Přejít na obsah

Málo mi to svítí

r.jonak

Doporučené příspěvky

Kurna ja mam take Silverstar - s 50% - snad vetsi svitivosti a - sviti opravdu bile - taky mam jeste ciste nezakourene barab. - to taky dela sve lol

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Silverstar 50% vetsi svitivost - no sviti opravdu bile - parab. jsou ciste - nastartovano - zadne efekty - iSO 400 - foto. Canon A570is foceno v 17:27 dnes 14.12.2007

post-3876-1197649686_thumb.jpg

post-3876-1197649698_thumb.jpg

post-3876-1197649778_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Silverstar 50% vetsi svitivost - no sviti opravdu bile - parab. jsou ciste - nastartovano - zadne efekty - iSO 400 - foto. Canon A570is foceno v 17:27 dnes 14.12.2007

Nevím jak je to možný, že ti to svítí tak bíle? Mám Osram Silverstar 50%, paraboly vyčištěný a svítí to nažloutlým světelem, ale silnějším než jak u normální žárovky. Ale spozoroval jsem, že když mi nesvítila jedna obrysovka tak to světlo svítilo jasněji. Ale tak bíle mi to nesvítí.

Odkaz ke komentáři

Nevím jak je to možný, že ti to svítí tak bíle? Mám Osram Silverstar 50%, paraboly vyčištěný a svítí to nažloutlým světelem, ale silnějším než jak u normální žárovky. Ale spozoroval jsem, že když mi nesvítila jedna obrysovka tak to světlo svítilo jasněji. Ale tak bíle mi to nesvítí.

A co parkovačky nemáš je už načmoudlý a to ovlivňuje tu barvu světla? No ale jestli Ti nesvítila tak jsi dal asi novou a ?

Odkaz ke komentáři

Pěkně ti to svítí. Jdu do nich. Kdysi na fačku jsem měl Osram allweather ty svítily do žluta. Lepší do deště mlhy a pak mě taky podle nich v noci poznávali kámoši.

Odkaz ke komentáři

A co parkovačky nemáš je už načmoudlý a to ovlivňuje tu barvu světla? No ale jestli Ti nesvítila tak jsi dal asi novou a ?

Žárovka byla v pohodě, ale byl tam blbej kontakt na objímce té žárovky. Jinak žárovky jsem nekontroloval. Ale uvažuju, že si koupím nějaký ty modrý obrysovky ty prý svítí bíle.

Editováno: , autor: Konny
Odkaz ke komentáři

Proste musim si je pochavlit - kluci - hlavne ciste parab. - zadne ty cerne zasedle to by byla skoda tam davat tyto zarovky. Jinak jeste doporucuji seridit svetla - neni to prijemne na oci ale pokud ti to takhle krasne osviti cestu tak klobouk dolu ze?

Jo a parkovacky mam nove - zadne diody

post-3876-1197668319_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Octavka - toto nejsou kua OSRAM SILVERSTAR. Ty sviti do zluta, neni to uplne zlute, ale takto bile to nesviti. Jestli neni vice druhu Osram silverstar, tak neverim... Mam cirou optiku a sviti mi to mnohem zluteji. Pokud nemas nejaky trikovy fotak, pak bych to chapal. :feve:

Kupoval jsem je za 155,-/ks

Odkaz ke komentáři

Jo jsou to Silverstar - - tady od jednoho chlapika co to kupoval v kantyne - kde se tyto zarovky snad u nich ve fabrice vyrabeji a u nich v kantyne se prod. za krasnou cenu. Tak jsem si u neho taky objednal a poprosil a byla to super cena. Ted uz si nevzpominam ale myslim do 300kc to bylo.

Odkaz ke komentáři

Jo jsou to Silverstar - - tady od jednoho chlapika co to kupoval v kantyne - kde se tyto zarovky snad u nich ve fabrice vyrabeji a u nich v kantyne se prod. za krasnou cenu. Tak jsem si u neho taky objednal a poprosil a byla to super cena. Ted uz si nevzpominam ale myslim do 300kc to bylo.

Ale jak je mozny kua ze je to tak bile?? Ja to mam vazne nazloutle, spise vice nez mene...

Odkaz ke komentáři

Tak taky pridam par postrehu ohledne autozarovek OSRAM.Pul roku jezdim s COOLBLUE.Jsou skvele ale jak tu bylo na foru psano kdyz prsi nebo je spinava cesta tak jsou na dve veci.Ted jsem koupoval SILVERSTAR(125,-za kus) a soupl jsem jednu do svetla s COOLBLUE na porovnani. Rek bych ze intenzita svetla je stejna a to ma Coolblue napsano 20% vice svetla a Silvestar 50%.Ale Silvestary jsou trosku do zluta.Takze na tohle pocasi ted v zime budou super.

Prikladam fotku .Vlevo obe COOLBLUE v pravo-leva strana coolblue a prava strana silverstar.

Svetla nejsou vycistena.

Foceno kodakem a pak automat.korekce obrazku v corelu.

post-3683-1197722551_thumb.jpg

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři

Tak taky pridam par postrehu ohledne autozarovek OSRAM.Pul roku jezdim s COOLBLUE.Jsou skvele ale jak tu bylo na foru psano kdyz prsi nebo je spinava cesta tak jsou na dve veci.Ted jsem koupoval SILVERSTAR(125,-za kus) a soupl jsem jednu do svetla s COOLBLUE na porovnani. Rek bych ze intenzita svetla je stejna a to ma Coolblue napsano 20% vice svetla a Silvestar 50%.Ale Silvestary jsou trosku do zluta.Takze na tohle pocasi ted v zime budou super.

Prikladam fotku .Vlevo obe COOLBLUE v pravo-leva strana coolblue a prava strana silverstar.

Svetla nejsou vycistena.

Foceno kodakem a pak automat.korekce obrazku v corelu.

Tady na těch fotkách jde vidět, že ty Silverstar fakt svítí do žluta oproti těm Coolblue.

To Octavka: máš napsáno Silverstar přímo na paticích těch žárovek? Myslím že by to tam mělo být napsáno, protože podle toho jak ti to svítí se mi fakt nechce věřit, že jsou to Silverstar. I Davon psal že svítí do žluta. A pokud jsou to doopravdy Silverstar tak můžeš být rád že tak svítí bíle.

Odkaz ke komentáři

Jo urcite tam bylo napsano Silverstar - no inu asi mam nejaky zazrak lol

Tak to můžeš být fakt jedině rád že ti to tak svítí. A ještě mě napadlo jestli výrobní soudruzi neudělali někde chybu a nedali na jinou baňku žárovky patici, kde je vyraženo Silverstar? Nebo se fakt stal nějaký ten zázrak ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to můžeš být fakt jedině rád že ti to tak svítí. A ještě mě napadlo jestli výrobní soudruzi neudělali někde chybu a nedali na jinou baňku žárovky patici, kde je vyraženo Silverstar? Nebo se fakt stal nějaký ten zázrak ;)

Budem verit na ten zazrak oky? ;)

Odkaz ke komentáři

Ani to nemusi byt napsano na zarovkach.Ona totiz Coolblue ma trosku namodralou barvu banky.Silverstary jsou bezbarve.Taky jsem se celkem divil ze neni mezi nema az tak velkej rozdil v barve .Ale co me sklamalo ze ta intenzita svetla je stejna.Tech 30% se nekde vyparilo :D

pridavam jeste jedno foto.foceno na automat bez blesku.v levo silverstar a v pravo coolblue.

post-3683-1197737392_thumb.jpg

Editováno: , autor: octavka19tdi
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...