicí kapaliny. Nepípá to, nesvítí stále, prostě bliká. Kapalinu jsem kontroloval, je na max. úrovni. Stane se to vždy ráno tj. studený motor, venkovní teploty blízké nule. Poraďte, co zkusit. díky V nádobce jsou dvě kovové tyčky . To je vpodstatě hladinové čidlo. Po čase se na nich vytvoří povlak a tím se rozsvítí kontrolka. Povlak je třeba očistit a bude klid. Já jsem to pojezdil starým kartáčkem na zuby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Děkuji vám za rady. Zítra zkusím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj, také se mi to již 2x teď stalo, dolil sem kapalinu lehce nad max úroveň a je klid.Myslím si že když je teplota nižší tak se voda jakoby zatáhne, ale jen o něco a někdy to může vyvolat to, že je právě kapaliny málo. Když se jinak motor zahřeje pak kontrolka při dalším startu zhasne, alespoň to tak bylo u mě. No to samé se mi přihodilo dnes ráno. Teplota kolem -7°C, po nastartování začala blikat a nezhasla. Po dalším nastartování po 2 hod. už neblikla a večer taky ne. Zkusím trochu dolít... Jsem zvědavý ráno, venku je teď -10°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Pokud máš vody dost, tak oškrábni ty kontakty, bude to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 (editace) Pokud máš vody dost, tak oškrábni ty kontakty, bude to tím. Zkusím to tím zubním kartáčkem. Tak ráno -10°C, píplo to na mě a začalo blikat. Po zahřátí a nastartování to pak bylo OK. Editováno: 4. leden 2008, autor: tomci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 zkontrolujte též stav baterie, měl jsem to samé, po výměně baterky (čtyřleté) nepípne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.